reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Wpadłam szybciutko złożyć Wam Kochane Mamuśki najserdeczniejsze świąteczne życzenia:

Niech ten szczególny czas Świąt Bożego Narodzenia będzie dla Was okazją do spędzenia miłych chwil w gronie najbliższych w atmosferze pełnej miłości i wzajemnej życzliwości, a Nowy Rok, by stał się czasem spełnionych marzeń i nadziei!!!

128.jpg

reklama
Najsłodsze buziaczki dla dzisiejszych solenizantów na kolejny miesiączek - Tosiu i Marcelku rośnijcie zdrowo!!!:-)

A dla Ciebie Ewciu najserdeczniejsze życzenia imieninowe: dużo zdrówka, szczęścia, pociechy z dzieciaczków oraz spełnienia najskrytszych marzeń!:-):-):-)

dziekuej śliczneiz a zyczenia i sami te zzyczymy

Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,
te całkiem błahe i te ważne,
te dostojne i te ciut niepoważne,
niech się spełnią.
Marzeń o które warto walczyć,
wartości którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei, bez której nie da się żyć.
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
życzy Magda z familia:-):-):-):-):-)

Buziaczki dla Tosieniek i Marcelka :-*

I my życzymy Wam, abyście spędziły czas świąt miłej i radosnej atmosferze, w gronie bliskich i życzliwych Wam osób. Życzymy spokoju, zdrowia dla dzieci i rodziców, wspaniałych prezentów, które dadzą wiele radości i chwili zatrzymania i zadumy w tym pędzącym świecie.

Buźki dla Tosi i Marcelka!

A ja wam się pochwalę;-)Ania już coraz wyraźniej gaworzy...Powiedziała dziś kilka razy dadajajagaga i to tak dosłownie jak piszę,z dużym naciskiem na te d i g ;-)ale jestem szczęśliwa:-D
Kurcze.mam pyt.do tych które mają pchacz,wasze dzieci też sie ich boją?Moja płacze jak poczuje że zamiast moich rąk jest pchacz...;-(

Kasia_S z braku dostępu do neta, przesyła przeze mnie Wam wszystkim:
"Życzę szczęśliwych, kojących, wartych pamięci, przeżytych w zgodzie ze światem i samym sobą, pełnych życia i miłości Świąt Bożego Narodzenia - Kasia z Krzysztofem i Julką".

Najserdeczniejsze życzenia Spokojnych Świąt z spędzonych z najbliższymi życzy Ninja z Małżonem i Tymonem :-)​

My tez wszystkim marcoweczkom i ich rodzinom, zyczymy zdrowych, spokojnych i spedzonych w milej rodzinnej atmosferze swiat. Cicha&co.

Jutro jedziemy do mojej babci a potem do teściów. Powrót planujemy na sobotę wieczorem.
Z nowości u nas, to babeczka dziś troszkę chodziła za jedną rączkę, a potem zrobiła sama 2 kroczki.

Chyba już składałam życzenia, ale co tam. Spokojnych, zdrowych i bardzo rodzinnych Świąt
wesolych_m.jpg

Milenka olała swój prezent, czyli szczeniaczka uczniaczka. Za to bardzo chciała pomóc Przemkowi budować maszyny z klocków. W końcu musiałam jej przynieść inne autko z lego, żeby dała bratu spokój. Z potraw wigilijnych bardzo smakował jej barszczyk. Dałam jej też ziarno pszenicy z kutii i bardzo jej smakowało. Ale i tak najlepszy był opłatek.

reklama
Buziaki dla Tosieniek i Marcelka:-):-):-)

Ewa a dla Ciebie:
Niechaj los Tobie sprzyja,
niosąc powodzenie,
idź przez życie z dobrocią w sercu,
otoczona ludźmi, których kochasz,
silna poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia,
niech każdy obrót kalejdoskopu życia przynosi Ci radość.

Do góry