reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Wpadłam szybciutko złożyć Wam Kochane Mamuśki najserdeczniejsze świąteczne życzenia:

Niech ten szczególny czas Świąt Bożego Narodzenia będzie dla Was okazją do spędzenia miłych chwil w gronie najbliższych w atmosferze pełnej miłości i wzajemnej życzliwości, a Nowy Rok, by stał się czasem spełnionych marzeń i nadziei!!!

128.jpg

reklama
Najsłodsze buziaczki dla dzisiejszych solenizantów na kolejny miesiączek - Tosiu i Marcelku rośnijcie zdrowo!!!:-)

A dla Ciebie Ewciu najserdeczniejsze życzenia imieninowe: dużo zdrówka, szczęścia, pociechy z dzieciaczków oraz spełnienia najskrytszych marzeń!:-):-):-)

dziekuej śliczneiz a zyczenia i sami te zzyczymy

Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,
te całkiem błahe i te ważne,
te dostojne i te ciut niepoważne,
niech się spełnią.
Marzeń o które warto walczyć,
wartości którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei, bez której nie da się żyć.
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
życzy Magda z familia:-):-):-):-):-)

Buziaczki dla Tosieniek i Marcelka :-*

I my życzymy Wam, abyście spędziły czas świąt miłej i radosnej atmosferze, w gronie bliskich i życzliwych Wam osób. Życzymy spokoju, zdrowia dla dzieci i rodziców, wspaniałych prezentów, które dadzą wiele radości i chwili zatrzymania i zadumy w tym pędzącym świecie.

Buźki dla Tosi i Marcelka!

A ja wam się pochwalę;-)Ania już coraz wyraźniej gaworzy...Powiedziała dziś kilka razy dadajajagaga i to tak dosłownie jak piszę,z dużym naciskiem na te d i g ;-)ale jestem szczęśliwa:-D
Kurcze.mam pyt.do tych które mają pchacz,wasze dzieci też sie ich boją?Moja płacze jak poczuje że zamiast moich rąk jest pchacz...;-(

Kasia_S z braku dostępu do neta, przesyła przeze mnie Wam wszystkim:
"Życzę szczęśliwych, kojących, wartych pamięci, przeżytych w zgodzie ze światem i samym sobą, pełnych życia i miłości Świąt Bożego Narodzenia - Kasia z Krzysztofem i Julką".

Najserdeczniejsze życzenia Spokojnych Świąt z spędzonych z najbliższymi życzy Ninja z Małżonem i Tymonem :-)​

My tez wszystkim marcoweczkom i ich rodzinom, zyczymy zdrowych, spokojnych i spedzonych w milej rodzinnej atmosferze swiat. Cicha&co.

Jutro jedziemy do mojej babci a potem do teściów. Powrót planujemy na sobotę wieczorem.
Z nowości u nas, to babeczka dziś troszkę chodziła za jedną rączkę, a potem zrobiła sama 2 kroczki.

Chyba już składałam życzenia, ale co tam. Spokojnych, zdrowych i bardzo rodzinnych Świąt
wesolych_m.jpg

Milenka olała swój prezent, czyli szczeniaczka uczniaczka. Za to bardzo chciała pomóc Przemkowi budować maszyny z klocków. W końcu musiałam jej przynieść inne autko z lego, żeby dała bratu spokój. Z potraw wigilijnych bardzo smakował jej barszczyk. Dałam jej też ziarno pszenicy z kutii i bardzo jej smakowało. Ale i tak najlepszy był opłatek.

reklama
Buziaki dla Tosieniek i Marcelka:-):-):-)

Ewa a dla Ciebie:
Niechaj los Tobie sprzyja,
niosąc powodzenie,
idź przez życie z dobrocią w sercu,
otoczona ludźmi, których kochasz,
silna poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia,
niech każdy obrót kalejdoskopu życia przynosi Ci radość.

Do góry