reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witam:-)u nas nocka do doopy:-( mój jak wróci z pracy to mnie chyba udusi;-)hihi budziłam go w nocy do Ani...a jak idzie do roboty to tego nienawidzi...w tygodniu to zawsze ja wstaje bo on spi 4godziny....ehhh ale ja chyba jakoś nie zbyt przytomna byłam po wczorajszym dniu:-)wogóle to stwierdził że dziś nie idzie do szkoły(ma popołudniu) tylko odrazu po pracy wraca do domku i ubierzemy choinkę:-)ciesze się jak małe dziecko:-)

reklama
Witajcie :)
Mnie nocka nawet spokojnie minela tylko niepokoi mnie ten kaszel filipka wiez maz idzie z nim jednak do lekarza. Siedze dzis znow w pracy ale pocieszam sie ze to przed ostatni dzien w tym miesiacu i jeszcze tylko 21 grudnia mi zostal wiec przezyje :-) Mam nadzieje ze dzis wszystkie sie wyspalyscie i kazda ma dobry nastroj!!!!!! Ja od rana slucham swiatecznych piosenek bo tylko takie teraz leca w M1 i wesolo mi ze juz swieta blisko :-)

Pozdrawiam wszystkie Marcoweczki :-)

Ps. Dziewczyny czy waszym maluszkom tez wychodzi po kilka zebow na raz? Filipowi wychodzi 5 gornych z czego 2 sie nie przebily jeszcze. Żal mi go ze tak mu dokuczaja te zebiska a zele pomagaja na krotko, panadolu mu nie daje jak nie goraczkuje ale meczy go bardzo :-(

Ostatnia edycja:
własnie wróiłam od dr i Nela zwynikiem moczui posiewu. Moc jest Ok, ale w posiewie jest "eschericha coli" :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( jakbędzie mieć gorączke mamy jechac do szpitala, rzecz wtym że jak tylko od niej wróciłam podałam jej antybiotyk (augumentin) i mierzę a tu 38,3 :-:)-:)-:)-:)-( zaraz mam jechać do Gina ze sobą, całą powrotną dorgę z rzeszowaryczałam jak dziecko, teraz też becze. Już nie mam sił :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

sory że tylko o sobie, nie wiem kiedy sie odezwę bo graty mamy już w domu a net nie podłączony (piszę z kompa brata)

BOŻEEEEEEEEEEEEEEE :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

weronika :( Kurcze ze tez teraz przed swietami tyle na Ciebie spadlo :( Zdróweczka dla Neli :-* Może poczekaj jak antybiotyk zacznie dzialac. Kurcze zeby tak bylo i zeby szpital nie byl konieczny. Trzymam mocno kciuki . Przytulam Cie mocno !!

Tyle dzieciaczkow choruje, moj syn juz tez a tak sie cieszylam ze tyle czasu nie choruje. Niech maluchy wracaja do zdrowia !!!!

weronika tak mi przykro...z twojego posta wnioskuję że to coś poważnego tak??Ja nawet nie mam pojęcia co to jest...wszystkim maluszkom zdrówka życzę:-)oby jak najszybciej te choróbska odeszły w zapomnienie...Jak tak czytam że tyle chorób mają wasze szkraby to się cieszę że jak narazie mojej córci nic nie jest.Odpukać...

weronika nie płacz!:-(...wiem ze bardzo marwisz się o Nelcię..każda znas by się martwiła...,ale zobaczysz ,ze jak tylko antybiotyk zacznie działać..to pomału jej przejdzie:tak:..Właśnie niedawno córeczka mojej kuzynki(moja chrześnieca zreszta) też miała tą bakterię..i wysoką temp.,(szkarlatynę miała bidulka zreszta)..ale po antybiotyku jej przeszło..i teraz jak robili kontolne..to juz niema nic:tak:
Napewno wszystko będzie dobrze:tak:...Trzymamy kcióki!

a moim synkiem jeszcze gorzej..... wlasnie dzwonil moj maz ze jedzie na JUZ do lekarza bo Filipowi sie bardzo pogorszylo i nie czeka do 14 na nasza lekarke. A ja siedze w pracy jak na szpilkach i chce mi sie ryczec.

Weronika trzymam za Nas wszystkie kciuki i za nasze maluszki zeby szybko z tego wyszly.

Moja lista gg wyglada w ten sposob ze wiekszosc znajomych ma opisy za maja dzieci chore :( ja nie wiem co sie teraz porobilo ale chyba dlatego ze nas pogoda zaskoczyla. :(

Anetka trzymaj się:-)daj znać nam co lekarz powiedział...Będzie dobrze zobaczycie...Wogóle nie wiem jak u was ale u mnie śnieg pada:-)Całuski dla wszystkich chorych maluszków:-)

reklama
ojejuuuu!!!!alez te dziecio sie nacierpia:-(oby wszelkie choróbska przezły do świat i słuch po nich zaginął:tak::-)
ja lece na Jasełka do Oliwii.Zaczynają się za 6 min i niesttey sie spóxnie ale wiem ze tatus już waruje i będzie nagrywał przegapione przeze mnie momenty:-p
buziaki dla wszystkich chorowitków ozdrowieńcze :blink:

Do góry