reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Cholera dziewczyny musicie mnie wkurzać??Nie gadam z wami:-)zartuję oczywiście:-) kurde właśnie nie pamiętam...ale chyba tak,albo nie.....nie wiem!!!ała...

reklama
MrsFdziekuje za uznanie hihihi
Wiesz na to nie wpadlam:wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Mysle ze masz racje musi byc jej ciezko bo teraz i moj brat jest u mnie od maja poznal laske i stwierdzil ze tez nie wraca. A najmlodszy powiedzial ze jak skonczy szkole to tez sie zbiera.Kurde teraz mi glupio:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ogólnie mamka jako babcia jest git jak sie Kajtek urodzila to jako jedyna wyslala kartke z gratulacjami a pozniej paczke.
Dobra spadam spac nie smece juz wiecej -dzisiaj:growl::growl:

Uff, ostatnia porcja włąśnie wyjechała z pieca:-):-):-) Trochę horroru było z tymi piernikami, ale efekt zadowalający. Jutro muszę dokupić "ozdabiacze" i ciąg dalszy... Po pracy skoczyłąm jeszcze na Carrefour i kupiłam taką fajną foremkę/wykrawkę, czy kij wie jak się to nazywa - w kształcie misia/ludka i wyszły przednio:-p:-p - jak ten ludzik ze shreka:-):-)
Co wy kurka z tymi rybami? Serio tylko ja taka mało obrzydliwa jestem:baffled: A może dlatego, że ja rybki uwielbiam!!!!:tak::tak:
A może co do choinki, to niech bardziej doświadczone mamusie poradzą? - da się uchować takową przed naszymi najmłodszymi? czy lepiej nie ryzykować? Jak to było u Was? :oo: My też mamy taką do sufitu, ale może faktycznie zaserwować sobie w tym roku jakąś miniaturkę..:confused::confused:
marteczka nie zapominaj o mnie moja droga!!:crazy: Do Sosnowca to też kilka minut:tak::tak: A z Anetką pewnie będę miała okazję się spotkać - napewno się odezwę jak będę się wybierać do M1, ale i Ciebie zapraszam, gdybyś była w okolicach Smyka:tak::tak: (Tylko w Plejadzie, a nie w M1)
Befatka oj to kupa roboty przed tobą - nie zazdroszczę, bo praktycznie wszystko na Twojej biednej, brąz-głowie:no:. A no właśnie - ładuj tu szybciutko fotkę!!

Hej,cóż wy takie pracowite po nocach???Siwona:szok::szok::szok:o 3to ja na drugi bok się przewracam
kra no rzeczywiście ta rola może być początkiem nowego "życia"Kudłacza wiec może podarujcie sobie ten dzisiejszy szał zakupowy;-);-)Tak a propos mój mA być barankiem na jasełkach i do tej pory nie wiem nic o stroju-ale mam jszcze 3 tyg.do występu...
Lecę bo ryki odchodzą z pokoju obok...

a ja wczorj pytałam Pani czy mam jakos Oliwie przebrac na piatkowe Jasełka ale powiedziała że mam ja ubrac jak dziecko:-)czyli ze chyba wystraczy jak bedzie w czystych i nie podartych łaszkach hehehe ale na powaznie to juz mam dla niej sliczną spódniczke na świeta to jej założe w piatek... no ale nie obedzie się bez problemów.Pierwszy to to że w piatek mają tez basen no i trzeba jej bedzie najpierw załozyć spodnie i skarpetki bo rajstopki nei sa mile widziane na basenie no i w kreacji "wystepowej" jej nie puszczę tam.wiec bedę musiała zapakowac ładne ubranko na przebranie.
drugi problem polega na tym że jak jest coś dobrze w tym przedszkolu to zaraz zmieniaja żeby było źle.było ustalone że Jasełka są o 16.00 i byłoby super - akurat wszyscy rodzice spokjnie z 15.00 wrócą ale oczywisćie nie dało się wytrzymac i przesuneły baby na 15.00:wściekła/y:i teraz ja się musze kuźwa zwalniac z pracy żeby zdążyc ją jeszcze w ogle przebrać co oznacza ze w piatek jedziemy dwoma autami bo mojego męża i taty nie wypuszczą wczęsniej a jeździmy razem do jednej firmy....:no::crazy:wsciekły się czy co te przedkszolanki pierdzielone.Nie dość ze jak kra dowiedauję sie ostatnia o wszytskim (np łuaksz w poniedziałek o 15.30 płacił niespodzianie 6 zeta za wyjazd na koncert który odbył się tego samego dnia o 11.00 - czyli przed faktem dokonanym nas postawili) to jeszcze nie pomysla nic o rodzicach tylko żeby im było wygodnie... :crazy:ehhh za czasów kiedy moja mama tam pracowała nie było takich akcji:angry:

Anetka Golonóg powiadasz?W tych wieżowcach?Znam Dąbrowę bo moje kuzynki i Chrzestny tam mieszkają na Alejach i często tam bywałam:-)po Realu i M1 też buszowałam,na Syberce mieszka z kolei moja druga kuzynka:tak:także Będzin też mam opanowany:-p.Jak będziemy się tam wybierac to koniecznie musimy się spotkac,tak bliziutko będziemy:happy:

Nie wiem o jakie wiezowce chodzi chyba na manhatanie. Hmm ja mieszkam w czteropietrowych blokach niedaleko huty Katowice. Blisko liceum Plastycznego :-) A Aleje to bliziutko wiec jak bedziecie w okolicy to dajcie znac :)

Zostaly mi tylko okna do umycia czym ma zajac sie moj maz bo mnie jakies przeziebienie bierze. Dzis idziemy juz na zakupy przedswiateczne zeby potem na ostatnia chwile nie zostawiac.

Dziewczyny Maz mi wczoraj wylal barszcz czerwony na lozko :-( czym to zmyc ??

siwona
oj ja w Plejadzie bylam z 2 razy w zyciu :-) jeszcze teraz jak nam otworzyli pogorie w ktorym jest smyk to juz totalnie mi sie nie chce tam jechac. I jak jestem w pracy tez mam smyka :-) Ale obiecuje ze jak bym byla nawet w okolicy to zajrze :-) Ciebie tez zapraszam do M1 tylko wczesniej daj znac na PW bo ja w pracy jestem 10 razy w miesiacu tylko. teraz mi zostaly trzy dni jeszcze, 18,19,21 i do konca roku wolne :-) A My to sie wogole poznalysmy w szczegolnych okolicznosciach :) a moj maz nawet z Twoim gadal :-) A mam jeszcze jedna super kolezanke z porodowki i ona lezala ze mna na sali. rodzila dzien po mnie. Szkoda ze nas w trojke w jednej sali nie umiescili. - byloby wesolo :-) my sie tak smialysmy ze nam lzy lecialy, a nie dalo sie smiac za bardzo bo nas bolalo :-)

Ostatnia edycja:
Niekat powód jest prosty - panie nie chcą siedzieć dłużej po godzinach i już:angry:
Mamma Kudłacz sam zrezygnował z tych jasełek na rzecz zakupów i wizyty u babci:dry:ichyba jest trochę wyjęty, bo go nie było najpierw tydzień, później dwa dni, więc ma robić za tło, a że pomimo mojej awrsji do teściowej Błażej ją uwielbia, to i ja jestem zadowolona z jego wyboru.:tak:W końcu babcia jest ważniejsza:-)
Siwona zaczynam się Ciebie bać...;-);-);-)

anetka ja będę na śląsku w piątek na kursie ale potem gdzieś chcę na zakupy więc jakbym wylądowała w Czeladzi w końcu, to wpadne do ciebie-szukać Ciebie w "szafach"tak?

anetka wiesz ja to będe na Ślasku całe świeta aż do 4 stycznia....;-)puśc swój grafik na PW to może i my sie zgramy jakos:tak::-pjedziemy do Bytomia ale jeździć bedziemy po okolicach bo znajomych tam mamy kupe do odwiedzenia:tak:

reklama
Witam kobitki:-) rozmawiałam wczoraj z moim o tej ciąży...stwierdził że nie było kiedy bo my z zabezpieczeniem...ale jak się tak zastanowiłam to tylko na sam koniec było zab..na początku bez...Mam nadzieję że to nie ciąża...Lekarz mi powiedział że nie powinnam przez jakieś1-2lata nie zachodzić w ciążę bo to może się źle skończyć...szwy po cc mogą się rozejść itd...Wogóle to powiem wam że miałam plan rzucić dzisiaj palenie ale szwagierka tak mnie wkurzyła wczoraj...Miałam ostatnio opis na gg że najlepszym wyjściem jest skończyć ze sobą...miałam dołka cholernego i tak mi się napisało...Wczoraj napisała mi na forum innym: Jaka szkoda że tego nie zrobiłaś,ja już się cieszyłam,ja jej na to że tak szybko imprezki na moim grobie nie zrobi,ona na to odpisała:No szkoda bo już szampana i fajerwerki kupiłam...:-( kur...nawet nie wiecie jak się poczułam:-:)-(

Do góry