reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
anetka ja i tak mam info z pierwszej ręki, bo jestem w radzie rodziców:eek: Zresztą ja to tak podchodzę do tego, że dziecku byłoby przykro, że nie jest przebrane, a są w grupie Błażeja dzieci, których mamusia nie przebrała ich i nawet się nie zjawiła - wyć mi się chciało jak to widziałam:-(Wiem, że praca, ale jak nie może któreś z rodziców, to mają babcię, która pracuje chyba tylko 2 dni w tyg i mogłaby przyjść:wściekła/y:

Nadrobiłam ledwo!:hmm:My od niedzieli duuzz katar przerabiamy:-(Ale niedzielna noc była najgorsza,jeszcze na 10 miesiąc wyszła dwójeczka.Mała robi się coraz bardziej nieznośna:crazy:czasem czuje się już taka nią zmęczona,ze szok!Zeby tak weekend od niej odpoczac i zatesknic moze by lepiej moja psychika sie poczula:dry:.Nic zeby sie pobawila tylko marudzi,i wyje i stoi mi pod nogami.Ani co zrobic...dostala Hipcia pchacz jezdzik i boi sie jak on odjezdza,zadowolona jak ja na nim pcham:wściekła/y:Malpiszon!Wszystko ja neci to co jej nie wolno,i udaje ze nie slyszy jak jej sie uwage zwraca.Masakra!Jeszcze moj maz jest na etapie szukania lepszej roboty,kumpel jego sie dzisiaj zwolnil...Na weekend byla u nas moja siostrzenica ale panna byla marudzaca i sie nie pobawily zbytnio.W sobote mezul mial urodziny podczytalam was tylko i Niekat strasznie mi przykro,ze Lukasz tak z Oli postepowal,nie zasluguje na taka wspaniala core:angry:az na moim samcu sie musialam wyzyc za to:-D.No i juz musi po mnie wlazic i kombinowac,i mi tu wciskac:crazy:Siwona temperamentnie u was,jak u nas:tak:.Tyle razy juz straszylam rozwodem,raz nawet pozew napisalam!No i pakowalam sie juz pare razy;-).Faceci,niektorzy,sa beznadziejni takie dzieci,oczywiscie u swojego to widze bledy wychowawcze,rozpieszczenie,beztroska.Czego on nie zrobil to robila mamusia:no:
Mamma super,ze O.K.juz:-)
Kra rozwalilas mnie tymi numerami lazienkowymi synka:-D:-D
Anetka w ktorym miejscu Dabrowy mieszkasz i w ktorym Realu maz pracuje,no i teraz masz 3 auta:-pkurcze szkoda,ze kasy nie mialam bo tez bym chetnie cos kupila jak taaka promocja faktycznie byla:szok:a slyszalam w radiu reklame...
Doris Ty nasz Radco!:happy:

Kra Twoje dzieciaki są po prostu obłędne:-D:-D:-D już widzę Twoją minę jak wpadasz do łazienki i Kudłacza banana na buźce robiącego "pstryk":-D:-D:-D
Koniecznie cyknij fotkę pastuszkowi!!!

Właśnie wróciłam od dziadka ze szpitala (wzięli go dziś w nocy), kurcze kiepsko strasznie :-( aż myśleć się nie chce jakie te Święta będą:-( Cały czas jest na morfinie, strasznie majaczy, aż przykro patrzeć ... okrutne co napiszę ale czemu aż tak długo się musi męczyć :confused::-(

Marteczka mieszkam w golonogu, maz pracuje w realu w Dg na pasazu a ja w realu w czeladzi czyli M1tez na pasazu :-)

Moje dziecko wlasnie urzadzilo histerie i chcialo no raczki. Mnie juz boli kregoslup on nie jest nauczony noszenia a teraz mu odbija. Zastosowalam sposob super niani: nie odzywalam sie i nie patrzylam na niego. Podnosilam przytulalam poglaskalam i odkladalam do lozeczka. I za 20 razem poskutkowalo. Grunt to konsekwencja :-) jestem z siebie dumna a z Filipka tym bardziej :-) On zawsze sam zasypia tylko sie musi do misia przytulic. A dzis mu cos odwalilo :-(

Kra to rychło wczas sie dowiedziałas:no::wściekła/y: ja mam tez kamizelke kozuszkowa Meli wiec ci moge uzyczyc:-p mozesz spodnie zawiazac sznurkiem na przykład;-)
fajnei masz z ta siostra:tak:
a chłopaków masz bombowych maja pomysły:-D;-) choc nei powiem moja tez nieraz moje kosmetyki uzywała nie tak jak trzeba:wściekła/y:
Anetka brawo dla Filipka:rofl2::-)
Weronika smutno to:-:)-:)-:)-:)-(
Mamma ciesze sie ze wyniki w normie:-)

Kurcze moja też coś nie bardzo śpi....teraz sie przebudza na kąpiel i karmienie ostatnie...chyba musze jakoś ja przestawić na inne godziny...wybaczcie że nie odpisuję konkretnie ale ledwo już widzę...Nie wiem czemu..nic dzisiaj nie robiłam,w domu bajzel totalny a ja zmęczona...Chyba mi się okres spóźnia...nawet nie pamiętam kiedy miałam w listopadzie...

reklama
Mój mąż mnie właśnie załamał;-) chce jechać jutro na zakupy przedświąteczne po południu, a o 17 ma być ten występ:dry: A ja już widziałam Kudłacza jako wybitnego aktora, którego karierę zapoczątkowała wybitna rola pastuszka w przedszkolnych jasełkach:-D:-D:-D
Kochane jesteście, że tak bardzo chcecie pomóc:tak::-)
mrówa no moja siostra, to całkiem odmienny charkater od mojego, ale mam ją jedną i rodzice nas uczyli, że choćby nie wiem co mamy się trzymać razem...i tak jest jak dotąd:tak:ja np. nie cierpię zakupów, a ona na szczęście tak:zawstydzona/y:
weronika niestety wygląda na to, że możecie dać dziadkowi już tylko dużo miłości i bliskość :( aby nie był teraz sam...

Ostatnia edycja:
Do góry