reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

widze ze małe spotkanie ślaskie sie organizuje:-):rofl2:
Befatka to faktycznie mama mzoe czuc sie samotna bez was:-(a kiedy ja odwiedziecie w PL? a jak mama sie czuje?
Kra to szkoda ze zrezygnowała ale problem stroju masz rozwiazany;-)
Niekat to wrzuc foty Oli z wystepu:tak: a panie faktycznie bez sensu godzine zrobiły:no::wściekła/y:
Siwona my mielismy choinke do sufitu i teraz tez tak bedzie Mela zadnych szkód nie wyrzadziła;-) a ryby w zyciu bym nie wypatroszyła :no: chyle czoła:tak:

reklama
Dziewczynyt tak was teraz podczytalam ale nie bardzo mam czas odp przepraszm :zawstydzona/y: tyle ze niekat to ja po swietach pisze sie na spotkanko:-):-):-) nawet mozesz do mnie wpasc nie ma problemu:tak: a przed sietami to nie da rady oki lece bo placz jest!!!

Dziewczynyt tak was teraz podczytalam ale nie bardzo mam czas odp przepraszm :zawstydzona/y: tyle ze niekat to ja po swietach pisze sie na spotkanko:-):-):-) nawet mozesz do mnie wpasc nie ma problemu:tak: a przed sietami to nie da rady oki lece bo placz jest!!!
jeju serio?? ale sie cieszę!!!wreszcie poznam jedną z Was na zywo!!!hihih to my sie jeszcze zmówimy bo neta biorę ze soba :-):-):tak::-):-)

jeju serio?? ale sie cieszę!!!wreszcie poznam jedną z Was na zywo!!!hihih to my sie jeszcze zmówimy bo neta biorę ze soba :-):-):tak::-):-)
Ale Wam zazdroszcze.
Mrówa dopiero w maju sie wybieramy ale za to na kilka tyg.wiec jeszcze bedzie miala nas dosc:-D:-D:-D
Co do choinki to my w tamtym roku kupilismy taka wielka,a wczesniej mialam taka malusia która miala moze z 40cm
Siwona ja sie w dziecinstwie ryb napatroszylam (dzizdek maniak przywozil wiadrami)teraz juz chyba mam wstret na szczescie karpika mam z polskiego sklepu i juz bez bebechów
Oki spadywuje bo dziec sie obudzil i steka ide sie poprzytulac.Milego dnia narka

ja pracuje 18,19,21 grudnia i do konca roku wolne. 13468155 to gg. Nie pisze na Pw tylko ogolnie. Szukac mnie mozna na szafach :-) kolo ccc :) ze stefanna sie poznalam jak byla w M1 a z siwona na porodowce :-) W inny dzien mozemy sie tez gdzies umowic ale tak dwa dni wczesniej wolalabym wiedziec i sie postaram dostosowac :-)

Nie mam dostepmu na zamkniety wiec pisze na ogolnym :-)

Wlasnie z mezem wcinamy michalki :-) i znow calej paczki nie bedzie :-)

dziewczyny dla mojego dziecka najlepsza zabawka to balon i lancuszek od smoczka?? juz sie tym od rana bawi.

Ostatnia edycja:
a Kasik zapomnialam przedtem napisac ze nieźle narobiłas tych piernikow:szok::-) ja tez zrobiłam ale pare tylko ;-) Mela sie jeszcze do nich dobra;-)

reklama
Do góry