reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Niekat - ja zaczęłam od Guns&Roses i Aerosmith, hahaahahahaah chyba w 3 klasie pedałówki, potem z najkochańszych to przyszła Nirvana, Red Hot Chili Peppers i Perl Jam. No a potem to już zakochałam się w KNŻ i w ogóle w Kaziku, T.Love, Piżamie, Włochatym, Dezerterze, Brygadzie Kryzys, Farben Lehre no i na końcu w Strachach na Lachy.
Teraz już Gunsów i Aerosmith nie słucham, ale sentyment pozostaje :-D
Małżon słucha dokładnie tego samego ;-) (no może ma większego hopla na Red Hotów).
Za całokształt uwielbiam Tymona Tymańskiego oczywiście :-D:-D:-D:-D:-D - wiedziałam, że mój syn będzie miał tak na imię zanim poznałam mojego męża :-D

ps - repertuar tzw. disco znam też nieźle bo w naszej ekipie, na imprezach lecą tylko najostrzejsze numery typu: MC Hammer, dr. Alban, Franek Kimono, zespoły disco polo itp. :-D:-D:-D:-D
Aha - no ale do klubów łaże czasem z muzą groove i funk, czyli: np. uwielbianego przeze mnie Jamiroqai.

Zresztą - ja w ogóle uwielbiam muzę wszelaką: REM, Ericę Badu, Cassandrę Willson, Myslovitz, Raz Dwa Trzy, i pewnie kilkudziesięciu jeszcze innych ulubionych mam :-p
Na ten temat to ja moge gadać i gadać :-p Jak i o książkach.

reklama
ehh R.E.M...... jak ja to kochałam... znałam na pamiec ich kawałki w ogóle widze ze muzycznie raczej zgrane byłyśmy za bajtla:-D mój Łukasz był stałym bywalecem dyskotek wiec był na bieżaco z "hitami" techno:baffled:a ze ja tego nie cierpiałąm to musiałam jakoś przełknąć tą zniewagę - a on musiał zagryzac zeby na moijej "żelaznej dziewicy" heheheh ale potem okazało sie że niektóre kawałki z Manieczek chociażby sa zjebiaszcze do jazdy na orbitreku hehehehhe bo mają stały rytm:laugh2:
dobra idem się obtoknac bo dziś mamy w planie hard core:-p:rofl2:
gud najt lejdis;-)

jeszcze tylko dodam ze obecnie zasłu****ę sie w Czesławie...
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=qHqTTSjWBvg"]YouTube - Czeslaw Spiewa - Maszynka Do Swierkania (Official Video)[/ame]
a Tymon Tymanski rozwala mnie na łopatki w Białym Misiu mimo ze to nei jest jego repertuar rodzimy heheheh no i ta Jesienna deprecha...

Ostatnia edycja:
Witam!
Znowu ciekawe tematy:tak: Ja też byłam pankówą!!:-D Irokeza nie nosiłam ale glany i owszem, Jarocin zaliczyłam, z tamtych czasów moje zespoły to Smar SW i Proletaryat:tak:
A teraz Hej, Dżem, T. Love, Piotr Bukartyk, Czesław, i najbardziej na topie w naszym domu, ulubieniec dzieci Strachy na Lachy:tak: A ja jeszcze uwielbiam Sarah Brightman, cudnie śpiewa:-)
Mrówa urlop mam do 19 września 2009:tak::tak: ale szefowa prosiła mnie o pomoc więc pomagam za odpowiednią opłatą oczywiście:-)
Moje plecy ciut lepiej, wzięłam skierowanie na masaże i laser po 10 zabiegów a potem zobaczymy:tak:
Doris nie martw sie ja tez byłam bardzo niegrzeczna:tak::rofl2:. Ale raczej nie kłamałam mamy gdzie chodzę bo ona zawsze twierdziła, ze mniej sie denerwuje jak wie gdzie jestem, znała wszystkich moich zakręconych znajomych, tak samo chciałabym aby było z moimi dziećmi.
W teście zdobyłam 48 pkt:-p
Ninja to poszalejecie..... Czyli mozna spodziewać się Ciebie dopiero w środę??:rofl2:

Ho, ho ale tematyka nam się wdarła niespodzianie na forum:blink::sorry2:
No to ja dołączę do grona tych mniej grzecznych za młodu - tak w skrócie: rodzice mi walizki za drzwi wystawili:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A z muzy to ja taki monoschemat jestem - tylko dobry stary polski rock + moje kochane chłopaki z Mysłowic, na resztę jestem zamknięta:dry:
Asze to przynajmniej wiesz, że masaże dostaniesz, ja też byłam u ortopedy, bo ledwie mogę wstać rano z łóżka, a ten pacen łaskawie ćwiczenia mi zalecił:wściekła/y::wściekła/y: Wiem, że ćwiczyć powinnam, ale liczyłam na coś więcej, chyba jak wydobrzeję z tą nogą to się wybiorę prywatnie na masaże...
Beti Jolcia buszuje ci na samych panelach? Bo ja mam straszny dylemat czy powinnam kupić dywany, bo w całym mieszkaniu mam tylko panele i płytki i póki Filip nie pełza, to ma tylko taki mały dywanik, ale pewnie zaraz ruszy przed siebie..

Pewnie wszystkie chciałybyśmy żyć w przyjacielskich stosunkach ze swoimi dziećmi i niby wiemy jak to zrobić, mądrzejsze o swoje doświadczenia z młodości. Ale może nasze mamy też tak myślały, a życie zweryfikowało ich plany i zamiary? Może tak po prostu musi być, że pokolenia raczej z sobą "walczą":baffled: Obym się myliła!!
A ja jutro mam smutny dzień - pogrzeb wujka:-( Za wcześnie umarł.. rak płuc.. straszna śmierć:no::no::no:

test na 59%.. z trudem, bo z trudem, ale w niebie:-D

hahaahahhaahahaahahahhahahahaahahaahahaha - no to u mnie podobnie było, tyle, że czekanie mi się znudziło i sama po niego pojechałam :-D

mnie się też czekanie znudziło.. i poszłam po niego (zamieszkał po sąsiedzku:-D).. ale potem był dłuuugi pobyt w szpitalu.. mało romantyczne, a jednak.. chwyciło..;-)zresztą mamy dosyć ciekawy początek naszego związku.. ojjj miałam zupełnie inne plany na życie:tak:

Chciałabym moim synom ;-) być taką mamą, że jak coś ich będzie martwić czy cieszyć to będą chcieli mi pierwszej powiedzieć (no niestety później oczywiście będę druga za jakąś młodocianą lalą czy też lalusiem ;-);-);-)). Jakoś taki mam wzorcowy wyznacznik kontaktów z dziećmi..
ja też./. ale co z tego wyjdzie:baffled:

Z moją mamą zaczęłam gadać jak skończyłam 20 lat :sorry: i jak byłam nastolatką to nie wiedziała kompletnie nic co się dzieje w moim życiu bo totalnie nic się nie zwierzałam.. Na szczęście teraz jest super - może dlatego, że nadrabiamy :confused:

my nie nadrabiamy.. wręcz przeciwnie.. nie za dobry mamy kontakt, choć ostatnio ne jest źle.. za to z tatą- suuper!!

MAŁŻON BĘDZIE W DOMU OD PIĄTKOWEGO WIECZORU DO WTORKU!!!!!!!:-):-):-):-):-)
ojjj to się bedzie działo:cool2::cool2::-D:-D:-D

dziewczyny widze, że wzięło was na wspomnienia o młodości:-D az mi się zachciało posiedzieć z wami do samego rana przy jakinmś piwku i poopowiadać.. kto.. gdzie .. z kim..:-):-):-) to co?? spotykamy się wreszcie??

gratuluje nowych zębolków!!
u nas chyba ida kolejne, bo Marysia trudna do opanowania :baffled:

Siwona - tak przedwczesna śmierć zawsze jest najsmutniejsza...

Z Nygusostwa - the winner is: Siwona! - mi rodzice walizek nie wystawili, hahaahahaahhahahaah

Skaba - za ok. 3 lub 4 tygodnie bedę na dłużej w Częstochowie! Piwko do rana????????????????? (no może do środka nocy...) Kto jeszcze chętny???? :-)
ps - jak mnie ładnie "wycytowałaś"! - czyli mogę mówić , że mam niezły dorobek naukowy, skoro tak mnie cytują :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry