reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Doris - hahahaahah - no to przybijamy piątkę :-D:-D:-D:-D
Ja mam nadzieję, że będę miała lepszy kontakt z Tymonem niż ja z moimi rodzicami w wieku kilkunastu lat, bo po prostu chyba oni nie za bardzo wiedzieli jak ze mną gadać... :sorry2::baffled:

My z małżonem tez dla siebie nie pierwsi, chociaż on świr zawsze opowiada znajomym, że on nigdy w życiu , z żadną kobietą przede mną, że całe życie czekał, haahahaahahhaahahahaha:rofl2: (ps - aczkolwiek w liczbie partnerów ja przodowałam :-p)

ps - pamiętacie dziewczyny, ten test z początków naszych ciąż, hahaahahaahahaha: purescore.com - "what's your purescore?" - purity test

reklama
Mrowa - lepiej zrób "porządek" z żylakami, bo to nie dośćże boli to mało fajnie wygląda:baffled:
Kasik - dobrze że sie wyjaśniło że to tylko 3dniówka ;-) A jak tam tato?
Mamma - i jak po zakupach? Zostało coś w sklepach?:-D Gratulki dla Gabrysi z okazji 1-szego ząbeczka:tak:
Doris - ale coś mi się tu powaliło i nie mam opcji wysłania PW :-:)-:)-(
P.S - wcale nie wyglądasz na łobuziarę :rofl2::-)

Buźka dla Basi i Dżemika :-*

A mnie dziś moje dziecię zaskoczyło - wsadziłam ją do łóżeczka bo przyszedł mężul żeby mu drzazgę z palca wyjąć, ja sie odwracam a ona stoi przy szczebelkach :szok::-):rofl2: Jessu z dnia na dzień jest coraz sprytniejsza :happy2: Pomijam to że jak ją trzymam pod pachy to zasuwa równo, a jeszcze dziś dupsona podniosła i stała chwilę w pozycji jak do raczkowania :rofl2::-)

Ninja - właśnie w tym problem, że rodzice nie wiedzieli jak rozmawiać i chyba woleli udawać, że nie ma problemu
Weronika - wszyscy teraz mi to mówią, ale gdybyś zobaczyła moje zdjęcie z czerwonym irokezem, to byś się zdziwiła. PW dotarło i odpisałam

Doris nie wyobrazam sobei ciebie zbuntowanej i z irokezem:-D;-)
Weronika gratulki dla Nelci:-)
ja tez sie boje co mnei czeka w przyszlosci bo aj tez nei nalezałam do najgrzeczniejszych i Łukasz tez:sorry2::-pnarazie nie dpuszczam takich mysli do siebie odganiam gdzie sie da;-) jeszcze troche czasu mam;-)
ja teraz mam dobry kontakt z rodzicami chyba dlategoz e sei wyprowadziłam i mam dzieci i rozumiem przez co przechodzili;-):-p
mysmy dla siebie tez nei byli pierwszymi:-p

Doris - WIELKIE DZIĘKI ZA INFO :-)
a z tym irokezem :szok::szok::szok: może masz jeszcze tę fotkę to wklej nam ;-)

Tak jakoś sentymentalnie mi sie zrobiło bo weszłam na "rosnące brzuszki" - ja nie mogę, ale byłyśmy WIELKIE :-D:rofl2::-D aż wierzyć mi sie nie chce
I cholernie się cieszę, że mam BB bo odzyskałam fotki mojego gigancika :cool::yes::cool:

Ojej, ale tu wesoło :)
Nadrabiałam zaległości przez pół godziny, ale tu takie ciekawe rzeczy, seks, irokezy, noże w oko, zboczeńcy, trzydniówki...:-D

kra, przybij piątkę, ja tez byłam super grzeczna, zawsze mówiłam gdzie idę, z kim i o której wrócę, Panie Boże żeby moje dzieci wdały się w mamusię (pod tym względem ;-))

A co powiecie na to - mój mąż nie dość że pierwszy to jeszcze dopiero po slubie:-p

U nas git, młody nie usiedzi chwili na tyłku, ciągle łazi na czworakach i coraz lepiej mu to idzie, wspina się na krzesła, biurko, generalnie stanie jest ulubiona pozycją. Córa ma jutro pasowanie na przedszkolaka, jestem taka przejęta :tak:

Mamusia bardziej przejęta od Irenki :-D:-) Nie martw się - da radę!;-)

taaak... panie dzis mówiły że nagraja skubańców na próbie generalnej i jak w czasie występu dla rodziców wszystko sie posypie to nam puszczą na dvd:-D
Jak podpytywaliśmy młodą jakie piosenki śpiewaja to powiedziała że nie powie bo to nieśpodzianka jeśt :-D Za chwilę tak samo odpowiedziała na pytanie co było na obiadek :baffled:;-)

oj dziewczyny ale mam dzien :-( wlasnie sie dowiedzialam ze moj wujek (inny, nie ten od tej akcji z pieniedzmi) moze miec amputowane nogi bo ma zyly zapchane i niczym sie tego nie da wyleczyc bo nic nie skutkuje

reklama
Do góry