reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Iza- pierwszy poważny i pierwszy (i ostatni:-)) z którym spałam. Miałam jeszcze 2 chłopaków przed nim ale to raczej oni łazili zamną bo oni mi się nie podobali :-p I tak sobie myślałam, że doopa z tego wyjdzie boon to taki raczej "babiarz" był, aż tu trafił na mnie i siadł na tyłku :-D
Doris - gdzie jestes? Potrzebuje Twojej pomocy (k***a te matoły powalili mi papiery w pracy :wściekła/y::angry::wściekła/y:)

reklama
ja spotkałam chyba 3-4 zboków z dyndajacym interesem:-D:-D:-D:-D:-D
maja fantazje hihi ale nigdy sama nie spotkałam tylko zawsze z koleżanka wiec śmiechu było co niemiara;-):-D
Niekat mam nadzieje ze wam pomoze ta druga masc:-(

ninja ja wiem że to nie jest do konca normalne....:rofl2:ja się swego czasu zarzekałam że nie wyjdę za pierwszego kochanka ale życie chciało inaczej.... a ze nie ostatni... to inna historia:-p(ale żeby nie było ze zdradziłam) na razie póki co nie żałuję ruchu i nie mam poczucia "niewyszaleniasiezamłodu" bo na całe szczęscie sex to nie wszytsko a większość z reszty zaliczyłam przed Łukaszem:rofl2::-p;-)

Niekat - święta racja ;-):-) Dla mnie na początku był po prostu przyjacielem, zresztą jest do dziś i tak powinno być :blink:
Dodam tylko że też byłam dla niego pierwsza :rofl2:

ninja ja wiem że to nie jest do konca normalne....:rofl2:ja się swego czasu zarzekałam że nie wyjdę za pierwszego kochanka ale życie chciało inaczej.... a ze nie ostatni... to inna historia:-p(ale żeby nie było ze zdradziłam) na razie póki co nie żałuję ruchu i nie mam poczucia "niewyszaleniasiezamłodu" bo na całe szczęscie sex to nie wszytsko a większość z reszty zaliczyłam przed Łukaszem:rofl2::-p;-)
Nie no Niekat o to Cię nikt nie posądza, przecież wiadomo, że ewentualni INNI to tylko w postaci grupowego z przyjaciółmi;-):rofl2:;-):rofl2:;-):rofl2: A tak na serio to chyba nie ma znaczenia czy pierwszy czy kolejny (mój kolejny heheh):rofl2: przecież to tylko jeden z aspektów udanego małżeństwa:-p

Mrówcia ja też 3 razy spotkałam zboka, ale cholera za każdym razem zrobił wszystko, zeby mu nie dyndał:rofl2: i wszystkich w ciągu jednego miesiąca, jak miałam praktyki w liceum, to musiałam chodzić przez park, już pod koniec to miałyśmy tak dość z kumpelą, że nie zrobił na nas wrażenia kolo zabawiający się pod drzewem za ławką, na której siedziałyśmy - wyszłyśmy na przerwę pod urząd, w którym miałyśmy te praktyki hehe:-D łoj a co to u Ciebie z tymi żylakami - aż tak po ciąży?:-(
Siwona a Ty to chyba bank rozbiłaś z tym pechem:angry:;-)Jak tam Filipek - nadal wstajesz tak często na karmienie?:sorry2:

U nas Emi zaprzyjaźnił się ze swoim cieniem, jak tylko widzi go na ścianie to musi tam podpełznąć - czasem z takim entuzjazmem, że grozi to czołową kolizją:rofl2: Trochę męczy go też luźna qpa:baffled:, ale już z tego wychodzimy:tak:nie wiem czy to lekka jelitówka, czy zęby:baffled:
Mój siostrzeniec tak przechodzi ząbkowanie że marudzi już trzeci dzień prawie non stop, a wbuźce to ma mięcho siekane:no: siorka chyba jutro z nim skoczy do dentysty, bo przy wychodzącej dwójce ma aż ropę i takie pokaleczone dziąsła, biedny nie może jeść i tak schudł:-:)angry::no::wściekła/y:

Kra biedactwo buziaki dla siostrzenca i duzo zdrówka dla Jeremiego.
Mrówa na szczescie po zabiegu bedziesz mial znowu piekne nózki .To sie robi przy znieczulenie??Jak juz bedziesz po to napisz ile to kosztuje moze zafunduje to mojemu tatkowi bo ma cale nogi z zylakch i miazdzyce do tego:-:)-(

Moj tez nie 1szy ale niczego nie zaluje wrecz wkurzalabym sie gdyby byl bo on przede mna mial wiele kobiet.Ale tez nie mam mu tego za zle w koncu jak szlam do komunii on wyprawial 18te urodziny.

Mialam wejsc i nap wiec na szybciutko-wszystko ok ma typowo ksiazkowa 3dniowke tak powiedziala dok jesli chodzi o wysypke temp i powiekszone wezly chlonne ale nie bylam u naszej tylko innej i chrypka mu przejdzie a apetyt niby wrci :baffled:
i jeszcze poki pamietam
mrowa-ja tez mam zamiar isc na doplera bo moje nogi to masakra po tych ciazach a ostatnio strasznie mnie bola i wlasnie zoastalami ta najgorsza zyla ktota sie ciagnie tzn jest widoczna od krocza do kolana i pare na lydce
Moj M to tez moj pierwszy:rofl2:
Azbokoli to tez paru napotkalam a pewnego dnia to zaczelam gonic go z moja starsza siostra bo lazil po naszej ulicy prawiedziennie no to my fru za nim a spierdzielam ze ho ho az go wkoncu zgubilysmy:-p
oki ide nyny bo maly spi wkoncu buzki

reklama
weronika ja na np uwazam że moim największym sukcesem zyciowym jest to ze mój maz jest moim przyjacielem i wiem że on mysli o mnie tak samo:tak: a kra sex grupowy tez zaliczony i to z przyjaciółmi własnie ale bez formlanej zdrady :rofl2:łeee ale sie chwale

Do góry