reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Basiu i Dżemiku wszystkiego najlepszego :-*

Kra ja duzo przytyłam w ciazy ,do tego mam stojacy tryb pracy i moja mama i babcia tez maja zylaki wiec to dziedziczne:baffled: i po 2 ciazy strasznie mi nogi wygladaja nie moge na nie patrzec i dlatego zdecydowałam sie zeby wziasc sie za nei bo w przyszłości moga mi dokuczac jeszcze abrdziej niz tylko estetycznie:no:
Befatka wiesz co niewiem ile to kosztuje ide jutro do lekarza to sie dowiem ale wiem ze te zabiegi mozna robic na NFZ i ja myśle starac sie o to;-)
jak moja ciotka pare lat temu robiła ten zabieg to płaciła chyba po 2 tys od nogi ale nie pamietam dobrze teraz:-(
Kasik tez sie weź za nogi jak ci dokuczja:no:

reklama
Witam,
mrowa pewnie że zrób porządek z żylakami-potem miałabyś tylko problemy
siwona bidulo,niezle jesteś okaleczona-buziaki dla Filipka bo też przeżyliście chwilowy horror:szok:
kasik zdrowka dla małego
niekat też nie wiedziałabym co ci poradzić z Marcelkiem,przekichane qrcze z tą alergią
kra,anetka dzięki za przyjęcie zapr.na nk
A my śpimy teraz a potem idziemy buszować po sklepach.Wczoraj przebił się pierwszy ząbek i kłuje na maksa:tak::tak:Miłego dnia dziewczynki bo u nas super słoneczko i chyba zapowiada się fajnie:-)

Czesc laseczki
Cieplutkie zyczenia dla Basi i Dzemika

Mamma gratulacje dla Gabrysi z okazji pojawienia sie pierwszego zabka.A jak Ty sie czujesz juz lepiej??
Mrówa dzieki.Poszperam jeszcze w necie.
Milego nia dziewczynki

Hej Dziewczyny ;-) Ja dzis w pracy do 21 i oczywiscie od 9 :-/ o 9.15 zrobili nam ewakuacje calego m1 wiec jeszcze zmarzlam przy okazji :-( na szczescie 4 dni wolnego mnie czekaja, jutro z fifim na szczepienie :-) dzis jest z tata w domku i rozrabiaja. tego wujka zona do mnie dzwonila ze ja ich mam za zlodziei i ze jakby babcia mi podala jakies pieniadze dla filipa to by mi podali. Tylko jesli tak, to czemu mi babcia mowila tak ze dala im kase i potem dzwonila zapytac czy podali. jak sie okazalo ze nie podali to mi powiedziala ze mi poczta wysle-czyzby nie miala do nich zaufania? Ja wiem jedno mi tam nie zalezy na tych pieniadzach ale cos kręcą a ja sie nie bede denerwowac i niech im w piety idzie :-)

Mamma gratulacje z okazji zabka i jak macie ladna pogode to na spacer hartowac sie :-)

Najlepsze zyczenia na kolejny miesiac dla dzisiejszych jubilatów :*

Anetka nie przejmuj sie.Widocznie wujaszek wszystkiego sie wyparl a ciotka łyknela bzdety meza jak pelikan.Olac ich najwazniejsze ze babcia wie i juz nie beda okradac Twojego synka.
Milego dnia w pracy,oby dzien szybko zlecial

Witam Marcówki! Ja się na razie tylko przywitam, bo mam dużo do nadrobienia. Zaraz poczytam zaległości.

Mamma niezazdroszcze takich atrakcji:no: mnie wczoraj muliło cos w zoładku:baffled::no: ale anszczescie na tym tylko sei skończyło
gratulki dla Gabrysi:-)
a zakupki sie udaly;-)
Anetka widzocznie wujek jakos sie wykrecił :baffled::dry:
najwazniejsze ze sie wyjasniłas wszystko:tak:

No, już poczytałam.
Weronika - napisz o co chodzi, to zajrzę jeszcze wieczorem.
Niekat - już ręce mi opadają, jak czytam o wysypkach Marcelka - bardzo współczuję
Anetka - nie przejmuj się wujkiem i jego żoną. Dobrze, że powiedziałaś babci, teraz będzie wiedziała, żeby nie dawać wujkowi pieniędzy dla Was i nie będzie już głupich sytuacji.
Mrówa - ja też radzę pozbyć się żylaków, jeśli masz taką możliwość

U nas ani ja ani mąż nie jesteśmy dla siebie pierwszymi. Ja z resztą prowadziłam bujne życie zbuntowanej nastolatki i jak myślę ile nerwów popsułam rodzicom, i że Emilka mogłaby robić takie rzeczy jak ja, to włosy mi dęba stają na głowie. Też mam za sobą poważny wypadek samochodowy, wyrzucenie z liceum za wagary i przyjęcie po interwencji mojej mamy, wyjścia z domu i powroty następnego dnia bez wcześniejszego uprzedzenia (jeden powrót z imprezy przez Sopot), raz złapał mnie jeden facet na ciemnej uliczce, ale w oddali zobaczyłam ludzi i zaczęłam się z niego śmiać i mnie puścił. Ekshibicjonistów spotkałam wielu i wrażenia na mnie nie robili, nawet z jednego się śmiałam, że takiego małego to lepiej by się wstydził, a nie go pokazywał. Uspokoiłam się dopiero w czwartej klasie liceum (trochę wpłynął na mnie mój przyszły mąż), skończyłam studia i myślę, że teraz rodzice są ze mnie zadowoleni, bo w efekcie spełniłam ich marzenia co do mojej przyszłości.
Mam nadzieję, że moje przeżycia pozwolą mi lepiej dogadać się z Emilką, jak będzie nastolatką, zauważyć, gdy coś się z nią będzie działo i modlę się, żeby nie była taka, jak ja.

reklama
Mamma cale szczescie juz przeszlo_Oj pewnie lzejsza jestes conajmniej o kg bidulko.
Doris na cale szczescie wyszlas na ludzi hehe rodzice pewnie sa dumni z córci.
Nie przestawaj sie modlic heheh a ja chyba powinnam zaczac modlic sie o to samo co Ty hehe

Ostatnia edycja:
Do góry