reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

no niee... nie wejsc na BB kilka dni i już nie nadrobisz;-)
ja sie tylko w takim razie zamelduję że jestem a Marcel znów ma szyjke w czerwonym kolorze.Nie bylismy w piątek na kontroli bo nie moglismy rpzez miasto przejechać i pójdziemy jutro (bo dziś będzie jak mysle masakritos w przychodni):baffled:

reklama
hej dziewczyny
Niekat moze bardziej rygorystyczna diete pwoinans zastosowac u Marcelak? a byłas z nim u alergologa?
Ninja to twoja mama jak to mój maz mawia "z butami do nieba pójdzie";-)
Kasik to zapewne 3-dniówka u mnei ani Mela ani Kondziu narazie nei miał:sorry2:
Anetka brawo za odwage:tak: fajnie ze "odnalazłyscie sie z Siwona:tak::-) ale ten swiat mały:-D

a aj dzis robiłas sobei USg doplera i nei zaciekawie bede miec najprawdopodobniej usuwane zylaki:-:)no:z jednej strony fajno ale z drugiej:-(
a mój wilmozny syn wstał dzi o 5:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
buziaczki dla Jacka Michasi i Emilki na kolejny miesiaczek:-)

Haj idziemy jednak dzisiaj na 16-sta do lekarza bo Domis ma taka chrypke ze nawet plakac i "gadc" nie umie no i jesc nie chce! Wiec kontrole w razie w zrobimy a z ta wysypka wyglada masakrycznie:baffled:
Jeszcze raz dziekuje za odp:happy: odezwe sie wieczorkiem

mrowa chyba juz mniej alergenów mu nie moge podawać:-(no chyba ze uczulaja go również ziemniaki, marchewka i kurczak:-(ale nieee ja myslę ze w sobote jak byliśmy u babci to Marcel się bardzo zaslinił a ja nie miałam sliniaka i rpzebraam go dopiero za chwilę wiec mozę slina go podrazniła.No i elosone się skonczyło.... moze w tym tkwi sęk:-(
kasik ja tez myslę ze to trzydniówka - Marcela tez wysypało jak przestał gorączkować:sorry2:ale on prócz tej gorączki i wysypki to nie miał absolutnie zadnych innych dolegliwości:nerd:

Niekat moze podpytaj pediatry o diete? qrcze sama nieznam sie na tym mzoe dziewczyny ci pomoga? ale cały czas nie mzoesz go smarowac tym nie? chyba zawiera steryd?
Kasik daj znac jak po wizycie:tak:

100 lat dla około weekendowych jubilatów!!!

Mamma-
zdrówka życzę i oby jelitówka szybko minęła (a może już jej nie ma;-)).
Pięknie Gabi już wsuwa :-) po co jej zębolki:confused::laugh2:
Siwona -:-:)-( przewalone z tą nogą :-(A z tym zaksztuszeniem Filipka - chyba bym na zawał zeszła, dobrze że dziadek był w pobliżu:szok::zawstydzona/y:
Ja "nie miałam przyjemności" zboka spotkać, ale u mnie na prowincji to co się dziwić:-p
Ninja - mamą Twoją to bym nie chciała być :-D:-D a i z drogi Ci lepiej schodzić :-) Niezłe przygody miałaś a farta to chyba dostałaś podwójnego od Bozi :rofl2:
Znając Ciebie i małżona to z Tymona na pewno pierdoła nie wyrośnie (hehe a raczej mały komandos:tak:) a przytulanka szczur :szok::szok::szok:

Ja obracałam się od zawsze w męskim towarzystwie, lalki mi w głowie nie były a raczej karty, szachy, samochody, łażenie po budowach, gra w piłkę itp. ale wypadków większych nie miałam. Tak że moge powiedzieć że raczej "grzeczną" dziewczynką byłam;-) (no może pomijając to że wcześnie miłości zaczęłam :zawstydzona/y:bo w 8 klasie podstawówki zaczęliśmy chodzić z moim M, a mając 15 lat byliśmy na pierwszym wypadzie; chyba 4 dniowym pod namiotem:-):zawstydzona/y:). Jessu jak pomyśle że Nelka będzie chciała robić to co ja w tym wieku co ja .... :szok::dry::szok:
Anetka - dobrze że powiedziałaś babci i "pseudo-wujkowi". A niech się burak wstydzi!
Kasik - ja to jestem przewrażliwiona i pewnie pobiegłabym się skonsultować z lekarzem, ale może faktycznie to może 3-dniówka:sorry2:
Dorotaa - mój Brzdąc też ostatnio zup nie chce jeść (o słoikach nie wspomnę, no chyba że to deserek:baffled:). Aż wczoraj ugotowałam królika z ziemniaczkiem i nie wylewałam jak zwykle wywaru tylko zmiksowałam wszystko i wlałam do butelki. Wyszło tego 180ml - wyobraź sobie że wszystko pożarła - byłam w szoku :szok::-)
Niekat - no niech diabli wezmą tą chol** wysypkę, przyplątało sie Marcelkowi :wściekła/y::crazy::angry:

My byliśmy wczoraj w lesie na grzybach - Nelcia w nosidełku spisała się pięknie (aż wreszcie zasnęła). Ona ostatnio bije rekordy ze spaniem :baffled: We Wszystkich Świętych poszliśmy do szwagierki i tak sie rozbawiła że patrze na zegarek a tu 23-cia a ona rogal na buzi i tak sie bawiła cudnie że chyba zapomniała która godzina :nerd: Wczoraj znowu spała tylko 2x (bo tak to 3 drzemy ucina), chyba coś sie jej poprzestawiało - albo już dorasta :-D:-)

ale posta walnęłam :zawstydzona/y:

co do tych odkrywcowych to miałam kilka przypadków ale jednego to tak załatwiłam że mu sie głupio zrobiło:tak:odsłonił kurtke jak miał opuszczone gacie a ja ze byłam troszke wcięta bo wracałam z parku gdzie wino balilismy to wybuchnełam takim smiechem ze koles sie schował i uciekł:-D:-):-D\ale ogólnie byłam raczej grzecznym dzieckiem prócz tego ze złamałam nos koledze który mnie bił w klasie - potem siedział za gwałt zbiorowy wiec wychodzi na to że miałam przeczucie:laugh2:lubiłam bardziej z chłopakami polatac czy w piłke pograc niz bawić się Barbi i tak mi zostało ze lepiej czuję się w towarzystwie męskim i to bez seksualnych podtekstów niż z kobietami.wyjatkiem sa fora:tak:a szczegówlnie BB:rofl2:WIWAT!
siwona mnie sie tak Oli zakrztusiła jak miała z 1,5 roku to ją złapałam za nogi i do góry.Oparłam o brzuch swój i waliłam w plecy wolną ręką.Wypłuła co jej tam utknęła a ja dopiero odzyskałam świadomosć:rofl2:to byl instynkt...
mrowa - to jest steryd i owszem - i tylko to pomaga:-(póki smaruję jest ok:-(zobaczymy jak wykupie ta nieszczęsna A-Dermę....

Ostatnia edycja:
Niekat- podobno taka reakcja jest najlepsza w takiej sytuacji- smiech ich kompromituje. Biedna nameczysz sie z tym uczuleniem. Mam nadzieje ze szybko uda Wam sie tego pozbyc.
Podczas oststniej wizyty dostalam od pediatry probki a-dermy, jakis plyn do mycia i krem. Dostalam rozniez ulotke z cennikiem. Bylam w szoku, tym bardziej ze synus jak mial nozki szorstkie tak nadal ma.Ale mozliwe ze u Ciebie zadziala.

Weronika- Twoj maz to Twoj pierwszy ??? WOW

Kasik- mozliwe ze synek zalapal cos jeszcze. Bo 3dniowka to jedynie goraczka i po 2-3 dniach wysypka. Moj szkrab przeziebil sie ostatnio i jednego dnia tez stracil glos ale pediatra stwierdzila ze to wirusowe i ze jesli ma apetyt i ladnie je to nie ma sie czym martwic. Mila racje bo samo ustapilo. Z kolei jesli Dominik nie je to moze byc wlasnie cos z gardelkiem albo jeszcze pozostalosci po 3dniowce. Dobrze ze sie skonsultujesz z lekarzem. Bedziesz spokojniejsza

reklama
jesli tak to przybij piątkę:-p;-)

ło matko, to nienormalne, hahaahahaahahahaahahahaahaahahahaahahaahahaahahahaahahaah
(no dobra, nabijam się - ja tam niczego wprawdzie nie żałuję ale mój małżon mógłby być dla mnie i pierwszym ;-))

ps - Iza - nawet jeśli Weronikii mąż to jej pierwszy, to przecież nie znaczy, że ostatni :-D:-D:-D:-D

Do góry