reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

no niee... nie wejsc na BB kilka dni i już nie nadrobisz;-)
ja sie tylko w takim razie zamelduję że jestem a Marcel znów ma szyjke w czerwonym kolorze.Nie bylismy w piątek na kontroli bo nie moglismy rpzez miasto przejechać i pójdziemy jutro (bo dziś będzie jak mysle masakritos w przychodni):baffled:

reklama
hej dziewczyny
Niekat moze bardziej rygorystyczna diete pwoinans zastosowac u Marcelak? a byłas z nim u alergologa?
Ninja to twoja mama jak to mój maz mawia "z butami do nieba pójdzie";-)
Kasik to zapewne 3-dniówka u mnei ani Mela ani Kondziu narazie nei miał:sorry2:
Anetka brawo za odwage:tak: fajnie ze "odnalazłyscie sie z Siwona:tak::-) ale ten swiat mały:-D

a aj dzis robiłas sobei USg doplera i nei zaciekawie bede miec najprawdopodobniej usuwane zylaki:-:)no:z jednej strony fajno ale z drugiej:-(
a mój wilmozny syn wstał dzi o 5:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
buziaczki dla Jacka Michasi i Emilki na kolejny miesiaczek:-)

Haj idziemy jednak dzisiaj na 16-sta do lekarza bo Domis ma taka chrypke ze nawet plakac i "gadc" nie umie no i jesc nie chce! Wiec kontrole w razie w zrobimy a z ta wysypka wyglada masakrycznie:baffled:
Jeszcze raz dziekuje za odp:happy: odezwe sie wieczorkiem

mrowa chyba juz mniej alergenów mu nie moge podawać:-(no chyba ze uczulaja go również ziemniaki, marchewka i kurczak:-(ale nieee ja myslę ze w sobote jak byliśmy u babci to Marcel się bardzo zaslinił a ja nie miałam sliniaka i rpzebraam go dopiero za chwilę wiec mozę slina go podrazniła.No i elosone się skonczyło.... moze w tym tkwi sęk:-(
kasik ja tez myslę ze to trzydniówka - Marcela tez wysypało jak przestał gorączkować:sorry2:ale on prócz tej gorączki i wysypki to nie miał absolutnie zadnych innych dolegliwości:nerd:

Niekat moze podpytaj pediatry o diete? qrcze sama nieznam sie na tym mzoe dziewczyny ci pomoga? ale cały czas nie mzoesz go smarowac tym nie? chyba zawiera steryd?
Kasik daj znac jak po wizycie:tak:

100 lat dla około weekendowych jubilatów!!!

Mamma-
zdrówka życzę i oby jelitówka szybko minęła (a może już jej nie ma;-)).
Pięknie Gabi już wsuwa :-) po co jej zębolki:confused::laugh2:
Siwona -:-:)-( przewalone z tą nogą :-(A z tym zaksztuszeniem Filipka - chyba bym na zawał zeszła, dobrze że dziadek był w pobliżu:szok::zawstydzona/y:
Ja "nie miałam przyjemności" zboka spotkać, ale u mnie na prowincji to co się dziwić:-p
Ninja - mamą Twoją to bym nie chciała być :-D:-D a i z drogi Ci lepiej schodzić :-) Niezłe przygody miałaś a farta to chyba dostałaś podwójnego od Bozi :rofl2:
Znając Ciebie i małżona to z Tymona na pewno pierdoła nie wyrośnie (hehe a raczej mały komandos:tak:) a przytulanka szczur :szok::szok::szok:

Ja obracałam się od zawsze w męskim towarzystwie, lalki mi w głowie nie były a raczej karty, szachy, samochody, łażenie po budowach, gra w piłkę itp. ale wypadków większych nie miałam. Tak że moge powiedzieć że raczej "grzeczną" dziewczynką byłam;-) (no może pomijając to że wcześnie miłości zaczęłam :zawstydzona/y:bo w 8 klasie podstawówki zaczęliśmy chodzić z moim M, a mając 15 lat byliśmy na pierwszym wypadzie; chyba 4 dniowym pod namiotem:-):zawstydzona/y:). Jessu jak pomyśle że Nelka będzie chciała robić to co ja w tym wieku co ja .... :szok::dry::szok:
Anetka - dobrze że powiedziałaś babci i "pseudo-wujkowi". A niech się burak wstydzi!
Kasik - ja to jestem przewrażliwiona i pewnie pobiegłabym się skonsultować z lekarzem, ale może faktycznie to może 3-dniówka:sorry2:
Dorotaa - mój Brzdąc też ostatnio zup nie chce jeść (o słoikach nie wspomnę, no chyba że to deserek:baffled:). Aż wczoraj ugotowałam królika z ziemniaczkiem i nie wylewałam jak zwykle wywaru tylko zmiksowałam wszystko i wlałam do butelki. Wyszło tego 180ml - wyobraź sobie że wszystko pożarła - byłam w szoku :szok::-)
Niekat - no niech diabli wezmą tą chol** wysypkę, przyplątało sie Marcelkowi :wściekła/y::crazy::angry:

My byliśmy wczoraj w lesie na grzybach - Nelcia w nosidełku spisała się pięknie (aż wreszcie zasnęła). Ona ostatnio bije rekordy ze spaniem :baffled: We Wszystkich Świętych poszliśmy do szwagierki i tak sie rozbawiła że patrze na zegarek a tu 23-cia a ona rogal na buzi i tak sie bawiła cudnie że chyba zapomniała która godzina :nerd: Wczoraj znowu spała tylko 2x (bo tak to 3 drzemy ucina), chyba coś sie jej poprzestawiało - albo już dorasta :-D:-)

ale posta walnęłam :zawstydzona/y:

co do tych odkrywcowych to miałam kilka przypadków ale jednego to tak załatwiłam że mu sie głupio zrobiło:tak:odsłonił kurtke jak miał opuszczone gacie a ja ze byłam troszke wcięta bo wracałam z parku gdzie wino balilismy to wybuchnełam takim smiechem ze koles sie schował i uciekł:-D:-):-D\ale ogólnie byłam raczej grzecznym dzieckiem prócz tego ze złamałam nos koledze który mnie bił w klasie - potem siedział za gwałt zbiorowy wiec wychodzi na to że miałam przeczucie:laugh2:lubiłam bardziej z chłopakami polatac czy w piłke pograc niz bawić się Barbi i tak mi zostało ze lepiej czuję się w towarzystwie męskim i to bez seksualnych podtekstów niż z kobietami.wyjatkiem sa fora:tak:a szczegówlnie BB:rofl2:WIWAT!
siwona mnie sie tak Oli zakrztusiła jak miała z 1,5 roku to ją złapałam za nogi i do góry.Oparłam o brzuch swój i waliłam w plecy wolną ręką.Wypłuła co jej tam utknęła a ja dopiero odzyskałam świadomosć:rofl2:to byl instynkt...
mrowa - to jest steryd i owszem - i tylko to pomaga:-(póki smaruję jest ok:-(zobaczymy jak wykupie ta nieszczęsna A-Dermę....

Ostatnia edycja:
Niekat- podobno taka reakcja jest najlepsza w takiej sytuacji- smiech ich kompromituje. Biedna nameczysz sie z tym uczuleniem. Mam nadzieje ze szybko uda Wam sie tego pozbyc.
Podczas oststniej wizyty dostalam od pediatry probki a-dermy, jakis plyn do mycia i krem. Dostalam rozniez ulotke z cennikiem. Bylam w szoku, tym bardziej ze synus jak mial nozki szorstkie tak nadal ma.Ale mozliwe ze u Ciebie zadziala.

Weronika- Twoj maz to Twoj pierwszy ??? WOW

Kasik- mozliwe ze synek zalapal cos jeszcze. Bo 3dniowka to jedynie goraczka i po 2-3 dniach wysypka. Moj szkrab przeziebil sie ostatnio i jednego dnia tez stracil glos ale pediatra stwierdzila ze to wirusowe i ze jesli ma apetyt i ladnie je to nie ma sie czym martwic. Mila racje bo samo ustapilo. Z kolei jesli Dominik nie je to moze byc wlasnie cos z gardelkiem albo jeszcze pozostalosci po 3dniowce. Dobrze ze sie skonsultujesz z lekarzem. Bedziesz spokojniejsza

reklama
jesli tak to przybij piątkę:-p;-)

ło matko, to nienormalne, hahaahahaahahahaahahahaahaahahahaahahaahahaahahahaahahaah
(no dobra, nabijam się - ja tam niczego wprawdzie nie żałuję ale mój małżon mógłby być dla mnie i pierwszym ;-))

ps - Iza - nawet jeśli Weronikii mąż to jej pierwszy, to przecież nie znaczy, że ostatni :-D:-D:-D:-D

Do góry