reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

zamykałam dzień to i go otworzę:-) dzień dobry wszystkim!!:-):-):-)

ale się dzisiaj wyprzytulałam z Marysią:-) tatuś z racji spożycia sporej dawki alkoholu został oddelegowany do innego pokoju, a mamusia i córusia spały razem do 7.45/6.45.. :-):-):-) słoneczko za oknem, więc miłego dnia życzę!!

reklama
Skaba to my wstałyśmy tak samo jak Wy ;-)
Ninja - to nie źle zabalowałaś, aż z tym zorganizowaniem to nie pisz tu bzdur - jesteś tu chyba jedną z najlepiej zorganizowanych mamuś!
Anetka - udanej imprezki! U nas chrzciny były w domu (ok 20 osób) i właśnie impreza trwała chyba do 3 rano :nerd::tak:

o i zapomniałam co miałam pisać :baffled:

100 lat dla Milenki!

Żaba zakolegowała (po 3 dniach darcia) z teściowąi wczoraj spędziła cały dzień u babci, a my na budowie ... i tak .... aż duma mnie rozpiera .... ułożyłam panele w zielonym, pralni i u Nelci w pokoju :rofl2::-). Jeszcze u nas i na korytarzu i góra gotowa :cool:

Moja mądralińska co prawda wypowiada dadada, tatata nieświadomie, za to jak pytam "gdzie jest tata"? "gdzie kotek"? to wie o co chodzi i patrzy w ich stronę :happy2::-)

słoneczko wychodzi nieśmiało więc pewnie zaraz uderzymy w trójeczkę na spacerek do parq.

Najlepsze życzonka dla kolejnej miesięcznej panny - Zuzi:-)

Skaba&Iza, ale się wyspałyście:-D podobnie jak ja... nasze dzieciaczki jakoś niezawodne mają te zegarki w organizmach:tak:

Na szczęście Jola już zalicza pierwszą drzemkę...
Miłego dzionka dla wszystkich, bo słoneczko świeci, więc pewnie dużo nas tu nie zawita w ciągu dnia;-):-)

Weronikaa, witaj... fajnie, że babcia już nie była be i mogliście porobić w domku... no to kiedy parapetówa:-) miłego spacerku

Za to moje diabełki śpią, a jak się obudzą to chyba wybierzemy się do moich dziadków... tak planuję, a co z tego wyjdzie

Dziwne:baffled: przecież jeszcze nie ma naszej rocznicy, a suwaczek pokazuje, że już dzisiaj... może to znak, że trzeba zacząć już dziś ;-)

Ostatnia edycja:
beti zazwyczaj wstaję o 6, więc dziś to się wybyczyłam:-):-) J przyszedł zapytać czy ma zabrać Marysie, żebym mogła dłuzej pospać, ale dzień ładny i mi żal było go przespać

czekamy aż Mary wstanie i zmykamy na skałki:-):-)

Zuziu i Mielenko wszystkiego naj na kolejny miesiaczek :-)
Anetkadg ja robiłam w domu bo u mnie tez yło troche ludzi ok 30 ale aj mam duzy domek wiec jakos daliśmy rade;-)
Weronika chyle czoła:-)
Ninja super ze impreza i dowiedziny udane :-)zdrówka dla Tymona:happy2:
Skaba a ja wstałąm o 7 czyli o 6 nowego czasu:baffled: mam andzieje ze jutro nie bedzie pobudki tak wczesnie:-p to cie wykiwaliz tym piciem;-) to z ekipa na wiosne sie widzicie nie;-)
Beti w takim razie wszystkiego najlepszego na rocznice:tak::-)

a my dzis idziemy do mojego taty na imieninki Tadziu mu;-)

To widze ze tylko moj spioch bo wstalismy dzisiaj o 10.31 czyli o 9.30 ale my tak mamy czesto :-D:-):-D.Nawet jak Wero idzie do szkoly to ja wstaje o 8 a Kuba spi jeszcze:-):-):-):-).U nas wszystko dobrze prawie maz lekko przeziebiony :dry:i spi w innym pokoju a ja z dziecmi bo sie boi zeby ich nie zarazic:dry:.U nas dzisiaj tez ladnie takze pancio zaraz wstanie i idziemy na dworek bo wczoraj tak lalo ze szok:crazy:.
MILENKO I ZUZIU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NA KOLEJNY MIESIAC:-)

reklama
Mrowa&Skaba - aż sie zawstydziłam :zawstydzona/y: no ale my tak mamy, że większość robimy sami (oczywiście co możemy) i dlatego tak nam to ślamazarnie wychodzi (ale za to na kasie duuużo zaoszczędzamy tym sposobem)A przeprowadzka - cóż, trzyma nas kominek (bo mężulowi brak koncepcji na wykonanie), stoi obmurowany z dwóch stron i nie wie za bardzo jak góre zrobić. Bo gdyby nie on to można malować i układać panele na dole, zamawiać graty i parapetówe robić:-):rofl2:. A tak - będzie się kurzyć i syf w domu :baffled::-(
No ale wziął urlop na przyszły tydzień to coś pchniemy do przodu :rofl2:

Ale pustki, no ale jak taka ładna pogoda to trzeba korzystać :-) My zaliczyliśmy spacerek, Kościół i wizyte w domku, Brzdąc spał prawie 2h :szok: a i całą nocke przespała (tzn. wierciła się ale smok w paszczę i śpimy dalej). Ostatnio tak z nia walczę chcąc odzwyczaić od nocnego jedzenia :-)

Kurczę , mamy mieć od jutra gości :baffled:przez tydzień (ciotka - siostra mamy z Włochem), rany jak my się dogadamy :szok: no ale tydzień szybko minie i niech on sobie jedzie do swoich "makaronów" :-D

Do góry