reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

zamykałam dzień to i go otworzę:-) dzień dobry wszystkim!!:-):-):-)

ale się dzisiaj wyprzytulałam z Marysią:-) tatuś z racji spożycia sporej dawki alkoholu został oddelegowany do innego pokoju, a mamusia i córusia spały razem do 7.45/6.45.. :-):-):-) słoneczko za oknem, więc miłego dnia życzę!!

reklama
Skaba to my wstałyśmy tak samo jak Wy ;-)
Ninja - to nie źle zabalowałaś, aż z tym zorganizowaniem to nie pisz tu bzdur - jesteś tu chyba jedną z najlepiej zorganizowanych mamuś!
Anetka - udanej imprezki! U nas chrzciny były w domu (ok 20 osób) i właśnie impreza trwała chyba do 3 rano :nerd::tak:

o i zapomniałam co miałam pisać :baffled:

100 lat dla Milenki!

Żaba zakolegowała (po 3 dniach darcia) z teściowąi wczoraj spędziła cały dzień u babci, a my na budowie ... i tak .... aż duma mnie rozpiera .... ułożyłam panele w zielonym, pralni i u Nelci w pokoju :rofl2::-). Jeszcze u nas i na korytarzu i góra gotowa :cool:

Moja mądralińska co prawda wypowiada dadada, tatata nieświadomie, za to jak pytam "gdzie jest tata"? "gdzie kotek"? to wie o co chodzi i patrzy w ich stronę :happy2::-)

słoneczko wychodzi nieśmiało więc pewnie zaraz uderzymy w trójeczkę na spacerek do parq.

Najlepsze życzonka dla kolejnej miesięcznej panny - Zuzi:-)

Skaba&Iza, ale się wyspałyście:-D podobnie jak ja... nasze dzieciaczki jakoś niezawodne mają te zegarki w organizmach:tak:

Na szczęście Jola już zalicza pierwszą drzemkę...
Miłego dzionka dla wszystkich, bo słoneczko świeci, więc pewnie dużo nas tu nie zawita w ciągu dnia;-):-)

Weronikaa, witaj... fajnie, że babcia już nie była be i mogliście porobić w domku... no to kiedy parapetówa:-) miłego spacerku

Za to moje diabełki śpią, a jak się obudzą to chyba wybierzemy się do moich dziadków... tak planuję, a co z tego wyjdzie

Dziwne:baffled: przecież jeszcze nie ma naszej rocznicy, a suwaczek pokazuje, że już dzisiaj... może to znak, że trzeba zacząć już dziś ;-)

Ostatnia edycja:
beti zazwyczaj wstaję o 6, więc dziś to się wybyczyłam:-):-) J przyszedł zapytać czy ma zabrać Marysie, żebym mogła dłuzej pospać, ale dzień ładny i mi żal było go przespać

czekamy aż Mary wstanie i zmykamy na skałki:-):-)

Zuziu i Mielenko wszystkiego naj na kolejny miesiaczek :-)
Anetkadg ja robiłam w domu bo u mnie tez yło troche ludzi ok 30 ale aj mam duzy domek wiec jakos daliśmy rade;-)
Weronika chyle czoła:-)
Ninja super ze impreza i dowiedziny udane :-)zdrówka dla Tymona:happy2:
Skaba a ja wstałąm o 7 czyli o 6 nowego czasu:baffled: mam andzieje ze jutro nie bedzie pobudki tak wczesnie:-p to cie wykiwaliz tym piciem;-) to z ekipa na wiosne sie widzicie nie;-)
Beti w takim razie wszystkiego najlepszego na rocznice:tak::-)

a my dzis idziemy do mojego taty na imieninki Tadziu mu;-)

To widze ze tylko moj spioch bo wstalismy dzisiaj o 10.31 czyli o 9.30 ale my tak mamy czesto :-D:-):-D.Nawet jak Wero idzie do szkoly to ja wstaje o 8 a Kuba spi jeszcze:-):-):-):-).U nas wszystko dobrze prawie maz lekko przeziebiony :dry:i spi w innym pokoju a ja z dziecmi bo sie boi zeby ich nie zarazic:dry:.U nas dzisiaj tez ladnie takze pancio zaraz wstanie i idziemy na dworek bo wczoraj tak lalo ze szok:crazy:.
MILENKO I ZUZIU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NA KOLEJNY MIESIAC:-)

reklama
Mrowa&Skaba - aż sie zawstydziłam :zawstydzona/y: no ale my tak mamy, że większość robimy sami (oczywiście co możemy) i dlatego tak nam to ślamazarnie wychodzi (ale za to na kasie duuużo zaoszczędzamy tym sposobem)A przeprowadzka - cóż, trzyma nas kominek (bo mężulowi brak koncepcji na wykonanie), stoi obmurowany z dwóch stron i nie wie za bardzo jak góre zrobić. Bo gdyby nie on to można malować i układać panele na dole, zamawiać graty i parapetówe robić:-):rofl2:. A tak - będzie się kurzyć i syf w domu :baffled::-(
No ale wziął urlop na przyszły tydzień to coś pchniemy do przodu :rofl2:

Ale pustki, no ale jak taka ładna pogoda to trzeba korzystać :-) My zaliczyliśmy spacerek, Kościół i wizyte w domku, Brzdąc spał prawie 2h :szok: a i całą nocke przespała (tzn. wierciła się ale smok w paszczę i śpimy dalej). Ostatnio tak z nia walczę chcąc odzwyczaić od nocnego jedzenia :-)

Kurczę , mamy mieć od jutra gości :baffled:przez tydzień (ciotka - siostra mamy z Włochem), rany jak my się dogadamy :szok: no ale tydzień szybko minie i niech on sobie jedzie do swoich "makaronów" :-D

Do góry