reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

asze super!!fajne cieniowanie:tak:
a tu wyproszone zdiecie rysunku od
Oliwii... tylko to z prostymi moimi włosami bo na to z kreconymi Marcel śline puścił...:rofl2:
img1337eb8.jpg

ten z kwiatami to tatuś:happy:

reklama
Witam wieczorową porą:-)

Kra, buźka dla Błażejka :*
to teraz biedak się wyleży za wsze czasy:-( no i cierpliwości dla Ciebie...
Skaba, świetnie że w końcu jesteś zadowolona z wagi Marysi... no i efekt Twojej fryzury (z której też jesteś zadowolona) możemy podziwiać na nowym avatarku... szkoda tylko że słonko pada prosto w oczy;-)
Asze, jak zawsze przesadzasz...:tak: w takim kolorku ślicznie wyglądasz i cięcie super... tylko te zmęczone oczy:no:
Mrowa, super, że wizty umówione:tak: ja umawiałam się 2 tygodnie temu i pierwsza wolny termin był na 24 listopada:szok:
miejmy nadzieję, że wszystko po ćwiczeniach wróci do normy i Kondzik bez przeszkód będzie mógł pędzić za pchaczem:-)
Kasik, no to szybko nie zapomnisz takiej impry:-D zaraz skoczę obejrzeć zdjęcia rodzynka:-p
Niekat, cudny rysunek... rodzinka super... widać, że Oli to córeczka tatusia a Marcel synek mamusi:tak: po rozlokowaniu na rysunku...
A poza tym Wy gdzies idziecie a dzieciaki stoją... zauważyłaś?

Miałam dzisiaj ciężki dzień... po powrocie z pracy pojechałam z małą i teściową do skarbowego... było wezwanie, ale jak ja nie lubię urzędów... 3 babki w pokoju i tylko jedna może mnie przyjąć, a akurat pisze pismo:crazy: potem jeszce dentysta (ząbek mi pękł na pół)... wyrwanie kawałka i powrót do domu o 18... a podobno jaki poniedziałek taki cały tydzień:-(
Dobrze, że przynajmniej Jola od pół godziny już śpi...

Skaba i to prywatnie wszedzie niechce nawet myslec jakie sa terminy na NFZ:no:
Beti ale załatwiłas w US? a zabka wspólczuje trzymaj sie:tak:
Niekat bomba:-)

niekat cuuudo!! zdolną masz artystke:-):-):-) ja nawet lodowkę zmieniłam coby była ładnym tłem pod rysunki mojego dziecięcia.. ale póki co same auta i roboty powstają;-);-)

beti w awatarku jeszcze widnieje stara fryzura.. silnym wiatrem czesana.. dopiero po powrocie dopadłam fryzjera:-) mam nadzieję, że reszta tygodnia będzie pomyslna!!:-)

postanowiłam dzisiaj uczestniczyc w życiu forum i efekty są:-( zalałam sąsiadów.. włożyłam wąż do pralki, odkręciłam wodę i o nim zapomniałam:no: sąsiadka przyleciała powiedzieć, że im z sufitu kapie (u nas w miarę sucho było:baffled:).. na dodatek sąsiadem jest mój przełozony z pracy;-)wysłałam J, żeby przeprosił;-) a teraz to mi się śmiać z tego chce :-D:-D byle do przeprowadzki!! sąsiedzi odetchną z ulgą:-D

Witam wieczorową porą

Asze bardzo ładna fryzurka :tak:

Kasik fajna imprezka ;-):-D

Skaba dobrze że Marysi apetyt dopisuje. U mnie też Basia je chyba więcej niż Ala :baffled:

Niekat podoba mi się ten rysunek, taki szczegółowy, wszyscy mają odpowiednie proporcje i Oli nawet wszystkie palce u rąk narysowała, jestem pełna podziwu :tak: Moja Ala to na razie najchętniej rysuje balony, tzn. kółka z kreseczką-sznurkiem.:-) Za to ćwiczymy kolorowanie i coraz lepiej jej idzie.

Beti współczuję zęba. Też nie lubię urzędów. Nie znam nikogo kto lubi ;-)

beti rzeczywiscie:tak: wygladam jakbym chciała nawiać z obrazka:-Dłukasz mnie goni z kwiatkami a dzieci biedne stoja i nie wiedza co robić:rofl2:
ja to w ogóle planuję kupic Oliwii taką wielką tablicę korkową, paczke kołków biurowych i niech ma wystawkę:tak:ona bardzo duzo rysuje więc będzie miała gdzie to wieszac bo na lodówce to te najładniejsze wieszam ale jak tu dziecku powiedziec ze ten i owy rysunek nie nadaje sie na lodówkę albo sie już nie zmieści:dry:a jak bedzie wisiało to u nie w pokoju to niech sobie sama wystawki robi a ja będe jej tylko porami roku robic jakieś dekoracje:-)
skaba na avatarze masz już króciutkie włoski to teraz masz jakie??dokleiłaś czy na jeża;-):tak::-)

reklama
Do góry