reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Nam na pogotowiu w niedziele lekarz zalecił "ESPUTICON" daje się max 2 kropelki na dzień, wczoraj na noc dałam jedną a dziś jeszcze nie. Zasnęła wreszcie i śpi do tej pory już prawie 3,5h :-):-D a o Gripe Weter pytałam panią w aptece i powiedziała że jak Plantex nie działa to to jest praktycznie to samo i dała te kropelki.
Do swojej Dr jesteśmy zapisane dopiero na jutro na 14! :wściekła/y::angry:Do tego czasu jakby faktycznie coś dziecku dolegało to by pewnie skonał! POLSKA SŁUŻBA ZDROWIA ... cholerka!:angry::wściekła/y:
No ale na razie jest w miarę, zobaczymy jak wieczorem :dry:

hihi no to dziś pijemy ...;-):-)MRÓWCIA - dużo, dużo zdrówka, szczęścia, wór kasiorki i pociechy z dzieciaczków i mężula! WIELKI CIUM :-* :rofl2::-):rofl2:

reklama
Dziękujemy za życzenia i dołączamy się do życzeń dla Filipka i Dominika!:-)

Mrowa - speełnienia marzeń, zdrowych dzieci i czego tam sobie jeszcze życzysz!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)

Mrowa1 wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Najsłodsze buziaki dla Tymonka, Dominika i Filipka na drugi miesiączek!!;-):tak:

Witajcie dziewczyny!
A u nas dzisiaj okropnie ciepło i Martynka chyba przez tą pogodę nie potrafi spać....:no2::no2::no2: Na dworze wierciła się strasznie i co chwilkę wybudzała,buuu Mam nadzieję, że szybciutko się przyzwyczai i będzie lepiej...:sorry2:
Zmykam, bo wybieram się do koleżanki zobaczyć jej dwu-tygodniową Julcię:happy:!
Buziaki, pa

Mrowa, sto lat! Duuuzo zdrowia i radosci z pociech i mezusia!

No i duzo buziakow dla 2-miesieczniakow! :-)

Niekat odezwała sie stara;-):-D
dzieki dziewczyny za zyczenia jestescie kochane:happy::happy::happy::happy:
Stefanna to zobaczysz jaka Martynka juz duza przy Julci:tak:i zapach noworodka poczujesz bardzo fajny zreszta:rofl2:
U nas pogoda cud miód a my sie kisimy w domu:baffled::-p:no::-(
my mieliesmy meic sczepienie w ten poniedziałek ale odwołałam bo chory ;-)
i pewne dopiero z amiesiac pójdziemy bo 2 tyg antybiotyk bierzemy a potem trzeba odczekac znów 2 tyg:-p

FILIPKU, TYMONKU, DOMINIKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!:-):-)

MRóWA SPEłNIENIA MARZEŃ, ZDRóWKA I POCIECHY Z MężA I DZIECI!!

reklama
to na koniec dnia i ja: STO LAT!!! STO LAT!!! Mrowa WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! niech dzieciaczki zdrowo rosną i mąż niech miłością darzy:-):-):-)

i BUZIAKI DLA NASZYCH FORUMOWYCH DWUMIESIECZNYCH FACETÓW:-):-)
ja dziś sprostałam wielkiemu wyzwaniu - cały dzień z trójką dzieci:-):-):-) bałam się troszkę, a okazało się, ze w chrześniaku mojego meżą (ma już 8 lat) miałam wielkiego pomocnika:-) pojeździliśmy sobie razem to tu,to tam, bo przy takiej pogodzie grzech się w domu kisić.. i nawet wypoczęta się czuję:-) aaa i przypiekło mnie z lekka.. czekam na męża to będzie mnie balsamikami smarował:rofl2::-D

Marysia dziś o 3 w nocy dała nam mały koncert i do rana niby spała, ale niespokojnie.. na szczęście meżunio poczuł potrzebę zaopiekowania się córą, więc mama pospała do 8 (tak naprawdę to po 8 chciał się z domu wyrwać i musiał dołożyć starań, żebym w dobrym nastroju była i z trójeczką dzieciaczków została - bo ja jestem tyranem domowym i jak nie mam humoru to...uhhh...:-D)
niekat masz ty z tymi sąsiadami:no::wściekła/y: ja bym w końcu wprost powiedziała co i jak, bo na dłuższą metę tak się nie da.. przecież dziewczynki mogą się spotykać raz u was, a raz u nich - przynajmniej co jakiś czas miałabyś troszkę więcej luzu.. no i wypadałoby wzbudzić w sąsiadce jakąkolwiek refleksję - że w dwójką niełatwo, a co dopiero z trójką, że może chociaż zapytać czy mała nie przeszkadza... wrrr..

DUŻO SIŁY DLA MAŁYCH KOLKOWICZÓW I ICH MAM!!! to już pomału powinno się kończyć:-)

Do góry