reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

Też miałam ostatnio powiedzieć w święta ale coś mnie tknęło że może jednak nie w 17 stycznia miałam już zabieg ..
Więc my zaczekamy do prenatalnych na pewno jak nie chwilkę dłużej :)
Jestem gruba więc nikt nie zauważy 🙈
A, i nie jesteś gruba, ja też nie 🙈 jesteśmy w zaawansowanej młodej ciąży po prostu 🤣

reklama
Oj tak ja też do szczupłych nie należę w 9 miesiącu to chyba z 90 będę ważyć .. ale póki co waga w dół mi leci odkąd się dowiedziałam o ciąży to już 3 kg mniej

A, i nie jesteś gruba, ja też nie 🙈 jesteśmy w zaawansowanej młodej ciąży po prostu 🤣
Ja tutaj zacytuję znajomego, który powiedział coś w stylu "w wielu wierzeniach mówi się, że nasze ciało jest świątynią - świątynią, nie kapliczką" :D

A macie tak, że wam się nagle robi na sekundę taki zawrót w głowie albo mroczek mózgu? Siedzę sobie na dupie przed kompem i co jakiś czas mam taki helikopterek.

Ja chciałam robić tajemnice, ale potem jak usłyszałam serduszko, to stwierdziłam że wszystkie ręce na pokład! In więcej dobrych myśli i dobrej energii, tym lepiej dla malucha. :) ja właśnie czekam na wizytę, jest stres, ale mam dobre przeczucia.

@Deess. jak u ciebie? :)
wszystko pięknie ! 🙏🏻❤️ jest człowiek , serce bije ❤️ dr założyła mi kartę ciąży i dała skierowanie na badania i też na prenatalne 🥹🙏🏻❤️

Ja tutaj zacytuję znajomego, który powiedział coś w stylu "w wielu wierzeniach mówi się, że nasze ciało jest świątynią - świątynią, nie kapliczką" :D

A macie tak, że wam się nagle robi na sekundę taki zawrót w głowie albo mroczek mózgu? Siedzę sobie na dupie przed kompem i co jakiś czas mam taki helikopterek.
Tak, ja często mam zawroty 😅

reklama
Do góry