reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Czy Wy też wyczuwacie lekko powiększoną macicę? Mam takie małe zgrubienie tuż nad wzgorkiem (czuję jak leżę na plecach) i sobie je głaszczę 😊

Trzymajcie dziewczyny za nas kciuki. Wczoraj trafiłam do szpitala z krwawieniem. Na szczęście dzidzia żyje, ale bardzo mnie martwi ta krew. :( Dziś zaczynam 12 tydzień, czy któraś z Was krwawiła w poprzednich ciążach i wszystko skończyło się dobrze?

Mnie w poprzedniej ciazy o dziwo nie łapały w ogóle ,miałam spokój ! Ale później miałam takie napady ,ze co chwilę były ,co chwilę ;( i jak nie wierzyłam tabletki za wxzasu to 4 dni mnie trzymało a tutaj do pracy ,każdy krok to była masakra

Trzymajcie dziewczyny za nas kciuki. Wczoraj trafiłam do szpitala z krwawieniem. Na szczęście dzidzia żyje, ale bardzo mnie martwi ta krew. :( Dziś zaczynam 12 tydzień, czy któraś z Was krwawiła w poprzednich ciążach i wszystko skończyło się dobrze?
Trzymaj się! Mam nadzieję że będzie wszystko ok! Wiem że pewnie jesteś przerażona... Totalnie rozumiem! Jesteś prawdopodobnie w najbezpieczniejszym miejscu dla siebie i maleństwa. Dawaj znać co tam u was ♥️

Trzymajcie sie wszystko, na pewno będzie dobrze! Może miałaś jakąś torbielach, która pękła. Ważne, że z Tobą i dzidzią ok.

Trzymam kciuki żeby wszystko było okej 🤞🤞🤞

U mnie dzisiaj 9+1... Weszłam w okres, w którym roniłam poprzednie ciąże. Cholernie się boję

reklama
Trzymam kciuki żeby wszystko było okej 🤞🤞🤞

U mnie dzisiaj 9+1... Weszłam w okres, w którym roniłam poprzednie ciąże. Cholernie się boję
a w tamtym czasie odczuwałaś że coś złego się dzieje..czy po prostu dowiadywałaś się na kolejnej wizycie ? Na pewno będzie dobrze tym razem. ❤️ tym bardziej że poprzednia wizyta przebiegła książkowo .

Do góry