Deess.
Fanka BB :)
mi dr mówiła że nie szkodziczy Clexane bezpieczne dla dzidzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi dr mówiła że nie szkodziczy Clexane bezpieczne dla dzidzi?
ok.tzn wiadomo, że tak wprost nie może szkodzić, ale zawsze to brać mniej chemii niz wiecej. Podobnie jak nospa-niektórzy zalecają,bo sytuacja tego wymaga, ale jak nie ma konieczności to lepiej jej unikać.mi dr mówiła że nie szkodzi
lekarz potwierdzil ciaze przy obecnosci wkladki. Ciążą prawidlowo w macicy zlokalizowana. o dziwo to nie jest CP. Wedlug OM bylam wtedy 7+2, wedlug USG ciaza 3 dni starsza. wkladke wyciagnal, poinformowal o tym, ze moze niestety dojsc do poronienia i tyle. kazal przyjsc jutro na wizyte i bedziemy rozmawiac co dalej. Nie polecam tej wkladki. Czytalam po forach, ze duzo jest z niej stosunkowo ciaz pozamacicznych.Daj znać co tam lekarz powiedział. Myślę, że nawet z tego wątku niejedna dziewczyna po ciąży zdecyduje się na Kyleene
Bo ona tak działa… nie utrudnia zagnieżdżenie w macicy, że jak jakimś cudem dojdzie do zapłodnienia to komórka przykleja się gdzieś indziej… Trzymaj się!lekarz potwierdzil ciaze przy obecnosci wkladki. Ciążą prawidlowo w macicy zlokalizowana. o dziwo to nie jest CP. Wedlug OM bylam wtedy 7+2, wedlug USG ciaza 3 dni starsza. wkladke wyciagnal, poinformowal o tym, ze moze niestety dojsc do poronienia i tyle. kazal przyjsc jutro na wizyte i bedziemy rozmawiac co dalej. Nie polecam tej wkladki. Czytalam po forach, ze duzo jest z niej stosunkowo ciaz pozamacicznych.
A jakoś skomentował sytuacje?lekarz potwierdzil ciaze przy obecnosci wkladki. Ciążą prawidlowo w macicy zlokalizowana. o dziwo to nie jest CP. Wedlug OM bylam wtedy 7+2, wedlug USG ciaza 3 dni starsza. wkladke wyciagnal, poinformowal o tym, ze moze niestety dojsc do poronienia i tyle. kazal przyjsc jutro na wizyte i bedziemy rozmawiac co dalej. Nie polecam tej wkladki. Czytalam po forach, ze duzo jest z niej stosunkowo ciaz pozamacicznych.
No niestety ibuprofenu nie wolno brać w ciąży, zwłaszcza w I trymestrze. Bierzesz heparynę/acard? Bo z tymi lekami też ibuprofenu nie wolno łączyć. Wzięłaś niewielką dawkę, więc miejmy nadzieję że nie wpłynie ona negatywnie na ciążę aczkolwiek obserwuj sięDziewczyny, też miałam dziś atak migreny poza domem i wzięłam 200mg ibupromu, nie dałam rady bez, a tam gdzie byliśmy nie mieli apapu jak bardzo źle zrobiłam bez tabletki bym umarła chyba
Myślę, że od jednej tabletki nic się nie stanie Na przyszłość zrób zapas apapuDziewczyny, też miałam dziś atak migreny poza domem i wzięłam 200mg ibupromu, nie dałam rady bez, a tam gdzie byliśmy nie mieli apapu jak bardzo źle zrobiłam bez tabletki bym umarła chyba
Brałam w każdej ciąży, odpukać mam zdrowe dzieci. Mój lekarz mówi, żebym brała, ja mu bardzo ufam, bo tylko i wyłącznie dzięki niemu mam 2 zdrowych dzieci.czy Clexane bezpieczne dla dzidzi?