reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
O, a ja myślałam, że żadko już się trafiają dziewczyny-gracze😁 U mnie najczęściej grany jest Wiedźmin i Skyrim. Skyrim koniecznie zimową porą🤍 Uwielbiam też stare gry strategiczne typu Settlers, nigdy się nie nudzą🙂
Sporo dziewczyn gra teraz, to już przestaje być takie dziwne zjawisko :D

Mi do platyny w Wiedźminie 3 zostało przejście na najwyższym poziomie trudności, ale zostawiłam to na potem, żeby zapomnieć trochę fabułę i na nowo się nią cieszyć :D A już Serca z Kamienia to w ogóle, aż żal, że taka krótka historia...

Witam się u progu długiego weekendu :)
Dziwnie zabrzmi, ale zazdroszczę awam tych objawów, bo u mnie tylko piersi i jak tylko się uspokajają, od razu panika i płacz prawie :/ tak jak dzisiaj, chociaż w nocy i rano jeszcze bolały. Poza tym nie czuje dzisiaj tego zgrubienie nad kością łonową i też już najgorsze myśli 😩
Mi też to siada na głowę. Jestem zmęczona i czasem mnie pociągnie w podbrzuszu, a poza tym jakby nigdy nic. Byśmy rzygały to by było marudzenie, ale jak nie ma to też źle :p

Sporo dziewczyn gra teraz, to już przestaje być takie dziwne zjawisko :D

Mi do platyny w Wiedźminie 3 zostało przejście na najwyższym poziomie trudności, ale zostawiłam to na potem, żeby zapomnieć trochę fabułę i na nowo się nią cieszyć :D A już Serca z Kamienia to w ogóle, aż żal, że taka krótka historia...
Serce z kamienia to było mistrzostwo! Dobrze że można było w sumie na dwa czy trzy sposoby rozegrać, już nie pamiętam dokładnie.

Zamówiłam sobie detektor tętna płodu . Niby działa już od 10 tygodnia . Położna nie polecała kupować bo jest to niepotrzebny stres kiedy nie znajdzie się serduszka …ale zaryzykowałam . Powinien dojść w weekend . Dzisiaj zaczęłam 11 tydzień więc liczę na to , że jednak uda się znaleźć serduszko .

Zamówiłam sobie detektor tętna płodu . Niby działa już od 10 tygodnia . Położna nie polecała kupować bo jest to niepotrzebny stres kiedy nie znajdzie się serduszka …ale zaryzykowałam . Powinien dojść w weekend . Dzisiaj zaczęłam 11 tydzień więc liczę na to , że jednak uda się znaleźć serduszko .
Mi się bardzo przydał w czasie ciąży z córką. Zawsze używałam kiedy miałam wrażenie, że np. mniej się rusza. Ale to fakt, trzeba pokombinować trochę żeby faktycznie serduszko znaleźć i na początku jest to bardzo trudne. Ale polecam bardzo, mój leży w szafie i czeka, pewnie za jakieś dwa tygodnie spróbuję go użyć bo będę wtedy już w okolicach 12tc.

Mi się bardzo przydał w czasie ciąży z córką. Zawsze używałam kiedy miałam wrażenie, że np. mniej się rusza. Ale to fakt, trzeba pokombinować trochę żeby faktycznie serduszko znaleźć i na początku jest to bardzo trudne. Ale polecam bardzo, mój leży w szafie i czeka, pewnie za jakieś dwa tygodnie spróbuję go użyć bo będę wtedy już w okolicach 12tc.
A jakiej masz firmy ?

reklama
Ja też chciałam kupić 🫣

Do góry