Bo generalnie tak jest, jak myślisz że może Ci powiedzieć. To nie znaczy że Twoje obawy są bezpodstawne, gorsze lub lepsze od innych. Są Twoje i jeśli jakiś lekarz nie potrafi dobrać odpowiednio stopnia swojej empatii to go zmień.
Ja się jedyne czego boję, to to że jakoś świat może powstrzymać to, żebym miała tego zdrowego słodkiego bobasa na rękach. Cała reszta to dla mnie kwestie nabyte. Nie oznacza to, że uważam, że nie masz prawa martwić się o kilogramy, czy rozstępy. Twoje obawy są najważniejsze dla Ciebie. Szukaj sposobu na odpowiednie przygotowanie się do tego. Jedź zdrowo, ruszaj się, spaceruj dużo , używaj kosmetyków nawilżających dla kobiet ciężarnych , żeby nie dopuścić do rozstępów. Masuj delikatnie swoje ciało, zakochaj się w nim na nowo. Ono te troskę zwróci ci pięknym ciałem. Lec na kontrolę do dentysty, żeby mieć pewność, że zęby się w trakcie nie popsują. Medytuj, słuchaj przyjemnej muzyki, czytaj przyjemne książki. To podstawa do tego żeby kochać sama siebie czy jesteś w ciąży czy nie
gdy będziesz czuła że sama sobą się opiekujesz, strach też będzie coraz mniejszy.