reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
A ja z drugiej strony. Mnie stresują w ogóle wizyty u ginekologa ..... rozstępy cellulitis eh. Jak sobie radzicie z tym?
Ja mam to w d*pie. Wiecznie młoda nie będę. Zdrowie i higiena, to jedyne o co warto dbać. A mój ginekolog to ostatnia osoba której chciałabym się podobać 😆
Ps. mam niedyskretne pytanie: ile masz lat?

Hejka codziennie biorę clexane o stałej porze ok 20.30 w sumie podaje mi mąż bo ja nie mam odwagi sobie podawać , problem tkwi w tym, że w sobotę mąż ma wychodne myślicie że jak wezmę raz o godz 18:00 to się nic nie stanie ? 🤦‍♀️🙈

Hejka codziennie biorę clexane o stałej porze ok 20.30 w sumie podaje mi mąż bo ja nie mam odwagi sobie podawać , problem tkwi w tym, że w sobotę mąż ma wychodne myślicie że jak wezmę raz o godz 18:00 to się nic nie stanie ? 🤦‍♀️🙈
Ja miałam wyjazd jakiś miesiąc temu i też musiałam przesunąć godziny. Normalnie biorę o 9, wtedy musiałam wziąć o 7 więc następnego dnia wzięłam o 8 i później już normalnie 9 :) Myślę, że nic wielkiego nie powinno się stać.

Tu akurat o Neoparinie, ale sama właśnie z tej informacji korzystałam

Załączniki

• Screenshot_20240815_205444_Chrome.jpg
    Screenshot_20240815_205444_Chrome.jpg
    301,6 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry