Wlasnie ja nigdy żadnej informacji o stanie łożyska nie mialam i też jestem ciekawaA o co chodzi z dojrzalością łozyska? Ja przy porodzie miałam drugi stopień dojrzałości i zastanawiam się czemu nie trzeci właśnie.
reklama
baba.j.aga
Entuzjast(k)a
Bo pewnie nie było nic niepokojącegoWlasnie ja nigdy żadnej informacji o stanie łożyska nie mialam i też jestem ciekawa
Feline88
Fanka BB :)
@Martynka90 a powiedz jak z dzieciątkiem ? Tak się stresowałaś ?? Te różnice w pomiarach itd . I jak to wszystko teraz wyszło ?
Chce_byc_mama_wielu
Ogólnie się zdrowa urodziła, taka jej uroda, choć wyszła większa niż zmierzyli. 51 cm miała to w normie. Teraz na spokojnie czekam na pogotowie bo zaczęła mi z krwią zwracać, a ja nie wiem czemu ;/
madziolina_p
A karmisz piersią? Jak tak, to nie raniła Ci sutków? Bo jak tak, to krwi się Twojej nalykala
Ogólnie się zdrowa urodziła, taka jej uroda, choć wyszła większa niż zmierzyli. 51 cm miała to w normie. Teraz na spokojnie czekam na pogotowie bo zaczęła mi z krwią zwracać, a ja nie wiem czemu ;/
Chce_byc_mama_wielu
Dokładnie tak chyba było. A ja panikara :/A karmisz piersią? Jak tak, to nie raniła Ci sutków? Bo jak tak, to krwi się Twojej nalykala
baba.j.aga
Entuzjast(k)a
Spokojnie, to faktycznie może przerażać... Poza tym warto być czujnym bo czasem jest to też kwestia naczyń krwionośnych popękanych u dziecka.... Wtedy podają Wit k.Dokładnie tak chyba było. A ja panikara :/
Nie miałam generalnie pojęcia o czymś takim ale cakiem niedawno koleżanka mi opowiadała.... Jak to jej dziecko bo bardzo ciężkim porodzie chciało jej żart wywyniac i zejść że świata po kilku dniach (oczywiście żartowała, ale była przerażona jak zobaczyła czystą krew ) W sumie to sytuacja była dość dziwna, i do końca nie było wiadomo skąd ta krew się wzięła...
Sytuacja jednorazowa, nic więcej poza tym śladem krwi się już nie wydarzyło
Każde łożysko dojrzewa osiągając odpowiednie stopnie. Tempo jest indywidualne u każdej kobiety. Tutaj są artykuły objaśniające: Link do: Starzejące się łożysko, czyli o stopniu dojrzałości łożyskaWlasnie ja nigdy żadnej informacji o stanie łożyska nie mialam i też jestem ciekawa
annika1801
zainteresowana
Dziewczyny po urodzeniu dziecka czasu ciągle brak by się odezwać... Są jakies nowe rozpakowane?
Mój synek jest tak absorbujacy jak nie spi, że tylko mogebogarnac cokolwiek jak zaśnie a przegladanie netu to luksus.
Tak sobie mysle o całej sytuacji, ktora panuje wokół i zastanawiam się jak wyjsc z maluchem na spacer.
Mój synek jest tak absorbujacy jak nie spi, że tylko mogebogarnac cokolwiek jak zaśnie a przegladanie netu to luksus.
Tak sobie mysle o całej sytuacji, ktora panuje wokół i zastanawiam się jak wyjsc z maluchem na spacer.
reklama
baba.j.aga
Entuzjast(k)a
Może najpierw sam balkon/ otwarte okno? Ja bym przykryła wozek/ fotelik pieluszka jak przychodzisz przez klatkę schodową.... Na wszelki wypadek jak byś miała kogoś spotkać. Po przejściu dezynfekujesz ręce i potem już sobie normalnie spacerujesz. Albo w samochód i do lasuDziewczyny po urodzeniu dziecka czasu ciągle brak by się odezwać... Są jakies nowe rozpakowane?