reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Dopadlo mnie przeziebienie :( jakies rady na cieknacy katar ?? stosuje herbatki z miodem cytryna imbirem , chlebek z czosnkiem , pije tran i syrop *spam* ... plukam gardlo woda z woda utleniona i sola, ciagle stan podgoraczkowy 37... caly dzien :( to chyba za wczesnie na paracetamol ? jakies wskazowki ? lepiej lezec i sie grzac czy funkcjonowac normalnie odpoczywac i sie nie przegrzewac? boje sie ze takie przeziebienie zaszkodzi dzidziusiowi :(

u mnie przy 15+1 mialo 130g... i 10cm , stresuje sie ze takie ciezkie ale lekarz kazal sie nie martwic

U mnie pomiar był pobieżny dość, na pewno więcej niż 100g. Dokładne będzie na połówkowym.
Albo córka już postanowiła, że nie będzie uprawiała kulturystyki jak rodzice i zostanie modelką [emoji23][emoji23][emoji23]

Teraz 16+0, a dziecko duże jak na 17+0 :o
Wzrost ok 20cm, waga 140gram. Wielkość granatu albo małego jeża :D
A brzuch od 7tc nie rośnie [emoji23]
U mnie pomiar był pobieżny dość, na pewno więcej niż 100g. Dokładne będzie na połówkowym.
Albo córka już postanowiła, że nie będzie uprawiała kulturystyki jak rodzice i zostanie modelką [emoji23][emoji23][emoji23]
U nas dzisiaj na USG 14+3 i 10,1 cm wagi nie podawał;)
Jej, ale duże dzieciaczki, gratulacje :tak::tak:

Dziewczyny czy wy też jesteście takie płaczliwe ja od tygodnia o byle co płacze mąż ma mie już dość
Taaak, dziś ryczałam,bo mój router od środy nie działa ,dopiero w p9niedziek będzie technik i siedzę z córką, bez neta A jak nie ma neta to i telewizji, wczoraj nie obejrzałam przyjaciółek ,byłam tak zła że zadzwoniłam do męża i zaplakana powiedziałam że to jego wina , dopiero teraz rozumiem swoją głupotę [emoji23]

Dopadlo mnie przeziebienie :( jakies rady na cieknacy katar ?? stosuje herbatki z miodem cytryna imbirem , chlebek z czosnkiem , pije tran i syrop *spam* ... plukam gardlo woda z woda utleniona i sola, ciagle stan podgoraczkowy 37... caly dzien :( to chyba za wczesnie na paracetamol ? jakies wskazowki ? lepiej lezec i sie grzac czy funkcjonowac normalnie odpoczywac i sie nie przegrzewac? boje sie ze takie przeziebienie zaszkodzi dzidziusiowi :(
N katar płukanie zatok nie przyjemnie ale skuteczne, doczytaj jak dokładnie się to robi ale przechodzi odrazu i bakterie się nie przemieszczają do organizmu

reklama
O rany jakie duze dzieci ja myślałam ze są małe teraz tak patrzyłam na apke to mam 13+3 i pokazuje 43g to takie maleństwo jeszcze [emoji23]

Do góry