reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Dopadlo mnie przeziebienie :( jakies rady na cieknacy katar ?? stosuje herbatki z miodem cytryna imbirem , chlebek z czosnkiem , pije tran i syrop *spam* ... plukam gardlo woda z woda utleniona i sola, ciagle stan podgoraczkowy 37... caly dzien :( to chyba za wczesnie na paracetamol ? jakies wskazowki ? lepiej lezec i sie grzac czy funkcjonowac normalnie odpoczywac i sie nie przegrzewac? boje sie ze takie przeziebienie zaszkodzi dzidziusiowi :(

u mnie przy 15+1 mialo 130g... i 10cm , stresuje sie ze takie ciezkie ale lekarz kazal sie nie martwic

U mnie pomiar był pobieżny dość, na pewno więcej niż 100g. Dokładne będzie na połówkowym.
Albo córka już postanowiła, że nie będzie uprawiała kulturystyki jak rodzice i zostanie modelką [emoji23][emoji23][emoji23]

Teraz 16+0, a dziecko duże jak na 17+0 :o
Wzrost ok 20cm, waga 140gram. Wielkość granatu albo małego jeża :D
A brzuch od 7tc nie rośnie [emoji23]
U mnie pomiar był pobieżny dość, na pewno więcej niż 100g. Dokładne będzie na połówkowym.
Albo córka już postanowiła, że nie będzie uprawiała kulturystyki jak rodzice i zostanie modelką [emoji23][emoji23][emoji23]
U nas dzisiaj na USG 14+3 i 10,1 cm wagi nie podawał;)
Jej, ale duże dzieciaczki, gratulacje :tak::tak:

Dziewczyny czy wy też jesteście takie płaczliwe ja od tygodnia o byle co płacze mąż ma mie już dość
Taaak, dziś ryczałam,bo mój router od środy nie działa ,dopiero w p9niedziek będzie technik i siedzę z córką, bez neta A jak nie ma neta to i telewizji, wczoraj nie obejrzałam przyjaciółek ,byłam tak zła że zadzwoniłam do męża i zaplakana powiedziałam że to jego wina , dopiero teraz rozumiem swoją głupotę [emoji23]

Dopadlo mnie przeziebienie :( jakies rady na cieknacy katar ?? stosuje herbatki z miodem cytryna imbirem , chlebek z czosnkiem , pije tran i syrop *spam* ... plukam gardlo woda z woda utleniona i sola, ciagle stan podgoraczkowy 37... caly dzien :( to chyba za wczesnie na paracetamol ? jakies wskazowki ? lepiej lezec i sie grzac czy funkcjonowac normalnie odpoczywac i sie nie przegrzewac? boje sie ze takie przeziebienie zaszkodzi dzidziusiowi :(
N katar płukanie zatok nie przyjemnie ale skuteczne, doczytaj jak dokładnie się to robi ale przechodzi odrazu i bakterie się nie przemieszczają do organizmu

reklama
O rany jakie duze dzieci ja myślałam ze są małe teraz tak patrzyłam na apke to mam 13+3 i pokazuje 43g to takie maleństwo jeszcze [emoji23]

Do góry