reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Właśnie zastanawiałam się, co się dzieje, ze nie widać Twoich wpisów :) Kojarze, że ostatnio miałaś plamienia, wszystko się uspokoiło? Dużo Ci jeszcze zostało do wizyty? Ja mam dopiero 19.09 :(

23 września mam wizyte także jeszcze długo :(:(:( tak ustaly leci biały śluz taki jaki miałam czasem coś tam brzuch zakuje, mdłości minęły. Zaczyna mi dokucza kręgosłup... Także co chwila coś nowego :)

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

reklama
23 września mam wizyte także jeszcze długo :(:(:( tak ustaly leci biały śluz taki jaki miałam czasem coś tam brzuch zakuje, mdłości minęły. Zaczyna mi dokucza kręgosłup... Także co chwila coś nowego :)

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
To super, ze wszystko ok :) U mnie też mdłości mijają. Jaka to jest przyjemność zjeść normalny obiad.. :) Chociaż smaki mam zupełnie zmienione.. Odrzuca mnie totalnie od potraw słonych, a jak najem się słodyczy to padam ze zmęczenia i mam lekkie mdłości (w porównaniu z tym co było lajt). Mnie też każdy tydzień zaskakuje. :/ W jedenastym pojawiły się zawroty głowy i skoki tętna przy małym wysiłku. Teraz zaczynam dwunasty i pojawiają się ból brzucha, uczucie rozciągania (nawet ciężko mi to nazwać).. Byleby wytrwać do wizyty :D

Ja niestety nie poznałam jeszcze płci.
Ja niestety nie poznałam jeszcze płci. Liczę na dziewczynkę ❤ a Ty?
Ja byłam teraz na genetycznym 3d/ 4d w 12tci6d i powiedział bez mojego pytania że dziewczynka bardzo bym chciała żeby się sprawdziło choć jak spytałam na ile procent to odparł znowu dziewczynka. Badanie robił lek. radiolog W.Krzeszowski mam nadzieję że się sprawdzi

i Mama 90
Widzę, że też z kuj-pom. Nawet zgrałyśmy się z terminami :) Może spotkamy się na porodówce :D [emoji14] Ja Bydgoszcz planuje.
Ja napewno w Bydgoszczy rodze, tzn jak zdążę dojechać bo obstawiam poród domowy ale to i tak trafię potem do Bydgoszczy [emoji6] całe życie mieszkałam w bdg, od roku wprowadziliśmy się do okoliczne wioski?
To nie Ty pod lp 33? Zwróciłam uwagę, bo patrzyłam kto z kuj-pom.
Nie kumam? :)

Dziewczyny też was tak piersi w nocy męczą? U mnie masakra, nie kojarzę by w poprzednich tak było ale też wtedy to i inny ból od początku był. Teraz w nocy jak zapomnę to muszę wstać stanik założyć i w nim spać bo strasznie jest...

Za to mi też powoli zaczynają mdłości odpuszczać - narazie przechodzą te nocne [emoji1] więc już nie całodobowe [emoji12]
No i coraz więcej jem tylko z kolei ja słodkiego nie tykam, cały czas przeżywam że nie mogę na lody patrzeć [emoji849]

A co do płci, wiem że to różnie ale lubię się łudzić, ja jeszcze przed prenatalnymi: mamy które mają teraz stwierdzona inna płeć niż w poprzedniej ciąży - macie inne objawy? U mnie 2 pierwsze identyko były a ta est od początku nieco inna, nie dużo subtelnie ale daje nadzieję [emoji12] np. Pierwszy raz nie Odrzuciło mnie od mietowej psty czy gumy do żucia [emoji1] mdłości były w każdej ale w żadnej nie wymiotowalam tyle co teraz [emoji6] no i te pierwsze objawy [emoji6]

reklama
Do góry