reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Hej kochane przepraszam za nieobecność zaczęła się szkoła :) Odliczam dni do wizyty. Gratuluję udanych wizyt cieszę się że z maluszkami jest wszystko wporzadku.

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

reklama
Oliwki dla dzieci, oliwki z Oriflame (dla mnie ładnie pachnie), balsam z neutrogeny (choć to ost opakowanie jakir kupulam, bo okazalo sie ze testuja kosmetyki na zwierzetach), balsamy ktore popadna mi pod reke (ziaja, oriflame itp.) General ie mam tendencje do rozstępów, więc nie liczę na cud. Ale może to trochę pomoże.

Ja miałam dopochwowo, tylko serduszko musiał sprawdzić przez brzuch bo dzidzia się wiercila.
Ja by
Oliwki dla dzieci, oliwki z Oriflame (dla mnie ładnie pachnie), balsam z neutrogeny (choć to ost opakowanie jakir kupulam, bo okazalo sie ze testuja kosmetyki na zwierzetach), balsamy ktore popadna mi pod reke (ziaja, oriflame itp.) General ie mam tendencje do rozstępów, więc nie liczę na cud. Ale może to trochę pomoże.

Ja miałam dopochwowo, tylko serduszko musiał sprawdzić przez brzuch bo dzidzia się wiercila.
U mnie 3d/ 4d badanie genetyczne przez brzuszek fajnie tłumaczył ale że byłam w szoku bo plec mi powiedział to teraz nie pamiętam nic jedynie że zdrowa ;) to był 12tc i 6d

Dokucza mi straszny ból głowy na dodatek psowi oko ropieje jadę jutro do weterynarza... Także trochę miałam stresów... Oby jakoś przetrwać do wizyty mam nadzieję że te moje stresy nie wpłynęły źle na maluszka oby.. :(

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Ja podczas brania duphaston miałam straszne wyniki wątroby, brzuch wzdedy,ucisk i płytkie oddechu. Lezec nie mogłam na prawym boku . Nie musisz mieć tego samego problemu co ja ale to jedna z ewentualności.
Leków żadnych nie biorę. Z wątrobą też nigdy nie miałam problemów. Tak sobie myślę, ze może to po prostu jakiś zwykły problem gastryczny był. Dzisiaj ponownie zobaczę jak z tym spaniem na prawym boku. W każdym razie dzięki. Jak będzie się to powtarzać wezmę to pod uwagę :)

reklama
Dokucza mi straszny ból głowy na dodatek psowi oko ropieje jadę jutro do weterynarza... Także trochę miałam stresów... Oby jakoś przetrwać do wizyty mam nadzieję że te moje stresy nie wpłynęły źle na maluszka oby.. :(

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
Właśnie zastanawiałam się, co się dzieje, ze nie widać Twoich wpisów :) Kojarze, że ostatnio miałaś plamienia, wszystko się uspokoiło? Dużo Ci jeszcze zostało do wizyty? Ja mam dopiero 19.09 :(

Do góry