reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

@Kinderka88 mamy podobne objawy, ale ludze sie, ze bedzie dziewczynka. Jak bylam w ciazy z chlopcem to mialam ladna cere, duze wymioty i ciagnelo mnie do owocow cytrusowych. Teraz bardzo mi wysypalo czolo, mam mdlosci ale nie wymioty, jestem super spiaca, ciagnie mnie do miesa i do slodkiego. Zobaczymy za kilka tygodni :)

reklama
Dziewczyny też was tak piersi w nocy męczą? U mnie masakra, nie kojarzę by w poprzednich tak było ale też wtedy to i inny ból od początku był. Teraz w nocy jak zapomnę to muszę wstać stanik założyć i w nim spać bo strasznie jest...

Za to mi też powoli zaczynają mdłości odpuszczać - narazie przechodzą te nocne [emoji1] więc już nie całodobowe [emoji12]
No i coraz więcej jem tylko z kolei ja słodkiego nie tykam, cały czas przeżywam że nie mogę na lody patrzeć [emoji849]
Ja spie w staniku xd bo mega bola:D mdłości przeszly za to rano jak wstane..biegiem lece....:D jeden pawik i dzien lepszy:D
Z racji hipoglikemii mam nowa diete
Ale ciezko mi bo noe moge nie ktorych rzeczy....cofa na sam widok a o zapachu np.parowek jak mlody je...tooo brrrrr...na taras wychodze :D ale samopoczucie juz o 50%lepsze

Ja mam inna płeć teraz i faktycznie inaczej wyglada, jem mięso a wtedy nie ruszyłam, mam okropna cerę, chodzę wcześnie spać,
A masz stwierdzone chłopczyka czy dziewczynkę? Przepraszam ale nie pamiętam za dużo jest dziewczyn.

PS. Dziewczyny mam przerwę i 11 wtedy was wpisze na listę, muszę dane przepisać na kartkę później do arkusza.

Witam
Ja też jeszcze płci nie znam. Usg miałam w 12w1d więc byłam pewna, że nic nie widać jeszcze, więc nawet nie pytałam, a lekarz też nic nie wspomniał. Teraz 16go mam wizytę to mam nadzieję, że sie dowiem. Syn ukrywał się do 28tc

Co do objawów to wymioty już przeszły, ale mdli mnie jak jestem glodna i na widok surowego mięsa, piersi też już prawie nie bolą tylko sutki mam strasznie wrażliwe jakbym je papierem ściernym potraktowała.
Jutro zaczynam 15tydzień

A biziel czy miejski?? Jeśli można wiedzieć?

O prosze:) palukipo sąsiedzku:)
Dziewczyny ja byłam teraz z plamieniem w miejskim i to jak mnie przyjęto, zaopiekowano się to bajka w porównaniu do tego co było 8 lat temu [emoji6] normalnie jak w jakimś prywatnym szpitalu [emoji6]
Drugiego rodziłam w MSWiA i było całkiem w porządku.
Tylko moje porody są błyskawiczne, więc głównie na opiece poporodowej się skupiam

reklama
Hej :)
Ja wczoraj miałam.totalny armadegon z wymiotami. cala noc i cały dzień, aż żołądek mnie w pewnym momencie zaczal tak boleć że tragedia.Nigdzienie nie mogłam się ruszyć
Minionej nocy jak już lepiej mi było pozarlam 3 krokiety z pieczarkami i do tego 3 lyki coli. I po tej coli można powiedzieć że naprawdę mi przeszlo.

Ja też jeszcze nie znam płci. Mam nadzieję poznać 16 września bo wizytuje :)

Do góry