reklama
U mnie to samo..Kochana moj gin mowi przy kazdej wizycie..nie czytaj w internetach
Ostatnio ginekolog mi odpowiedziala na jakies tam moje pytanie : "...noo bez przesady.. Moim zdaniem w momencie jak kobieta dowie sie o ciazy powinni dac zakaz korzystania z internetu bo tam same brednie..." o i tyle sie dowiedzialam
Oliwki dla dzieci, oliwki z Oriflame (dla mnie ładnie pachnie), balsam z neutrogeny (choć to ost opakowanie jakir kupulam, bo okazalo sie ze testuja kosmetyki na zwierzetach), balsamy ktore popadna mi pod reke (ziaja, oriflame itp.) General ie mam tendencje do rozstępów, więc nie liczę na cud. Ale może to trochę pomoże.Używacie jakiś oliwek, balsamów albo kremów? Ja zauważyłam ostatnio, że mam suchą skórę i zastanawiam się co kupić. Polecicie coś?
Ja miałam dopochwowo, tylko serduszko musiał sprawdzić przez brzuch bo dzidzia się wiercila.Hej dziewczyny, ja mam takie pytanie, ponieważ w poniedziałek mam USG prenatalne, będzie to koniec 12 i początek 13 tyg. I chciałabym zapytać czy to USG jest przez brzuch czy transwaginalne, jak było u Was?
madziuuula
Fanka BB :)
Tak w pierwszej, duże dawki magnezu pomagały. Tylko wtedy ok 20 tc i to spinanie powodowało skracanie się szyjki, lepiej wspomnij lekarzowi i magnez bierz [emoji3526]Witam ja właśnie dziś się dopisałam bo dopiero dzisiaj odnalazłam listę
Dziewczyny czy Wam też twardnieje macica? Kurcze nie pamiętam jak to bylo w pierwszej ciąży, bo to już daawno temu było ale praktycznie kilka razy dziennie mam takie uczucie ucisku i za chwilę brzuch twardy jak kamień...po chwili wszystko wraca do normy. W pierwszej ciąży też mi sie tak napinała ale wydaje mi się, że to było dużo później po 20tc a nie w 14 prawie 15. Wizyta dopiero 16 września
Kasiula1431
Witam ja też mam na marzec 2020Witamy wszystkie mamusie, z terminem na marzec 2020
StaraPierwiastka
Zaangażowana w BB
Coś mówił nr.tetna? Że wysokie albo coś?U mojego maluszka tętno teraz było 180 i to chłopiec a cera fataln takze chyba niema co się sugerować
Też nie umiem. Pisałam dawno temu do Anity by mnie dopisała ale widocznie wiadomość nie doszła.Mnie też nie ma ale nie potrafię [emoji6][emoji12]
Patrycja35
HihiU mnie to samo..
Ostatnio ginekolog mi odpowiedziala na jakies tam moje pytanie : "...noo bez przesady.. Moim zdaniem w momencie jak kobieta dowie sie o ciazy powinni dac zakaz korzystania z internetu bo tam same brednie..." o i tyle sie dowiedzialam
Poco nerwy dodatkowe..no i bardzo dobrze powiedziała
reklama
eve88
Właśnie sprawdziłam i kurcze u mnie nie ma z USG podanych przeplywow tylko w opisie jest napisane "przeplywy w przewodzie żylnym prawidlowe" hmm nie pomogę niestetyDziewczyny jak te wasze przepływy.? Sprawdźcie proszę