reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Szalejecie z zakupami tak szybko. Ja dopiero po 20 tygodniu zacznę się rozglądać Ale w 30 tyg to już bym chciała mieć torbę spakowana i wszystko kupione :D po 30 to tylko pranie, prasowanie, układanie i czekanie :) a te skarpetki dla dziewczynki przesłodkie. Ciekawe czy poznam płeć pojutrze.

reklama
Ja już bym coś kupiła ale boję się że jak kupie to coś będzie nie tak...

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

A w którym zdroficie pracujesz?:) prowadzisz zajęcia dla kobiet w ciąży?:)

Wawer (niedziele), Wilanowska (środy) i Przy Agorze (czwartki) plus zastępstwa praktycznie codziennie, za każdym razem w innym klubie.

Co do zakupów - dzisiaj Matki Boskiej Pieniężnej, zaszalałam w LIDLu i kupiłam dwa topy do karmienia (uniwersalne czarne) i te bodziaki kopertowe (ciężko takie gdziekolwiek znaleźć, a tu są w spoko cenie). Chociaż ma być dziewczynka to brałam teoretycznie wzory dla chłopca, jakoś misie i las bardziej mi się podobają niż kwiatki. Tym bardziej, że w planach mamy poszerzanie dziecińca [emoji23]

reklama
Do góry