reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2020

Jeśli coś Miało by być nie tak to napewno nie dlatego że coś kupiłaś [emoji6]

Wiem tak się zastanawiam może bym komode kupiła bo łóżeczko będzie w salonie bo jesteśmy w trakcie budowy domu także maluszek będzie u nas w salonie. Do puki się nie wybudujemy planujemy wejść za dwa lata ale zobaczymy my budujemy systemem gospodarczym.

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

reklama
Ja już bym coś kupiła ale boję się że jak kupie to coś będzie nie tak...

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
Też tak mam. Oczy na zakupach uciekają w stronę ciuszki, ale NIE , twarda jestem:)
Za dużo chyba ostatnio przypadków poronien, martwych urodzeń. I teraz mam. Oglądam a strach kupić. Wiem, że jak będzie się miało coś stać to się stanie, ale bólu w oczach kuzynki jak pomagałam jej sprzatac pokoik bo zmarło...nikomu nie życzę. W moim przypadku pewnie dlatego.

Też tak mam. Oczy na zakupach uciekają w stronę ciuszki, ale NIE , twarda jestem:)
Za dużo chyba ostatnio przypadków poronien, martwych urodzeń. I teraz mam. Oglądam a strach kupić. Wiem, że jak będzie się miało coś stać to się stanie, ale bólu w oczach kuzynki jak pomagałam jej sprzatac pokoik bo zmarło...nikomu nie życzę. W moim przypadku pewnie dlatego.

No właśnie pełno tego :(

No właśnie pełno tego :(
Eee tam. Czekam na prenatalne i wtedy obczaje wózki i foteliki.
A od grudnia czas będzie wyprawkę szykować. Lekarka każe się i tak przygotować na 3-4 tyg.przed terminem mimo wszystko. Tak więc myślę że grudzień i do końca stycznia trzeba będzie już mieć wszystko.
Ja tam jestem dobrej myśli. Tyle lat czekaliśmy, że MUSI być dobrze:)

Ja dużo rzeczy dostanę. A poza tym mąż by mnie chyba z domu wyrzucił. Ostatnio jak coś powiedziałam, że można by kupić, to mi powiedział, że nie ma takiej opcji. Dopiero jak się urodzi. Powiedziałam mu, że to nie możliwe, bo przecież cos musi być przygotowane na przybycie niemowlaka to był niezadowolony. Ogólnie nie wierzy w przesądy, ale na ten się uparł. -.-
Chociaż ja i tak zrobię po swojemu. :)

Ja dużo rzeczy dostanę. A poza tym mąż by mnie chyba z domu wyrzucił. Ostatnio jak coś powiedziałam, że można by kupić, to mi powiedział, że nie ma takiej opcji. Dopiero jak się urodzi. Powiedziałam mu, że to nie możliwe, bo przecież cos musi być przygotowane na przybycie niemowlaka to był niezadowolony. Ogólnie nie wierzy w przesądy, ale na ten się uparł. -.-

Mój tak samo mówi że zakupy w styczniu tylko jego nie ma jestem sama z córką i ciężko mi będzie to wszystko zorganizować... I tak połowę rzeczy muszę zamawiać potem nie będzie na to czasu. Dokumenty trzeba będzie załatwić bo mój mąż to zapomnijcie sam nie załatwi :)

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Mój też dzisiaj wyskoczył z powiedzeniem, że chyba powinniśmy kupować dopiero po urodzeniu. Faceci nie zdają sobie sprawy co nas czeka po porodzie.. :D

Mój też dzisiaj wyskoczył z powiedzeniem, że chyba powinniśmy kupować dopiero po urodzeniu. Faceci nie zdają sobie sprawy co nas czeka po porodzie.. :D

Dokładnie na to nie ma czasu on mnie zaraz po szpitalu do urzędu z dokumentami zawiezie hahaha a gdzie mi tam latać kupować :) Myślę że w grudniu już będę mogła zamawiać 27 tydzień myślę że będzie odpowiedni już nawet jak się dziecko urodzi ma szanse na przeżycie.

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Dokładnie na to nie ma czasu on mnie zaraz po szpitalu do urzędu z dokumentami zawiezie hahaha a gdzie mi tam latać kupować :) Myślę że w grudniu już będę mogła zamawiać 27 tydzień myślę że będzie odpowiedni już nawet jak się dziecko urodzi ma szanse na przeżycie.

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
Tak sobie myślę, że zakupy zacznę wcześnie. Niektóre rzeczy chce kupić używane, a znalezienie czegoś fajnego wymaga czasu. Nigdy nic nie wiadomo, a wole być przygotowana. :)

reklama
Do góry