reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Szalejecie z zakupami tak szybko. Ja dopiero po 20 tygodniu zacznę się rozglądać Ale w 30 tyg to już bym chciała mieć torbę spakowana i wszystko kupione :D po 30 to tylko pranie, prasowanie, układanie i czekanie :) a te skarpetki dla dziewczynki przesłodkie. Ciekawe czy poznam płeć pojutrze.

reklama
Ja już bym coś kupiła ale boję się że jak kupie to coś będzie nie tak...

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

A w którym zdroficie pracujesz?:) prowadzisz zajęcia dla kobiet w ciąży?:)

Wawer (niedziele), Wilanowska (środy) i Przy Agorze (czwartki) plus zastępstwa praktycznie codziennie, za każdym razem w innym klubie.

Co do zakupów - dzisiaj Matki Boskiej Pieniężnej, zaszalałam w LIDLu i kupiłam dwa topy do karmienia (uniwersalne czarne) i te bodziaki kopertowe (ciężko takie gdziekolwiek znaleźć, a tu są w spoko cenie). Chociaż ma być dziewczynka to brałam teoretycznie wzory dla chłopca, jakoś misie i las bardziej mi się podobają niż kwiatki. Tym bardziej, że w planach mamy poszerzanie dziecińca [emoji23]

reklama
Do góry