Szalejecie z zakupami tak szybko. Ja dopiero po 20 tygodniu zacznę się rozglądać Ale w 30 tyg to już bym chciała mieć torbę spakowana i wszystko kupione po 30 to tylko pranie, prasowanie, układanie i czekanie a te skarpetki dla dziewczynki przesłodkie. Ciekawe czy poznam płeć pojutrze.
reklama
Jak jest brązowa czyli jest to stara krew która nie wpłynęła, te plamienia mogą być z szyjki która teraz jest bardziej ukrwiona i bardziej zdatna na mikrourazy.No ja się położyłam bo plamie na brązowo..
Karolinaaaa
Aktywna w BB
Ja też podziwiam, że już robocie zakupy!
agacior89
Zaangażowana w BB
A w którym zdroficie pracujesz? prowadzisz zajęcia dla kobiet w ciąży?
Wawer (niedziele), Wilanowska (środy) i Przy Agorze (czwartki) plus zastępstwa praktycznie codziennie, za każdym razem w innym klubie.
Co do zakupów - dzisiaj Matki Boskiej Pieniężnej, zaszalałam w LIDLu i kupiłam dwa topy do karmienia (uniwersalne czarne) i te bodziaki kopertowe (ciężko takie gdziekolwiek znaleźć, a tu są w spoko cenie). Chociaż ma być dziewczynka to brałam teoretycznie wzory dla chłopca, jakoś misie i las bardziej mi się podobają niż kwiatki. Tym bardziej, że w planach mamy poszerzanie dziecińca [emoji23]
Ivve
Fanka BB :)
Ja pije z 2 dziennie ale bardziej takie latte bo taki lubięJa pije dziennie prócz tego pije dość dużo coli.
Ivve
Jeśli coś Miało by być nie tak to napewno nie dlatego że coś kupiłaś [emoji6]Ja już bym coś kupiła ale boję się że jak kupie to coś będzie nie tak...
m-madzix
Ja pilam do 6 tyg, a potem mnie odrzucilo, nie moge patrzec na kawe. Wczoraj poszlam z kolezankami do kawiarni i sie skusilam na latte i meczylam ja strasznie. Takze kawa mi nie smakuje w ciazyJa pije z 2 dziennie ale bardziej takie latte bo taki lubię
No tak, Ty weszłaś w czwartki za Michała Sajne chodzę do zdrofitu przy Agorze. Przed ciąża akurat w czwartki nie robiłam treningów tylko chodziłam na jogęWawer (niedziele), Wilanowska (środy) i Przy Agorze (czwartki) plus zastępstwa praktycznie codziennie, za każdym razem w innym
reklama
Mi o dziwo nadal dobrze wchodziJa pilam do 6 tyg, a potem mnie odrzucilo, nie moge patrzec na kawe. Wczoraj poszlam z kolezankami do kawiarni i sie skusilam na latte i meczylam ja strasznie. Takze kawa mi nie smakuje w ciazy