reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

No śliczny mój żółwik hehe :) A no kolejki nie było to mnie wziol :)

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

reklama
Mam nadzieje, ze my nie jestesmy jedna z przyczyn twojego wkurzenia :D tez tak mam, wszystko mnie denerwuje.

Przyjęłam za zasadę ze jak mnie jakaś grupa, forum, czyiś Instagram denerwuje to nie komentuje :D. Bo wiem, ze to niepotrzebne. Szkoda mi tylko ze na moim Instagramie nie wszyscy tak myślą :p
Dlatego teraz nic nie wrzucam - nie mam ochoty jeszcze wysłuchiwać od obcych co powinnam czego nie powinnam w ciąży :p

Jedyne co tu mnie irytuje to słowo „dzidzia” ale to tylko moje zboczenie więc nie mam zamiaru walczyć bo to głupie [emoji51] tak samo jak wszelkie zdrobnienia („mlesio” zamiast „mleko”, albo nazywanie dziewczynek księżniczkami, aaaaa). Chyba głównie dlatego, że takie zachowania zauważam u osób z mojego otoczenia których o to bym nie podejrzewała [emoji23]

Mam nadzieje, ze to tylko hormony i minie, ale zaczynam rozumieć skąd takie ostre dyskusje na niektórych grupach dla matek/maDek, skoro mnie nawet takie durne rzeczy wkurzają.

Witam :)
ja również dołączam do marca 2020. Czy są w tym wątku jakieś osoby w Warszawy? Może ktoś chciałby wspólnie spędzić trochę czasu? To moja pierwsza ciąża i niestety w otoczeniu nie mam koleżanek, z którymi mogłabym o tym porozmawiać.

Zapraszam na zajęcia fitness dla kobiet w ciąży :D. Serio, tam można pogadać o wszystkim, dla mnie te zajęcia to błogosławieństwo bo dużo fajnych mam poznaję.

Śliczny [emoji4] Widzisz, a tak się martwiłaś niepotrzebnie. Cieszę się, że wszystko w porządku z dzidziusiem [emoji846]
Wszystko ok z maluszkiem 9tydzien2 dzień według usg. Serduszko biło widziałam jak się rusza nie słyszałam powiedział że nie naraża serduszka na te fale że mam przyjść 23 września to będzie 13 tydzień wtedy nagrany na pendrive i wtedy już włączy serduszko ale było widać jak bije.

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Śliczny [emoji4] Widzisz, a tak się martwiłaś niepotrzebnie. Cieszę się, że wszystko w porządku z dzidziusiem [emoji846]

Dziękuję wam kochane jak już tylko zobaczyłam Usg to już kamień z serca i to jak rusza się serduszko :) ufff ułożyło mi teraz wizyta 23 września z pendrive bedieny nagrywać :)

Będęmama a ty jak o której wizyta trzymam kciuki

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Cześć wszystkim. Ja również jestem przyszła marcowa mama :) bardzo się cieszę ponieważ długo się staraliśmy i nie było to takie oczywiste.ale jest ok, byłam na wizycie w piątek ostatni również 9tydz (4dni) wtedy, dzisiaj już 10. Obserwowałam Wasze forum, dużo się dowiedziałam. Czułam się podobnie jak Wy, Milii gratulacje, jesteśmy na podobnym etapie :)

Cześć wszystkim. Ja również jestem przyszła marcowa mama :) bardzo się cieszę ponieważ długo się staraliśmy i nie było to takie oczywiste.ale jest ok, byłam na wizycie w piątek ostatni również 9tydz (4dni) wtedy, dzisiaj już 10. Obserwowałam Wasze forum, dużo się dowiedziałam. Czułam się podobnie jak Wy, Milii gratulacje, jesteśmy na podobnym etapie :)

Hej o super cieszę się masz zdjęcie maluszka?

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Ale wiecie co uważam z tym jedzeniem dużo chodzę a waga mnie przeraża u niego pokazuje +3kg ważę już 65,2kg.. A byłam przekonana że schudłam.. Masakra jak puchne

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

reklama
Tu maja próbki za 4,50zl

Do góry