reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Witam :)
ja również dołączam do marca 2020. Czy są w tym wątku jakieś osoby w Warszawy? Może ktoś chciałby wspólnie spędzić trochę czasu? To moja pierwsza ciąża i niestety w otoczeniu nie mam koleżanek, z którymi mogłabym o tym porozmawiać.

ja również dołączam do marca 2020. Czy są w tym wątku jakieś osoby w Warszawy? Może ktoś chciałby wspólnie spędzić trochę czasu? To moja pierwsza ciąża i niestety w otoczeniu nie mam koleżanek, z którymi mogłabym o tym porozmawiać.

Wszystko ok z maluszkiem 9tydzien2 dzień według usg. Serduszko biło widziałam jak się rusza nie słyszałam powiedział że nie naraża serduszka na te fale że mam przyjść 23 września to będzie 13 tydzień wtedy nagrany na pendrive i wtedy już włączy serduszko ale było widać jak bije.

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Załączniki

• IMG_20190826_144241.jpg
    IMG_20190826_144241.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 105
Ja jestem z poludnia Polski, ale mieszkam na stale w Holandii. W srode bede leciec do Polski z przesiadka w Warszawie. Trzy razy zdarzylo mi sie juz, ze nasz kochany LOT mial tak duze opoznienia, ze musialam czekac na kolejny lot do nastepnego dnia = nocowac w Warszawie, takze na 80% w te srode tez tak bedzie. Mozemy sie wtedy umawiac na kawe :D
Wszystko ok z maluszkiem 9tydzien2 dzień według usg. Serduszko biło widziałam jak się rusza nie słyszałam powiedział że nie naraża serduszka na te fale że mam przyjść 23 września to będzie 13 tydzień wtedy nagrany na pendrive i wtedy już włączy serduszko ale było widać jak bije.

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
Wow, to juz???? Ale piekny zolwik :)

reklama
Do góry