reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

To ja mam z tej samej strony to tez bedzie chlopak. Srednio w to wierze, ale czuje pod serduszkiem chlopaka wiec moze to i prawda :)
Ja Szczerze to traktuje to jako zabawę wrozbę [emoji16] ale oczywiście nadzieja mnie nie opuszcza że będzie chłopak [emoji7] przydałby się w końcu miałby dwie siostrzyczki już [emoji6]

reklama
Ale Ty wstawilas na jakąś zagraniczna? :) bo jak ja otwieram link to mi się otwiera do grupy po polsku [emoji12]
No i właśnie dokładnie na odwrót interpretuja [emoji3]
Znalazłam ta strone wystawilam zdjęcie i masz rację tam komentują na dziewczynkę [emoji57] trzecia córka ohhh Ja to się mam hmmm wiadomo oby zdrowe

Witam wszystkich ;) chciałabym się przywitac. To moja pierwsza ciąża, dzisiaj 10+5. Następne USG dopiero 02.09. i wtedy też lekarka ma mi dać skierowanie na prenatalne
Na 1 prenatalne będzie za późno , najlepiej je wykonać koło 12 tyg , a poza tym nie wiem czy lekarz daje skierowanie ,bo to każdego indywidualna sprawa ,możesz ale nie musisz ,chyba że masz wiek ,

reklama
Nie jesteś sama więcej nas tutaj pierwszy raz :) ja również zielona :p
Witajcie dziewczyny. [GROUP=][/GROUP] Chciałabym dołączyć. U mnie dzisiaj 10+6, badania prenatalne umówione na przyszły poniedziałek. To moja pierwsza ciąża, jestem kompletnie zielona i przy okazji przerażona. Dalej oswajam się z tą sytuacją. Mam nadzieję, że w Waszym gronie będzie mi raźniej

Do góry