reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Jak bedzie mial ceny konkurencyjne to prosze, daj znac ;)

Czy to jest ta grupa, o ktorej mowisz?

Ja mam w poniedzialek 26.
Zobaczcie wystawilam zdjęcie mojego bombla na tej grupie i mam kilka komentarzy [emoji7]
Screenshot_20190820-181758_Facebook.jpeg
Screenshot_20190820-181802_Facebook.jpeg
Screenshot_20190820-181950_Facebook.jpeg

Kto ma następny usg?

Ja mam 26 już dni odliczam :)

Kochane jak to jest z tymi prenetalnymi badaniami chodzę prywatnie do ginekologa to go poprosić by takie badania zrobił moja pielęgniarka co pobierał mi krew ths HIV itd itd mówiła że te badania za które zapłaciłam 370zl to połowa prenetalnych była że tam chyba trzy że to przy następnych badaniach zrobimy. Czyli zostało poprosić o usg tak wiecie co ja z córką nie robiłam miałam takiego ginekologa który zleciał morofologie i usg i tak przez cc przyszła córka. Jestem bardzo zadowolona z obecnego ginekologa widać różnicę jest bardzo uprzejmy kazał dzwonić w razie jakiś wątpliwości pytań na komórkę mówił że jak wymioty się pojawił brać imbir i od razu zlecił te badania.

reklama
Do góry