Saszka1005
Fanka BB :)
Witam wszystkich chciałabym się przywitac. To moja pierwsza ciąża, dzisiaj 10+5. Następne USG dopiero 02.09. i wtedy też lekarka ma mi dać skierowanie na prenatalne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak to ta [emoji6]Jak bedzie mial ceny konkurencyjne to prosze, daj znac
Czy to jest ta grupa, o ktorej mowisz?
Ramzi i Nub po polsku, czyli jak poznać płeć w 6 tygodniu ciąży. | Facebook
Grupa zajmuje się interpretacja amerykańskiej metody Ramzeya odczytu płci z wczesnego skanu pomiędzy 6-8 tygodniem ciąży. Metoda wg. Amerykanow ma 98% skuteczności. Robi ona furrore na...www.facebook.com
Ja mam w poniedzialek 26.
Zobaczcie wystawilam zdjęcie mojego bombla na tej grupie i mam kilka komentarzy [emoji7]Jak bedzie mial ceny konkurencyjne to prosze, daj znac
Czy to jest ta grupa, o ktorej mowisz?
Ramzi i Nub po polsku, czyli jak poznać płeć w 6 tygodniu ciąży. | Facebook
Grupa zajmuje się interpretacja amerykańskiej metody Ramzeya odczytu płci z wczesnego skanu pomiędzy 6-8 tygodniem ciąży. Metoda wg. Amerykanow ma 98% skuteczności. Robi ona furrore na...www.facebook.com
Ja mam w poniedzialek 26.
To ja mam z tej samej strony to tez bedzie chlopak. Srednio w to wierze, ale czuje pod serduszkiem chlopaka wiec moze to i prawdaZobaczcie wystawilam zdjęcie mojego bombla na tej grupie i mam kilka komentarzy [emoji7]Zobacz załącznik 1012228Zobacz załącznik 1012229Zobacz załącznik 1012230
Tak to ta [emoji6]
Dzieki Madzia!Zobaczcie wystawilam zdjęcie mojego bombla na tej grupie i mam kilka komentarzy [emoji7]Zobacz załącznik 1012228Zobacz załącznik 1012229Zobacz załącznik 1012230
Kto ma następny usg?
Ale Ty wstawilas na jakąś zagraniczna? bo jak ja otwieram link to mi się otwiera do grupy po polsku [emoji12]Zobaczcie wystawilam zdjęcie mojego bombla na tej grupie i mam kilka komentarzy [emoji7]Zobacz załącznik 1012228Zobacz załącznik 1012229Zobacz załącznik 1012230