reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

To ja mam z tej samej strony to tez bedzie chlopak. Srednio w to wierze, ale czuje pod serduszkiem chlopaka wiec moze to i prawda :)
Ja Szczerze to traktuje to jako zabawę wrozbę [emoji16] ale oczywiście nadzieja mnie nie opuszcza że będzie chłopak [emoji7] przydałby się w końcu miałby dwie siostrzyczki już [emoji6]

reklama
Ale Ty wstawilas na jakąś zagraniczna? :) bo jak ja otwieram link to mi się otwiera do grupy po polsku [emoji12]
No i właśnie dokładnie na odwrót interpretuja [emoji3]
Znalazłam ta strone wystawilam zdjęcie i masz rację tam komentują na dziewczynkę [emoji57] trzecia córka ohhh Ja to się mam hmmm wiadomo oby zdrowe

Witam wszystkich ;) chciałabym się przywitac. To moja pierwsza ciąża, dzisiaj 10+5. Następne USG dopiero 02.09. i wtedy też lekarka ma mi dać skierowanie na prenatalne
Na 1 prenatalne będzie za późno , najlepiej je wykonać koło 12 tyg , a poza tym nie wiem czy lekarz daje skierowanie ,bo to każdego indywidualna sprawa ,możesz ale nie musisz ,chyba że masz wiek ,

reklama
Nie jesteś sama więcej nas tutaj pierwszy raz :) ja również zielona :p
Witajcie dziewczyny. [GROUP=][/GROUP] Chciałabym dołączyć. U mnie dzisiaj 10+6, badania prenatalne umówione na przyszły poniedziałek. To moja pierwsza ciąża, jestem kompletnie zielona i przy okazji przerażona. Dalej oswajam się z tą sytuacją. Mam nadzieję, że w Waszym gronie będzie mi raźniej

Do góry