reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Ja mam huśtawki nastrojów popadam z euforii w depresje. Ogólnie złe się czuje, głowa mnie boli, brzuch pobolewa od czasu do czasu czuje się niespokojna. Twarz mam jak pizza :( płakać mi się chce. Nie umiem się wyspać ogólnie tylko bym narzekała. Oczywiście innym mówię, ze jest super...

reklama
A to mój brzusio. 10+1 tygodni. Wczoraj mile zaskoczyła się w tesco. Jakoś nie lubię tych samoobsługowych kas, tym bardziej że kupowałam 2 bluzki,więc stanęłam w mega kolejce bo byla otwarta jedna kasa. I Pani z samoobslugowej kasy zaczęła krzyczeć do mnie, że Pani w ciazy z tym koszykiem ma.do niej przyjść. Wzięła ode mnie koszyk, skasowala mi produkty a ja przylozylam tylko kartę do czytnika hehe. Powiem Wam, że miło mi się zrobiło.

Załączniki

• 20190820_135055.jpg
    20190820_135055.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 120
Byłam na wizycie. Miałyście rację. Dzisiaj maluch ma 1,66 cm więc wyprzedził nawet termin OM. Bałam się okrutnie wizyty... Ciężko mi z tymi lękami, teraz się zastanawiam czy usg praktycznie co kilka dni (wiem, że kilkunastosekundowe) nie zaszkodziło...

A słyszałeście o metodzie ramzi określania płci na podstawie zdjęć usg z 6-8tc? :D dla niektórych kolejna bujda ale mi daje kolejną nadzieję że tym razem dziolche ustrzelilismy [emoji12]
Potem na podstawie zdjęć z okolic 12 tc i położenia wyrostka niby niemal 100% można określić.
Napisz proszę coś więcej o tej metodzie z usg 6-8 tydzień? Jak to sprawdzić? Również porównała bym sobie [emoji6]

reklama
Teraz to juz nam metlik w glowie :) czy to zdjecie to lustrzane odbicie czy faktyczny obraz? Na moim usg wychodzi, ze dzidzia jest z lewej strony, ale przyjelam, ze to lustrzane odbicie czyli w rzeczywistosci jest z prawej.
Zobacz załącznik 1012065

Jasne! Takie znalazlam na telefonie. Daj znac czy podeslac wiecej. Mozna zamowic rozna dlugosc lozka i wysokosc barierek.
Zobacz załącznik 1012067

U nas tylko tesciowa, moja przyjaciolka, meza kolega i dwie osoby z pracy. Lece do PL w przyszlym tygodniu, zeby powiedziec rodzinie. To bedzie koncowka 10 tygodnia.
Co do łóżka super jest już dawno mi się podobały i tak sobie dziś pomyślałam że mój sąsiad robi takie domki z drzewa do ogródków, szopy i budy itp więc myślę że nie problem dla niego byłoby coś takiego dam mu pomysł na nowy biznes będę jego pierwsza klientka [emoji4]

Do góry