Kinderka88
Fanka BB :)
Jest nadzieja na chłopaka czy się mylę? [emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 1012160
Tak wyglada ale czy w to wierzyć [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest nadzieja na chłopaka czy się mylę? [emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 1012160
No właśnie nie, to są zagraniczne zdjęcia, na polskiej grupie interpretuje dokładnie odwrotnie, wejdzie sobie na grupę fb ramzi, nub...
No właśnie nie, to są zagraniczne zdjęcia, na polskiej grupie interpretuje dokładnie odwrotnie, wejdzie sobie na grupę fb ramzi, nub...
29? Ale byłby fuks [emoji3]Dziewczyny jestem po prenatalnych wszystko okej ryzyko niskie, dzidziuś ma 6 cm, wg usg termin porodu na 29 lutego jakby miał strzelać płeć to dziewczynka (druga)
Dziewczyny jestem po prenatalnych wszystko okej ryzyko niskie, dzidziuś ma 6 cm, wg usg termin porodu na 29 lutego jakby miał strzelać płeć to dziewczynka (druga)
Nie zaszkodzilo na pewno. Spokojnie ja w CP mialam robione 2 razy dziennie i mowili ze jak bedzie dzidzius to nie zaszkodzi. Tylko bez sensu ciagle latać. Uspokoj sie bo sie martwisz bez sensu i tym bardziej sobie szkodzisz. Jest ok..wiec na nastepne pojdz za miesiacByłam na wizycie. Miałyście rację. Dzisiaj maluch ma 1,66 cm więc wyprzedził nawet termin OM. Bałam się okrutnie wizyty... Ciężko mi z tymi lękami, teraz się zastanawiam czy usg praktycznie co kilka dni (wiem, że kilkunastosekundowe) nie zaszkodziło...
Witaj w gronie marcówekWitajcie dziewczyny. [GROUP=][/GROUP] Chciałabym dołączyć. U mnie dzisiaj 10+6, badania prenatalne umówione na przyszły poniedziałek. To moja pierwsza ciąża, jestem kompletnie zielona i przy okazji przerażona. Dalej oswajam się z tą sytuacją. Mam nadzieję, że w Waszym gronie będzie mi raźniej