Patrycja35
Fanka BB :)
Ja mam ogromnego stresa przed tymi badaniami(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem w 9+6 i mam termin na15 marcaWitam wszystkie marcówki. Nasz termin to 13.03. 2020 lub 17.03. 2020. Dokladnie nie wiem. Z obliczeń wychodzi ten pozniejszy a z ostatniego usg(4tyg temu) 13sty.
Jestem po CP z marca wiec mam nadzieje, ze marzec przyszlego roku da nam duzo radosci. Jeszcze nie mamy dzieci, wiec dla mnie to totalna nowosc. Kolejne usg, chyba to wlasnie takie genetyczne mam 3 wrzesnia. Teraz jestem w 9tyg 3dniu czyli moge mowić, ze w 10tym? Bo ja tego nie rozumiem hahah
Czyli bliziutko siebieJa jestem w 9+6 i mam termin na15 marca
Ja jestem w 9+6 i mam termin na15 marca
Cudny [emoji7]Dziewczyny dawno mnie tu nie było ale czytam was na bieżąco
Strasznie współczuję wszystkim wam, które straciły swoje bobaski wierzę ze wszystko bedzie dobrze i przesylam przytulaski :*
Ja mam umówione prenatalne na 3 września.
Dzisaj bylam na takim dodatkowym usg; wg miesiączki 9+7, z usg 10+0 . Bobas ma 3 cm, tętno 174, wszystko jest jak na razie super Zobacz załącznik 1010090