reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Witam wszystkie marcówki. Nasz termin to 13.03. 2020 lub 17.03. 2020. Dokladnie nie wiem. Z obliczeń wychodzi ten pozniejszy a z ostatniego usg(4tyg temu) 13sty.
Jestem po CP z marca wiec mam nadzieje, ze marzec przyszlego roku da nam duzo radosci. Jeszcze nie mamy dzieci, wiec dla mnie to totalna nowosc. Kolejne usg, chyba to wlasnie takie genetyczne mam 3 wrzesnia. Teraz jestem w 9tyg 3dniu czyli moge mowić, ze w 10tym? Bo ja tego nie rozumiem :) hahah

Witam wszystkie marcówki. Nasz termin to 13.03. 2020 lub 17.03. 2020. Dokladnie nie wiem. Z obliczeń wychodzi ten pozniejszy a z ostatniego usg(4tyg temu) 13sty.
Jestem po CP z marca wiec mam nadzieje, ze marzec przyszlego roku da nam duzo radosci. Jeszcze nie mamy dzieci, wiec dla mnie to totalna nowosc. Kolejne usg, chyba to wlasnie takie genetyczne mam 3 wrzesnia. Teraz jestem w 9tyg 3dniu czyli moge mowić, ze w 10tym? Bo ja tego nie rozumiem :) hahah
Ja jestem w 9+6 i mam termin na15 marca:D

Mój starszy jest z 13 marca i właśnie tak sobie zdalismy sprawę że miał tp na 25 czy 27.03 no i teraz mam termin 26.03, będą wspólne urodzinki pewnie [emoji6]

Dziewczyny dawno mnie tu nie było ale czytam was na bieżąco :)

Strasznie współczuję wszystkim wam, które straciły swoje bobaski :( wierzę ze wszystko bedzie dobrze i przesylam przytulaski :*

Ja mam umówione prenatalne na 3 września.

Dzisaj bylam na takim dodatkowym usg; wg miesiączki 9+7, z usg 10+0 . Bobas ma 3 cm, tętno 174, wszystko jest jak na razie super :)
20190814_164150.jpg

Dziewczyny dawno mnie tu nie było ale czytam was na bieżąco :)

Strasznie współczuję wszystkim wam, które straciły swoje bobaski :( wierzę ze wszystko bedzie dobrze i przesylam przytulaski :*

Ja mam umówione prenatalne na 3 września.

Dzisaj bylam na takim dodatkowym usg; wg miesiączki 9+7, z usg 10+0 . Bobas ma 3 cm, tętno 174, wszystko jest jak na razie super :) Zobacz załącznik 1010090
Cudny [emoji7]
P. S. To ten sam dzień, liczy się do 9i6dni a potem wchodzi w 10 tygodni, nie ma 9 i 7 [emoji6]

reklama
Do góry