reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Witam wszystkie marcówki. Nasz termin to 13.03. 2020 lub 17.03. 2020. Dokladnie nie wiem. Z obliczeń wychodzi ten pozniejszy a z ostatniego usg(4tyg temu) 13sty.
Jestem po CP z marca wiec mam nadzieje, ze marzec przyszlego roku da nam duzo radosci. Jeszcze nie mamy dzieci, wiec dla mnie to totalna nowosc. Kolejne usg, chyba to wlasnie takie genetyczne mam 3 wrzesnia. Teraz jestem w 9tyg 3dniu czyli moge mowić, ze w 10tym? Bo ja tego nie rozumiem :) hahah

Witam wszystkie marcówki. Nasz termin to 13.03. 2020 lub 17.03. 2020. Dokladnie nie wiem. Z obliczeń wychodzi ten pozniejszy a z ostatniego usg(4tyg temu) 13sty.
Jestem po CP z marca wiec mam nadzieje, ze marzec przyszlego roku da nam duzo radosci. Jeszcze nie mamy dzieci, wiec dla mnie to totalna nowosc. Kolejne usg, chyba to wlasnie takie genetyczne mam 3 wrzesnia. Teraz jestem w 9tyg 3dniu czyli moge mowić, ze w 10tym? Bo ja tego nie rozumiem :) hahah
Ja jestem w 9+6 i mam termin na15 marca:D

Mój starszy jest z 13 marca i właśnie tak sobie zdalismy sprawę że miał tp na 25 czy 27.03 no i teraz mam termin 26.03, będą wspólne urodzinki pewnie [emoji6]

Dziewczyny dawno mnie tu nie było ale czytam was na bieżąco :)

Strasznie współczuję wszystkim wam, które straciły swoje bobaski :( wierzę ze wszystko bedzie dobrze i przesylam przytulaski :*

Ja mam umówione prenatalne na 3 września.

Dzisaj bylam na takim dodatkowym usg; wg miesiączki 9+7, z usg 10+0 . Bobas ma 3 cm, tętno 174, wszystko jest jak na razie super :)
20190814_164150.jpg

Dziewczyny dawno mnie tu nie było ale czytam was na bieżąco :)

Strasznie współczuję wszystkim wam, które straciły swoje bobaski :( wierzę ze wszystko bedzie dobrze i przesylam przytulaski :*

Ja mam umówione prenatalne na 3 września.

Dzisaj bylam na takim dodatkowym usg; wg miesiączki 9+7, z usg 10+0 . Bobas ma 3 cm, tętno 174, wszystko jest jak na razie super :) Zobacz załącznik 1010090
Cudny [emoji7]
P. S. To ten sam dzień, liczy się do 9i6dni a potem wchodzi w 10 tygodni, nie ma 9 i 7 [emoji6]

reklama
Do góry