reklama
madziuuula
Fanka BB :)
Ja też bym chciała wrócić do ćwiczeń, przed to niemal codziennie i miałam takie silne postanowienie, że w tej ciąży od początku ćwiczę ale mdłości mnie pokonały [emoji849] czasem jogę zapuszcze ale na chwilę i padam [emoji12]A jak ialaś USG robione? I na kiedy masz termin coś mówił lekarz? Pieknie to wygląda ♡
a wczoraj przyszła do mnie paczka a w niej cudowna poduszka banan i dziś w końcu się wyspałam, bo miałam z tym ostatnio duży problem ze względu na małe łóżko i jeszcze spanie na brzegu. Dziś miałam już podporę w postaci poduszki kręgosłup w końcu dobrze ułożony i nic mnie nie boli. A co do ćwiczeń na chcę zacząć od przyszłego tygodnia ćwiczyć mam wykupiony jeszcze pakiet na BeActiveTV i tam są całe serię ćwiczeń dla ciężarnych a jeszcze na YT tez jest sporo przed zajęciem byłam dość aktywna, a teraz przez te 8 tygodni jak się dowiedziałam to dmucham na zimne i nie ćwiczę... a powinnam
Tak to normalne bo się rozciągasz czasem tak zaboli mocno że z kilka chwil trzyma i nie chce puścićDziewczyny czy wy też tak macie że jak kichniecie to czujecie takie ciągnięcie z lewej lub prawej strony na wysokości jajników??to normalne?? doslownie chwilke to trwalo ale az sie wystraszylam.
Ivve
Fanka BB :)
Ja rowniez przed ciaza bylam dość aktywna spacery bieganie codziennie po 8km + trening i też mam wykupione beactive ostatnio pomyślałam o tym treningu dla kobiet w ciąży. Osobiście wolę jak Ewa prowadzi ale może zacznę od 12 tygodnia. Do tej pory jak Ty dmucham na zimne [emoji6]A jak ialaś USG robione? I na kiedy masz termin coś mówił lekarz? Pieknie to wygląda ♡
a wczoraj przyszła do mnie paczka a w niej cudowna poduszka banan i dziś w końcu się wyspałam, bo miałam z tym ostatnio duży problem ze względu na małe łóżko i jeszcze spanie na brzegu. Dziś miałam już podporę w postaci poduszki kręgosłup w końcu dobrze ułożony i nic mnie nie boli. A co do ćwiczeń na chcę zacząć od przyszłego tygodnia ćwiczyć mam wykupiony jeszcze pakiet na BeActiveTV i tam są całe serię ćwiczeń dla ciężarnych a jeszcze na YT tez jest sporo przed zajęciem byłam dość aktywna, a teraz przez te 8 tygodni jak się dowiedziałam to dmucham na zimne i nie ćwiczę... a powinnam
Super to czekamy na relacje z prenatalnych. Chyba będziesz pierwsza11+5 wiec z wielkością się zgadza. Pojutrze na prenatalnych będzie 12+0
Mnie tak w weekend zarwało. Ale poza tym jednym razem nic się nie wydarzyłoDziewczyny czy wy też tak macie że jak kichniecie to czujecie takie ciągnięcie z lewej lub prawej strony na wysokości jajników??to normalne?? doslownie chwilke to trwalo ale az sie wystraszylam.
Lusia920408
Zaciekawiona BB
Dziewczyny czy wy też tak macie że jak kichniecie to czujecie takie ciągnięcie z lewej lub prawej strony na wysokości jajników??to normalne?? doslownie chwilke to trwalo ale az sie wystraszylam.
Tak a kicham po 30 razy dziennie alergia mnie dopadła znów
Ja też bym chciała wrócić do ćwiczeń, przed to niemal codziennie i miałam takie silne postanowienie, że w tej ciąży od początku ćwiczę ale mdłości mnie pokonały [emoji849] czasem jogę zapuszcze ale na chwilę i padam [emoji12]
Ja właśnie się bardzo sybko męczę nie mogę po schodach wejść do mamy bez przystanku gdzie kiedyś biegałam po kilka razy.
Ja też lubię jak Ewa prowadzi, ale z jej zestawów wole nic nie robić chyba ze 50+. A tez postanowiłam ze po widlzycie u lekarza jak dostane zielone światło to zaczynam właśnie będzie wtedy 12+3, choć i era bym zaczęła bo juz się lepiej czuje i nie jestem taka ospałaJa rowniez przed ciaza bylam dość aktywna spacery bieganie codziennie po 8km + trening i też mam wykupione beactive ostatnio pomyślałam o tym treningu dla kobiet w ciąży. Osobiście wolę jak Ewa prowadzi ale może zacznę od 12 tygodnia. Do tej pory jak Ty dmucham na zimne [emoji6]
Lusia920408
Zaciekawiona BB
27.08 godzina 16:45A no wlasnie kto kiedy prenatalne? Bo Chyba rozpiczynamy powoli ten czas ja ide 22.08
reklama
Ja mam 28.08A no wlasnie kto kiedy prenatalne? Bo Chyba rozpiczynamy powoli ten czas ja ide 22.08