reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Kamsi piękny widok i dobre wieści :)Cierpliwości i wytrwałości, mam nadzieję że krwiak szybko się wchlonie a tymczasem miłego leniuchowania.

Ja wizytę mam za tydzień.
A dzisiaj pierwszy raz wymiotowalam, mam nadzieję że to tylko jednorazowa akcja.

Do dr F.
Jaka śliczna juz duża dzidzia [emoji4] To teraz dużo cierpliwości i dalszego odpoczynku, dla dziecka warto [emoji846]
A do kogo chodzisz?

Wróciłam już do domu. Z jednej strony ogromna radość, bo serduszko bije, dzidzia rośnie, a nawet wyprzedza swój wiek wg miesiączki. Ma już 3,1cm i wg usg jest to 10t0d. Super było je zobaczyć chociaż przez pare sekund. Zła wiadomość jest taka, ze krwiak jest dalej... umiejscowienie w miarę „dobre”, ale muszę bezwzględnie cały czas dalej leżeć... no nic trzeba się poświecić, dla dziecka wszystko. Załączam fotki: na jednej dzidzia, a na drugiej z lewej górnej strony widać krwiak.
f2w3rjjghb3ibrut.png

Pieknie widac dzidziusia! :) nadziwic sie nie moge, ze to dopiero 10tc a tak ladnie juz dzidzia wyglada. Mam nadzieje, ze krwiak szybko zniknie, bo faktycznie lezec plackiem dzien i noc to zadna przyjemnosc. Kiedy masz nastepna wizyte?

Też mnie to zaskoczyło jak w 9tc miałam zdjęcie a tam taki gumiś z satelitą[emoji23]
IMG_3458.jpg

Cześć dziewczyny, pozdrawiam z cieplej Grecji :) lot minął spokojnie u przyjemnie za to na miejscu już zaliczyłam poślizgnięcie i upadek ba tyłek. Nie boli mnie nic prócz pleców ale to chyba od upadku. Ja jestem jakaś pechowa :(
Trzymam kciuki za wizyty
Spokojnie na pewno dzidziusiowi nic się nie stało. Wypoczywaj i baw się dobrze ! Udanego urlopu :-)

reklama
Do góry