Kinderka88
Fanka BB :)
Sporo dziś wizyt powodzenia [emoji1307]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A do kogo chodzisz?
Wróciłam już do domu. Z jednej strony ogromna radość, bo serduszko bije, dzidzia rośnie, a nawet wyprzedza swój wiek wg miesiączki. Ma już 3,1cm i wg usg jest to 10t0d. Super było je zobaczyć chociaż przez pare sekund. Zła wiadomość jest taka, ze krwiak jest dalej... umiejscowienie w miarę „dobre”, ale muszę bezwzględnie cały czas dalej leżeć... no nic trzeba się poświecić, dla dziecka wszystko. Załączam fotki: na jednej dzidzia, a na drugiej z lewej górnej strony widać krwiak.
Pieknie widac dzidziusia! nadziwic sie nie moge, ze to dopiero 10tc a tak ladnie juz dzidzia wyglada. Mam nadzieje, ze krwiak szybko zniknie, bo faktycznie lezec plackiem dzien i noc to zadna przyjemnosc. Kiedy masz nastepna wizyte?
Ja tez do dr F... na Rajskiej?Do dr F.
Jaka śliczna juz duża dzidzia [emoji4] To teraz dużo cierpliwości i dalszego odpoczynku, dla dziecka warto [emoji846]
SłodziakTeż mnie to zaskoczyło jak w 9tc miałam zdjęcie a tam taki gumiś z satelitą[emoji23]
Zobacz załącznik 1006804
Spokojnie na pewno dzidziusiowi nic się nie stało. Wypoczywaj i baw się dobrze ! Udanego urlopu :-)Cześć dziewczyny, pozdrawiam z cieplej Grecji lot minął spokojnie u przyjemnie za to na miejscu już zaliczyłam poślizgnięcie i upadek ba tyłek. Nie boli mnie nic prócz pleców ale to chyba od upadku. Ja jestem jakaś pechowa
Trzymam kciuki za wizyty
Ja tez do dr F... na Rajskiej?
Milego wypoczynku!Cześć dziewczyny, pozdrawiam z cieplej Grecji lot minął spokojnie u przyjemnie za to na miejscu już zaliczyłam poślizgnięcie i upadek ba tyłek. Nie boli mnie nic prócz pleców ale to chyba od upadku. Ja jestem jakaś pechowa
Trzymam kciuki za wizyty