reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Cześć dziewczyny, pozdrawiam z cieplej Grecji :) lot minął spokojnie u przyjemnie za to na miejscu już zaliczyłam poślizgnięcie i upadek ba tyłek. Nie boli mnie nic prócz pleców ale to chyba od upadku. Ja jestem jakaś pechowa :(
Trzymam kciuki za wizyty
Pamietasz jak pisalam o scisnieciu brzucha i lekarz powiedzial ze na tym etapie nie jeet latwo dziecku zaszkodzic takze na pewno jest wszystko dobrze

reklama
Hej dziewczyny.Jestem w 8 tygodniu ciąży i normalnie opadam z sił. Normalnie ciągnie mnie na łóżko.Ciagle jestem senna i jest mi tak dziwnie jakby niedobrze, ale nie wymiotuję.Mam tak mniej więcej od 2-3 tygodni. Macie podobnie?

Hej dziewczyny.Jestem w 8 tygodniu ciąży i normalnie opadam z sił. Normalnie ciągnie mnie na łóżko.Ciagle jestem senna i jest mi tak dziwnie jakby niedobrze, ale nie wymiotuję.Mam tak mniej więcej od 2-3 tygodni. Macie podobnie?

Mam tak samo nudności i zmęczenie, kawałek przejdę i już dysze i muszę odpocząć czuje się jak na końcówce ciąży

Ja tez sie slabo czuje. Prasowalam ciuszki corce i ledwo ustalam na nogach ale musialam dokonczyc bo maz to by mi połowę ubranek przypalil haha odpoczywam ile sie da.
Ktos się orientuję czy lekarz może wystawić zwolnienie dwa dni wstecz ??

reklama
Też mnie to zaskoczyło jak w 9tc miałam zdjęcie a tam taki gumiś z satelitą[emoji23]
Zobacz załącznik 1006804
Tez pieknie wyglada i juzbtak wyraznie widac :) Tylko wlasnie, co to za satelitka?
Mam dokladnie to samo. Zasypiam na stojaco i jest mi niedobrze, ale bez wymiotow. Dobrze, ze to na razie tyle jesli chodzi o objawy :)

Do góry