reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Ja nie wytrzymała do środy i też poszłam wczoraj i bardzo się cieszę. Spotkałam lekarza naprawdę super i zdecydowałam się że on będzie prowadził ciąże. Poprzedni za oko stwierdził jak bije serce, jakieś błędy w karcie ciąży wpisał. Nie zauważył że mam dużo bakterii w moczu i naprawdę na wielkim fochu dał mi zwolnienie z pracy. Zresztą powiedział że na następnej wizycie to mi ciśnienie tylko będzie mierzył. Ja rozumiem wszytko ale jak ktoś ma trudno doświadczenia za sobą to się martwi Zresztą ja płacę za to usg nie on... Do rzeczy zmartwiona tym brakiem piersi i ogólnie nagłym przyplywem Energii zdecydowałam się wczoraj na wizytę. Z dzidzia wszystko okej, rośnie okazało się że do zapłodnienia doszło wcześniej niż wyliczaja z okresu. Wg wielkości zarodka to 7
+ 3. Serduszko 152/min. Jedynie zmartwilo mnie to że lekarz powiedział że mam trochę spłaszczony pęcherzyk i z wymiarów odpowiada 8 i 5. W karcie jest napisane kształt owalny.

Żegnam się Dziewczynki ... Byłam u dr i stwierdzil poronienie. Dał skierowanie na oddział na kontrolę i doczyszczenie macicy.
Kazał mi próbować dalej a ja siedzę i pytam samą siebie czy chce ...
Trzymam kciuki za Was i Wasze Maluszki a narazie na parę dni rzucę się w wir pracy

Żegnam się Dziewczynki ... Byłam u dr i stwierdzil poronienie. Dał skierowanie na oddział na kontrolę i doczyszczenie macicy.
Trzymam kciuki za Was i Wasze Maluszki a narazie na parę dni rzucę się w wir pracy
Bardzo przykro ;( tuli y mocno i jedno jest pewne nie poddawaj się bo warto. Jakoś wcześniej nie zdawałam sobie sprawy ile jest poronien teraz mnie to przeraża.

Pierwsza ciążę też poroniłam 2 lata temu.Teraz żyję nadzieją że tym razem wszystko będzie dobrze.Jestem w 8 tygodniu .Jeszcznie nie byłam u ginekologa.Wizyte mam za kilka dni.Az boje się iść :/ moje samopoczucie kiepskie. Totalny brak energii i nudności.Nie załamuj się.Trzymam za Ciebie kciuki .pozdrawiam
Pierwsza ciążę poroniłam 2 lata temu.Teraz żyję w stresie co będzie tym razem, a jestem dopiero w 8 tygodniu :/

Ale jak to? Serduszko nie bije? Dlaczego? Przytulam

reklama
Maleństwo już bawi się z Aniołkami ...
Ale dr w USG stwierdził że jakieś ślady zostały które trzeba wyczyścić...powiem Wam szczerze że mało go słuchałam jak powiedział że straciłam Skarbek..
Oczywiście kazał mi się nie martwić bo mam 2 w domu ale to nie zmniejsza mojego bolu
Ale jak to? Serduszko nie bije? Dlaczego? Przytulam

Do góry