reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Powiem wam że obawiam się że moja praca fizyczna może szkodzić dzidziusiowi, ale dzięki niej przynajmniej w pracy zapominam o ciąży, ale jeszcze jutro, środa czwartek i wracam do Polski na ponad 3 tygodnie... Tylko trasa 2 tys km samochodem mnie przeraża czyli jakieś 20h za kółkiem plus 10h na promie.
f2w3gov37znp1hsr.png

Ja też w chwili obecnej od początku ciąży jestem 3 kg do tyłu, po pierwszym porodzie jeszcze takiej wagi nie miałam! Przez mdłości nie mam apetytu, jak na razie wymiotowałam raz. Jedyne danie na jakie mam ciągle ochotę to rosół. :D

@Pkol, @UKmama strasznie mi przykro... Jak przed chwilą nadrabiałam dzisiejsze zaległości to aż nie mogłam uwierzyć w to... Trzymajcie się!

reklama
Do góry