Mnie przeraża brak apetytu, już dwa kilogramy mam w dół, bo nie mogę jeść.. Sam zapach lodówki przyprawia mnie o zawrót głowy.. No i też macie tak, że wstajecie w nocy sikać? Ja pierwszy raz budzę się koło 1-2, a później koło 5-6.. Mam nadzieję, że to wszystko się jakoś unormuje, bo przez to, że jestem głodna, to cały dzień myślę o jedzeniu, a i tak nie mogę jeść, no i to jest błędne koło
reklama
To podziwiam za wytrwałość, ja bym nie wytrzymała tyle czasu, ale przynajmniej nie stresujesz się na zapas, tylko wtedy już wszystko pięknie widać !!!Ostatnia miesiączkę miałam 12 czerwca .
Kinderka88
Fanka BB :)
Mnie przeraża brak apetytu, już dwa kilogramy mam w dół, bo nie mogę jeść.. Sam zapach lodówki przyprawia mnie o zawrót głowy.. No i też macie tak, że wstajecie w nocy sikać? Ja pierwszy raz budzę się koło 1-2, a później koło 5-6.. Mam nadzieję, że to wszystko się jakoś unormuje, bo przez to, że jestem głodna, to cały dzień myślę o jedzeniu, a i tak nie mogę jeść, no i to jest błędne koło
Ja przytyłam 2 kg [emoji6] tez wstaje siku w nocy ale ma szczęście apetyt mam tylko tyle Ze mam nudności i śpiąca ciagle jestem
Ja po doświadczeniach poprzedniej ciąży- zatrzymywałam mocno wodę i puchłam staram się pic 3l wody dziennie, wiec siła rzeczy spędzam dużo czasu na sikaniuMnie przeraża brak apetytu, już dwa kilogramy mam w dół, bo nie mogę jeść.. Sam zapach lodówki przyprawia mnie o zawrót głowy.. No i też macie tak, że wstajecie w nocy sikać? Ja pierwszy raz budzę się koło 1-2, a później koło 5-6.. Mam nadzieję, że to wszystko się jakoś unormuje, bo przez to, że jestem głodna, to cały dzień myślę o jedzeniu, a i tak nie mogę jeść, no i to jest błędne koło
Nie mam mdłości, wada na razie stoi.
W poprzedniej ciąży ruszyła do góry w 17 tygodniu.
Ciocia Klocia
Zaangażowana w BB
To podziwiam za wytrwałość, ja bym nie wytrzymała tyle czasu, ale przynajmniej nie stresujesz się na zapas, tylko wtedy już wszystko pięknie widać !!!
No tez mam taka nadzieje ale gdzie tu jeszcze miesiąc
Ja niestety schudłam już 3 kg, ciągłe nudności, wymioty... Odrzuca mnie od mięsa, jajek a najgorsze jest to, że jestem ciągle głodna... mam nadzieję, że jakoś to przetrwamMnie przeraża brak apetytu, już dwa kilogramy mam w dół, bo nie mogę jeść.. Sam zapach lodówki przyprawia mnie o zawrót głowy.. No i też macie tak, że wstajecie w nocy sikać? Ja pierwszy raz budzę się koło 1-2, a później koło 5-6.. Mam nadzieję, że to wszystko się jakoś unormuje, bo przez to, że jestem głodna, to cały dzień myślę o jedzeniu, a i tak nie mogę jeść, no i to jest błędne koło
Ja na szczęście póki co nie wymiotuję, ale to ciągle uczucie głodu, podczas gdy nie da się jeść jest straszne.. mi co ciekawe najbardziej smakuje ketchup i pomidory !!! Przy synku mega smakował mi barszczyk, ale robiłam już dwa podejścia i nie mogę przełknąć, szok.. mam tylko nadzieję, że ciąża rozwija się prawidłowo, a nie mecze się tak bez powodu...Ja niestety schudłam już 3 kg, ciągłe nudności, wymioty... Odrzuca mnie od mięsa, jajek a najgorsze jest to, że jestem ciągle głodna... mam nadzieję, że jakoś to przetrwam
Zupa pomidorowa, i makaron z sosem pomidorowym smakuje mi jak nigdy!! Ja niestety już dwukrotnie zwymiotowałam w trakcie jazdy samochodem... Ale zdążyłam odkręcić szybkę mina mojego bezcennaJa na szczęście póki co nie wymiotuję, ale to ciągle uczucie głodu, podczas gdy nie da się jeść jest straszne.. mi co ciekawe najbardziej smakuje ketchup i pomidory !!! Przy synku mega smakował mi barszczyk, ale robiłam już dwa podejścia i nie mogę przełknąć, szok.. mam tylko nadzieję, że ciąża rozwija się prawidłowo, a nie mecze się tak bez powodu...
Haha, wyobrażam sobie Oj ja jutro na pewno będę jadła jakieś pomidorowe danie!Zupa pomidorowa, i makaron z sosem pomidorowym smakuje mi jak nigdy!! Ja niestety już dwukrotnie zwymiotowałam w trakcie jazdy samochodem... Ale zdążyłam odkręcić szybkę mina mojego bezcenna
reklama
U mnie już mdłości odpuszczają czasem coś poczuje ale delikatnie. Brzuszek pobolewa po bokach a w nocy na szczęście sie nie budzę polecane przez Was książki już mam w ulubionych i trzeba kupić mąż niestety chory i mam nadzieję ze mnie nie zarazi. Pomidory i brzoskwinie to mogę jeść na okrągło i herbatkę z miodem i cytryną.