reklama
agacior89
Zaangażowana w BB
Zaszalałam ostatnio z tymi ubrankami [emoji23] dobrze w sumie, ze nie znam płci, bo pewnie skupiłabym się na coś różowego, a tak to mam uniseks
Co do genetycznego i Pappa - nie czuje takiej potrzeby, idę zrobić bo lekarz mi zalecił ale jestem poza grupą ryzyka. Jakoś wierze, ze będzie dobrze i idę tylko, żeby to potwierdzić bardziej w sumie liczę na poznanie płci i na to, że będę miała nagranie z USG (lekarz do którego idę daje takie)
Idę prywatnie, 250zl.
Co do genetycznego i Pappa - nie czuje takiej potrzeby, idę zrobić bo lekarz mi zalecił ale jestem poza grupą ryzyka. Jakoś wierze, ze będzie dobrze i idę tylko, żeby to potwierdzić bardziej w sumie liczę na poznanie płci i na to, że będę miała nagranie z USG (lekarz do którego idę daje takie)
Idę prywatnie, 250zl.
MamaR
Fanka BB :)
Możesz cos więcej o tym SANCO napisać? Czemu jest takie ważne?Termin USG i badania podwójnego mam juz wyznaczony na 28.08 ;] Dodatkowo będę robić też SANCO- płodowe DNA. Cena zabójcza, ale jestem pediatrą i z mojego punktu widzenia nie wyobrażam sobie nie zrobić tego badania ;] Czasami nadmiar wiedzy i doświadczenie jest milion razy gorszy niż niewiedza ;[ Wszystkie moje koleżanki lekarki odchodzą od zmysłów w ciąży ...
Ja robiłam w pierwszej ciąży prenatalne ale te podstawowe. Teraz też tak samo planuje.
MamaR
Włosów w ciąży nie farbuje ale tylko temu że nie mam siwych i swój kolor też niezły taki ciemny blond A konce jaśniejsze to robi się naturalne ombre. Ale słyszałam i czytałam że można bo to nie są już takie farby jak kiedyś co szkodzily. Hybrydy robię sobie sama od czasu do czasu. Teraz mam chwilę przerwy bo mój zestaw ma koleżanka która pojechała na wakacje i nie zdążyła oddać.
Kinderka88
Ja robię prenatalne i pappa mam w Enel medzie w pakiecie to.
Co do farbowania to farbowałam w poprzedniej i teraz tez.
A czuje ze będę miała dziewczynkę bo syfy to mam okropne cała twarz [emoji51]
Co do farbowania to farbowałam w poprzedniej i teraz tez.
A czuje ze będę miała dziewczynkę bo syfy to mam okropne cała twarz [emoji51]
No mi ostatnia się nie przyjęła... nie wiedziałam o ciąży wtedy... potem stwierdziłam że zaczekam ze dwa tygodnie żeby odpoczęly i w międzyczasie okazało się że jestem w ciąży, więc czekałam na wizytę... lekarz powiedział żebym zaczekala jeszcze 2 tyg... A mam już masakrę na głowieKiedyś pisałam farbowalam przed samym testem czekając na okres żeby w czasie okresu nie fadbowac bo się nie przyjmie [emoji12] i w sumie słabo się fabra przyjęła bo prawie zeszła już...
W poniedziałek kolejna wizyta, może już po niej pozwoli
Ja hybrydy nie zdejmowałam chyba 4 lata z wyjątkiem jednego tygodnia na zabiegWłosów w ciąży nie farbuje ale tylko temu że nie mam siwych i swój kolor też niezły taki ciemny blond A konce jaśniejsze to robi się naturalne ombre. Ale słyszałam i czytałam że można bo to nie są już takie farby jak kiedyś co szkodzily. Hybrydy robię sobie sama od czasu do czasu. Teraz mam chwilę przerwy bo mój zestaw ma koleżanka która pojechała na wakacje i nie zdążyła oddać.
reklama
m-madzix
Ten test Pappa jest zalecany aby zrobic wczesniej i na usg miec wynik zeby na usg prenatalnym na podstawie tego rownolegle ocenic rozwoj plodu i ewentualne nieprawidlowosci.Aha a Pappe dopiero jeśli w USG coś będzie nie tak.