reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2020

Screenshot_20190803-095823_Gallery.jpg
Screenshot_20190803-095749_Instagram.jpg

reklama
Dziewczyny nie chciałybyście utworzyć wspólnej konwersacji na Messengerze?? Łatwiej tam trochę z odczytywaniem wiadomości;)
Kto ma ochotę ten sposób pogaduszek to łapka w górę. W prywatnej wiadomości możemy wymienić się danymi to wyszukania

Dziewczyny nie chciałybyście utworzyć wspólnej konwersacji na Messengerze?? Łatwiej tam trochę z odczytywaniem wiadomości;)
Kto ma ochotę ten sposób pogaduszek to łapka w górę. W prywatnej wiadomości możemy wymienić się danymi to wyszukania
Ustaliliśmy że utworzy y grupę po 12 tygodniu pod koniec sierpnia jak już wszystkie po urlopach zjada i wszystkie już będą wszystko wiedzieć ;) widzisz ze wciąż dochodzą nowe, zaczekamy aż się unormuje I zrobimy grupę na fb.

Termin USG i badania podwójnego mam juz wyznaczony na 28.08 ;] Dodatkowo będę robić też SANCO- płodowe DNA. Cena zabójcza, ale jestem pediatrą i z mojego punktu widzenia nie wyobrażam sobie nie zrobić tego badania ;] Czasami nadmiar wiedzy i doświadczenie jest milion razy gorszy niż niewiedza ;[ Wszystkie moje koleżanki lekarki odchodzą od zmysłów w ciąży ...
Też mam 28.08 termin prenatalnych ;) jestem umowiona w Poznaniu u faceta ktory jest członkiem Sekcji Ultrasonografii Polskiego Towarzystwa Ginekologicznego (posiada m. in. certyfikat Sekcji Ultrasonografii PTG w zakresie wykonywania badań ultrasonograficznych w położnictwie i ginekologii oraz certyfikat The Fetal Medicine Fundation w zakresie badań prenatalnych w 11-13+6 tygodniu ciąży - przezierność karku u płodu NT).

reklama
Dziewczyny z innej beczki takie trochę dziwne pytanie ale czy wy macie ciemniejszy kolor moczu? Ja mam bardzo ciemny żółty może coś jest nie tak [emoji848]
Dokładnie za mało wody, też tak mam a zdecydowanie za mało pije bo mnie mdli [emoji12]

Nie ma co zamykać grupy, tak jak piszecie niech tu podolaczaja dziewczyny i wtedy można pomyśleć

Do góry