reklama
Dziewczyny nie chciałybyście utworzyć wspólnej konwersacji na Messengerze?? Łatwiej tam trochę z odczytywaniem wiadomości
Kto ma ochotę ten sposób pogaduszek to łapka w górę. W prywatnej wiadomości możemy wymienić się danymi to wyszukania
Kto ma ochotę ten sposób pogaduszek to łapka w górę. W prywatnej wiadomości możemy wymienić się danymi to wyszukania
Agunia1401
Moderator
Ustaliliśmy że utworzy y grupę po 12 tygodniu pod koniec sierpnia jak już wszystkie po urlopach zjada i wszystkie już będą wszystko wiedzieć widzisz ze wciąż dochodzą nowe, zaczekamy aż się unormuje I zrobimy grupę na fb.Dziewczyny nie chciałybyście utworzyć wspólnej konwersacji na Messengerze?? Łatwiej tam trochę z odczytywaniem wiadomości
Kinderka88
Fanka BB :)
Dziewczyny z innej beczki takie trochę dziwne pytanie ale czy wy macie ciemniejszy kolor moczu? Ja mam bardzo ciemny żółty może coś jest nie tak [emoji848]
A
Ile wody pijasz dziennie ??
Dziewczyny z innej beczki takie trochę dziwne pytanie ale czy wy macie ciemniejszy kolor moczu? Ja mam bardzo ciemny żółty może coś jest nie tak [emoji848]
Ile wody pijasz dziennie ??
Kinderka88
Właśnie ostatnio mało myślisz ze to może być przyczyna?
Właśnie ostatnio mało myślisz ze to może być przyczyna?
Tak, ciemno żółty mocz świadczy w większości przypadkach o odwodnieniu.. zacznij kontrololowac ilość wypijanej wody.
Kinderka88
Ok dziękuje bardzo za pomoc
Też mam 28.08 termin prenatalnych jestem umowiona w Poznaniu u faceta ktory jest członkiem Sekcji Ultrasonografii Polskiego Towarzystwa Ginekologicznego (posiada m. in. certyfikat Sekcji Ultrasonografii PTG w zakresie wykonywania badań ultrasonograficznych w położnictwie i ginekologii oraz certyfikat The Fetal Medicine Fundation w zakresie badań prenatalnych w 11-13+6 tygodniu ciąży - przezierność karku u płodu NT).Termin USG i badania podwójnego mam juz wyznaczony na 28.08 ;] Dodatkowo będę robić też SANCO- płodowe DNA. Cena zabójcza, ale jestem pediatrą i z mojego punktu widzenia nie wyobrażam sobie nie zrobić tego badania ;] Czasami nadmiar wiedzy i doświadczenie jest milion razy gorszy niż niewiedza ;[ Wszystkie moje koleżanki lekarki odchodzą od zmysłów w ciąży ...
reklama
madziuuula
Dokładnie za mało wody, też tak mam a zdecydowanie za mało pije bo mnie mdli [emoji12]Dziewczyny z innej beczki takie trochę dziwne pytanie ale czy wy macie ciemniejszy kolor moczu? Ja mam bardzo ciemny żółty może coś jest nie tak [emoji848]
Nie ma co zamykać grupy, tak jak piszecie niech tu podolaczaja dziewczyny i wtedy można pomyśleć