Trzymam kciuki ! Powodzenia!Dziewczyny ja siedzę własne u lekarza nie wytrzymała pojechałam do tego co chodziłam z córką czy napewno jest coś w jajowodzie i może to być ciąża pozamaciczna..
reklama
marudka
Fanka BB :)
Dziewczyny miałam się dzisiaj kłaść na zabieg, ale postanowiłam poczekać na męża, zamówiłam mu bilet, poszłam poprosić żebym mogła położyć się po weekendzie i dla własnego spokoju poszłam do luxmedu na usg...Dzidziuś jest i serduszko bije <3 nie wiem co by było, gdybym dzisiaj się położyła, eh ci lekarze... ale ile moich przeplakanych nocy, nerwów itd to moje. Termin ok 25 marca - czyli bardzo blisko moich urodzin
A przypomnij, czemu miałaś mieć zabieg? Niby puste jajo, czy z innego powodu?Dziewczyny miałam się dzisiaj kłaść na zabieg, ale postanowiłam poczekać na męża, zamówiłam mu bilet, poszłam poprosić żebym mogła położyć się po weekendzie i dla własnego spokoju poszłam do luxmedu na usg...Dzidziuś jest i serduszko bije <3 nie wiem co by było, gdybym dzisiaj się położyła, eh ci lekarze... ale ile moich przeplakanych nocy, nerwów itd to moje. Termin ok 25 marca - czyli bardzo blisko moich urodzin
Dziewczyny miałam się dzisiaj kłaść na zabieg, ale postanowiłam poczekać na męża, zamówiłam mu bilet, poszłam poprosić żebym mogła położyć się po weekendzie i dla własnego spokoju poszłam do luxmedu na usg...Dzidziuś jest i serduszko bije <3 nie wiem co by było, gdybym dzisiaj się położyła, eh ci lekarze... ale ile moich przeplakanych nocy, nerwów itd to moje. Termin ok 25 marca - czyli bardzo blisko moich urodzin
Super, że serduszko bije! Ale takich lekarzy powinno się unikać, mam nadzieję, że już do niego nie wrócisz.. W ogóle nie wiem, jak on tak po prostu mógł założyć, że zarodek się nie pojawi. Powinnien Ci kazać przyjsc na kontrolę za tydzień/dwa, a nie tak od razu człowieka dołować.
Cudna wiadomość!!Dziewczyny miałam się dzisiaj kłaść na zabieg, ale postanowiłam poczekać na męża, zamówiłam mu bilet, poszłam poprosić żebym mogła położyć się po weekendzie i dla własnego spokoju poszłam do luxmedu na usg...Dzidziuś jest i serduszko bije <3 nie wiem co by było, gdybym dzisiaj się położyła, eh ci lekarze... ale ile moich przeplakanych nocy, nerwów itd to moje. Termin ok 25 marca - czyli bardzo blisko moich urodzin
natka30
Ja nie wierze... super wiadomość! ale miałaś nosa że poszłaś jeszcze raz sprawdzić. Bozia czuwa nad tym Dzieciątkiem! :-)
Co za wspaniała wiadomość ten dzieciak to cud!!!❤Dziewczyny miałam się dzisiaj kłaść na zabieg, ale postanowiłam poczekać na męża, zamówiłam mu bilet, poszłam poprosić żebym mogła położyć się po weekendzie i dla własnego spokoju poszłam do luxmedu na usg...Dzidziuś jest i serduszko bije <3 nie wiem co by było, gdybym dzisiaj się położyła, eh ci lekarze... ale ile moich przeplakanych nocy, nerwów itd to moje. Termin ok 25 marca - czyli bardzo blisko moich urodzin
Kinderka88
reklama
Kinderka88
Wy tez macie tak ze zjecie coś i czujecie się mega pełne bo ja się z tym mecze strasznie jakbym niewiadomo ile zjadła i wszystko mi podchodzi... taka ciężka się czuje