reklama
Wow gratuluje! Bardzo dobra wiadomosc! <3Dziewczyny miałam się dzisiaj kłaść na zabieg, ale postanowiłam poczekać na męża, zamówiłam mu bilet, poszłam poprosić żebym mogła położyć się po weekendzie i dla własnego spokoju poszłam do luxmedu na usg...Dzidziuś jest i serduszko bije <3 nie wiem co by było, gdybym dzisiaj się położyła, eh ci lekarze... ale ile moich przeplakanych nocy, nerwów itd to moje. Termin ok 25 marca - czyli bardzo blisko moich urodzin
Dziewczyny mam ogromna prosbe. Doradzcie co robic. Spotkalam dzis znajomą dużo mlodsza ode mnie i ona na przywitanie mocno mnie przytulila (scisnela wrecz) i podniosla lekko do gory. Glupia sytuacja, boje sie ze zabardzo ucisnela mi brzuch co robic ??
No pierwsza ciąża długo wyczekiwana
No to niezle Wam urosly brzuchy jestescie pierwszy raz w ciazy?
Ja jestem dopiero w 6tc i nic a nic nie widac. W pierwszej ciazy brzuch zaczal mi rosnac tak ok. 14 tygodnia a jestem szczupla.
Wydaje mi się, że musiałaby bardzo mocno na macice nacisnąć, a nie na brzuch żeby to był powód boli brzucha. Mnie też brzuch ciągnie a raczej podbrzusze, czasem czuje jakbym miała dostać okresu... Na szczęście to nie trwa długo i nie jest to jakiś ogromny bólNo pierwsza ciąża długo wyczekiwana
Mnie nie boli aż tak bardzo tylko przeraża mnie wielkość brzucha w 9 tyg
Wydaje mi się, że musiałaby bardzo mocno na macice nacisnąć, a nie na brzuch żeby to był powód boli brzucha. Mnie też brzuch ciągnie a raczej podbrzusze, czasem czuje jakbym miała dostać okresu... Na szczęście to nie trwa długo i nie jest to jakiś ogromny ból
reklama
Ja mam takie same bóle czasami, dokładnie jakbym miała dostać okres, ale przechodzi na szczęście szybko. Dzieje się tam w srodku cały czas coś i rozwija wiec to chyba normalnie...Wydaje mi się, że musiałaby bardzo mocno na macice nacisnąć, a nie na brzuch żeby to był powód boli brzucha. Mnie też brzuch ciągnie a raczej podbrzusze, czasem czuje jakbym miała dostać okresu... Na szczęście to nie trwa długo i nie jest to jakiś ogromny ból