reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

To chyba i tak przy dwóch pracujących osobach mało kto się łapie... czyli standardowo jak pracujesz i dokładasz do państwowego budżetu to nic nie dostajesz, a jak nie pracujesz to wszystko, masakra co za niesprawiedliwość... :/
Właśnie dużo osób dostaje bo to 1900 zl to jest netto, a jak podzielisz na 3 osoby to się zmniejsza dochod

reklama
Mam wizytę o 10 u ginekologa, więc zobaczę co mi powie..
Musisz zgłosić się na izbę przyjęć ginekologiczna albo niech Twojj ginekolog da Ci skierowanie do szpitala. Dostaniesz kroplowki i tabletki przeciw wymiotne i elektrolity bo to nie jest normalne. Kiedyś leżałam w szpitalu z taka dziewczyna co wymiotowala non stop.

Czy któraś z Was też wymiotuje całe dnie? Od środy mam pusty żołądek.. wczoraj do 15 leżałam przytulona do toalety, średnio co 5 min wymiotując. Później 2 godziny przerwy i na nowo do 23 aż znużona zasnęłam [emoji58] Organizm nie przyjmuje niczego ani wody, herbaty, sucharów. Teraz się obudziłam, spróbowałam wypić łyk wody i znowu zaczyna się od nowa [emoji17] Próbowałam migdały i imbir - nie działa. Nie wiem co mam robić [emoji52]
Moja koleżanka tak miała I wciskala na siłę rzeczy, ale jak opowiadała o tym sąsiadce to ona mówiła że to samo i piła odżywki dla sportowców tylko to jej pomagało albo lody jadła lody tonami.
f2w3gov37znp1hsr.png

Hmm masakra z tym becikowym :( w takim razie ja tez nie dostane... dobrze ze jest 500+ :D

Ja dzisiaj tez mam wizytę ale dopiero o 16.20, nie wiem jak wysiedze w pracy :D

Hmm masakra z tym becikowym :( w takim razie ja tez nie dostane... dobrze ze jest 500+ :D

Ja dzisiaj tez mam wizytę ale dopiero o 16.20, nie wiem jak wysiedze w pracy :D

Kochana daj znać po wizycie. Ja jeszcze 11 dni do wizyty o ile ginekolog wróci juz z urlopu... Odliczam dni z niecierpliwością :)

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Kochana daj znać po wizycie. Ja jeszcze 11 dni do wizyty o ile ginekolog wróci juz z urlopu... Odliczam dni z niecierpliwością :)

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Najgorsze jest to odliczanie do wizyty, ale jak juz ja będziesz miała to na pewno bedzie juz serduszko :)
Ja dzisiaj mam skończony 7 tydz i 2dni kolejnego, nigdy nie wiem czy to jest 7+2 czy 8+2??

reklama
Do góry